Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.965 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. října 2008 ve 23:26 ® Tomash
Tomash

jitrnice : Tiká budík, nebo bomba, lidí si tykají, víš? :-D

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 23:26 ® Tomash
Tomash

sgt.moody : Když píšeš o Laby, čekal bych, že to tam bude tvrdý… jitnice : Netikám si skutečně s nikým, nesnáším, když někdo komukoliv vyhrožuje přes internet.

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 21:01 ® monaster reakce na …
monaster

teda pardon Honzo promiň otočil jsem to. 63 :-) :-) :-)

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 21:00 ® monaster reakce na …
monaster

nepruďte a dávejte fotky z ryb. jen co přijdu domů dodám BS parmu. musím uznat že byla hezčí než ta moje ikdyž každá ryba má svý kouzlo. ta jeho měla rovných 36 cm

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 20:34 ® sgt.mooody reakce na …

monaster:Souhlsim s tebou:-D

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 20:25 ® monaster reakce na …
monaster

foks, Piranha: pacholci ošklivýtak dík........

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 20:14 ® Prasek_2007
Prasek_2007
reagovat
foto/forum/2008/th-img5445.jpg
Úterý 21. října 2008 ve 20:13 ® Prasek_2007
Prasek_2007
reagovat
foto/forum/2008/th-img5444.jpg
Úterý 21. října 2008 ve 20:11 ® Prasek_2007
Prasek_2007
reagovat
foto/forum/2008/th-img5443.jpg
Úterý 21. října 2008 ve 20:11 ® sgt.mooody reakce na …

Prasek_2007:Tak to sou nádherný parmičky!všem vám závidim,já už sem parmu nechytil aspon půl roku:-((

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 20:09 ® Prasek_2007
Prasek_2007
reagovat
foto/forum/2008/th-img5442.jpg
Úterý 21. října 2008 ve 20:07 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Dneska jsem si luxusně zachytal. Od 11.00 do 17.00 chyceno 11 kaprů od 35–55cm,10 cejnů a navrch 3 fousaté krasavice nej 66cm. Byl to pro mně jeden z nejhezčích dní strávených u vody.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5441.jpg
Úterý 21. října 2008 v 19:02 ® sgt.mooody reakce na …

souhlsim s oldou!a jak řikal David pak si dát někde čajík nebo groček:-)

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 18:51 ® olda
olda

jitrnice:Nic nevěš na hřebík teprve půjdou parmy a není u Ustí jenom pláž není nad to pořádně vymrznout nechytit nic.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 16:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

Fakt? ja te stejne odnekud znam.Mozna z ryb. casopisu.Jinak sem na chytej chodej i slovaci, tak neni problem a i kdyz je to UL forum, tak sem muze kazdej preci.Jinak ja to jeste nevesim na hrebik, jeste letos budu chytat a pokud bude peknej leden beru povolenku hned.Letos v lednu kluci tahaly na labi krasny ryby.Podoustve cejny a parmy.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 16:21 @ ???

piranha nebil jsem nikde jen v praci.Premejslim ze zajedu k otcovi do teplic vezmu rybky a pojedem nekam povlacet pred 14 dnema jsem byl na kaprech a nejak sem se nachcipal tak jsem lezel z antibiotika­ma.Takze letos uz asi povesim vse na hrebyk parkrat povlacim a kaslu na to budu zbrojit na jaro mej se faj a neco pekneho chyt jinac registrovat se nebudu nejsem ustecak mam to kvam asi120

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 16:16 ® Piranha
Piranha

Jitrnack podle mne neni spatnej chlapik, je horkokrevnej a hned vyleti, jako ja.Vid Monaster :-D :D.Myslim si ze i on rybarinou zije.

Jitrnice nebyl si dneska pod tonasem? na houpajdu? nekoho prodtovlasyho jsem tam videl(bez urazky). Koukej se raregistrovat at mame dalsiho usteckyho fišmana.

Konec koncu Tomash, ten umi ale bez pochyby cloveka nasrat a vytocit :-D :D:D Jinak good boy

BS: vole klidni jo, nikdy jsem se svymi zkusenostmi nemachroval.Vyznelo to tak od tebe s tim spolklym prutem.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 15:55 ® sgt.mooody

BlueShark:Pořád čekám na odpověd:-) psal si mi jestli se odněkud známe tak sem ti odpověděl,ale ještě si mi nenapsal.Tak si to kdyžtak přečti.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 15:52 ® sgt.mooody

Tomash:Proč by tam mělo bejt problémový chytání?je to tam supr,mě to tam bavý.Chytit se tam dá všechno v mém případě tam rád chytám sumíky.Ale jinak je tam ryb celkem dost a problémový chytání bych řek že tam neni.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 15:37 @ ???

tomash ahoj kamo ani nevim ze si tikame.Poslouchej me dobre mi jsme si to vyjasnili asi ma chyba co jsem napsal.A tak jsme na pohodu a tve chytrosti ze zakona me moc zili netrhaj nesnasim lidi co jediny se ohanej zakonama nemit policie tak ani nedejchaj vis kamarade

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 13:33 ® BlueShark
BlueShark

fuj to i :)

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 13:33 ® BlueShark
BlueShark

Je tu nekdo, kdo by se mnou vyrazil vecer nekam na ryby v Usti? Treba jeden na feeder druhej na ribindu, ale byt sam u vody za tmy nebo kdyz se stmiva nic moc :-) Mam dnes do 15:00 tak nekdy po 16:30 bych byl u vody…

reagovat
Úterý 21. října 2008 ve 12:08 ® BlueShark
BlueShark

A za urazky je vyhazov z lidske hlavy :-)

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 10:44 ® Tomash
Tomash

jitrnice : Za vyhrožování, byť internetové je sazba dva roky, tak uber plyn kámo.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 8:34 ® BlueShark
BlueShark

:)))))))

Monaster, dostava me jak prijdes prectes, jeste to nemas srovnany v makovici a uz to tu solis. Ja proti Piranhovi neprudil, jen spatne cetl jako ty me vzkazy. Proste uz to neres, byla by z toho akorat dalsi bezpredmetna hadka. Jen to tu nekdo nepochopil.

Jitrnice: co jsem cetl mi neprislo, ze bys nejak hodne prudil, ser na to a bud tady, Piranha si taky nekdy nevidi do huby :-D ale zacina se chovat jak kdyz zezral udici to je fakt :-D

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 7:39 ® Piranha reakce na …
Piranha

jj :-D vse co chyti jsou 4 ryby za rok :-D

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 7:35 ® foks01
foks01

monaster-tak to sežereš vše co chytíš :-)

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 23:15 ® monaster reakce na …
monaster

protože blbečkové co si zbytku přírody co nám zbejvá nevážej jsou u mně hovada :-) to že jsi fajn kluk jsem poznal až pak :-) stejně tohle forum mi dalo bandu kámošů a známejch.

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 23:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja ti dam pako a idiota vylizanyho ty smrade jeden.Jen jsem se jednou vyfotil s prejetym jezevcem a ty ses mohl posrat ty rouro

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 22:55 ® monaster
monaster

jitrnice: nazdar, člověče co se čílíš a zdrháš? přišel jsi a lil horkej oheň. v klidu a pohodě a uvidíš že se ti tu bude líbit. já když piranhu tady viděl poprvé tak se ho zeptej. napsal jsme mu že je idiot a vylízaný pako. řeknu ti že takhle se k rybám jako on u vody chová málokdo. a já jich sežeru víc jak on. někdy i 4 za rok:-)

reagovat