Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.899 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. října 2008 v 16:14 ® BlueShark
-
Tak dnes krasny den u vody. Par rybaru kamaradu a poprve s Praskem. Zkusenost je znagt, i kdyz velke ryby nenajeli, bylo hezke pocasi a na breh se kolem 50 ryb podivalo. Ja si na me zvyky docela pekne zachytal s novym navijakem. Skoda ze jen plotky, par cejnku, bolinci, dve podoustvicky. Na rybku jsem mel kolem 9–10 pekne dve jizdy, bohuzel jednou prekousnuto a podruhe neseknuta dobre. Jen diry po zubech zbyly. Tzn. stika nebo candat. Skoda, moje chyba byla v malych haccich
Jinak tesim se na dalsi setkani. Feeder je proste vynalez
Pro srovnani vedle cca 6 rybaru a nikdo nic az na kamose s par plotkama a jednim vetsim cinem po ranu
Ted uz jen
a hokej, hezky den vsem
(na fotce Prasek v akci)
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 12:35 ® farnas
-
jo v Lovosicich maj a jaky pan co tam prodava se zpecializuje jenom na feeder.
reagovat - Sobota 18. října 2008 v 7:09 ® Piranha reakce na …
-
Prasek_2007> keci, tak to si tam budu jezdit.Je to nej nastraha.Dik ze si se o tom zminil.
reagovat - Sobota 18. října 2008 v 6:39 ® BlueShark
-
A jde se na ryby
reagovatAkce plazovy masakr
DD
- Sobota 18. října 2008 ve 2:51 ® Prasek_2007
-
Piranha: Chlape neblázni.10minut od ÚL prodávají 1litr za 120Kč. Nechci,aby to vypadalo jako reklama,ale v Lovosicích v Colmicu je běžně mají…
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 23:32 ® Piranha
-
červy neni problem sehnat, problem je cena.Treba Milo Brno je ma na liry za myslim 170,–- ale chce to poradny hafo, nebo se domluvit se trema, nebo ctyrma kamaradama a kazdej vzit tak 3 litry, nebo podle mne na zimu 10.Cena za dopravu DHL je 150,– a obednat cervy 3 litry a jeste 150 cesta je moc.Jinak kamarad mi je muze strelit litr za 180 a je to v UL a i kdyby, Petr Braun. ma pekny cervy za 15,– kelimek a na jeden lov stacej 4 + krmeni.Jinak mam pekny velky cervy na chov ze ZOO, tak zkusim pestovat.Je to celkem jednoduchy. Staci jim jednou tejdne hodit kus slupek z jabka bo tvrdej chleba a pichaj jako o zivot
reagovat.Jinak zitra zmena.Misto podoustvi jdeme s monasem na cejny.Mam na ne ucinny krmeni a dneska jsem ho testoval.Test dopadl velice good.15 cejnu od 30 do 50.Foto nej kusu poslu zitra.Jinak 12ka s feederovou gumou byla velice ucinna a je to pecka ji tam mit.Mylim tu gumu.
- Pátek 17. října 2008 ve 22:49 ® monaster reakce na …
-
ok domluvíme se
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 22:38 ® Flid reakce na …
-
JJ Pepo klidne muze být.Vyzvednu te
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 21:04 ® monaster reakce na …
-
BS: sehnat červy je průser. každej posílá manželku kdo nemůže sám a já co jsem sám mám peška
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 20:59 ® monaster reakce na …
-
Flide: ráno jedu s Piranhou po obědě táta a pak bych mohl pokud chceš
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 20:37 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:JJ souhlasim s tebou,jeto nej Fórum na chytej,je vidět že lidi Polabáci sou v poho lidi
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 19:56 ® Flid reakce na …
-
JJ diky zitra napíšu jak jsem dopadl.
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 19:50 ® olda
-
Flid:Zálezly,církvice.pod zdymadla Střekov jestli jdou ale nevím někdy jdou pěkný ve Vanově.
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 18:26 ® foks01
-
tak sem se vratil od řeky…okouny sem ani nepočítal,1 velikej jesen,malej bolínek,2 vyplé parmy a chvilka souboje se štíhletem…foták sem nechal doma takže obrázky nejsou
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 17:10 ® BlueShark
-
A co je nej, na zitra setrvaly stav tlaku a nastavena voda na 180–190
reagovatparada…
- Pátek 17. října 2008 v 17:08 ® BlueShark
-
Tak dnes si vytrpim v praci sichtu do 22:00 ale to utece. Zitra uz feederovana a nemuzu se dockat. Navstivi me doufam po domluve i mistr CR MiČR LRU Feeder
Se tesim, cervy jsem sehnal posledni v Usti
DD
Jinak krasne to tu kvete, fotky, tematika ryb, nikdo tu nezvani hlouposti, fakt mi udelali lidi radost!!! Jen tak dal…
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 16:31 ® farnas
-
Zitra se chystam na plaz nebo do mlekojed tak napisu jak jsem dopadl .
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 16:30 ® farnas
-
flid- poradim ale neni to na labi nybrz na ohri pod jez v brodakach ja tam chytam 50 cejny bezne.
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 10:42 ® Brendy reakce na …
-
Do PM jsem ti hodil kde jsem byl v minulých dnech na kaprech, a brali nám to i pěkný lopaty. Jo a dařili se i docela veliký Karásci.
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 9:56 ® foks01
-
srry..háže to error
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 9:55 ® foks01
-
no tak po dlouhé době se to tu uklidnilo a přibylo pár nových tváří nebo spíš nicků,tak se sem rád vrátím a pokecám…vyrážím zavláčet kolem mostů a kam mě proud odnese tak snad bude nějaké foto…:)
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 9:55 ® foks01
-
no tak po dlouhé době se to tu uklidnilo a přibylo pár nových tváří nebo spíš nicků,tak se sem rád vrátím a pokecám…vyrážím zavláčet kolem mostů a kam mě proud odnese tak snad bude nějaké foto…:)
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 7:57 ® Piranha
-
Na jestrřabice
reagovattam se pořádaj závody v lovu cejnu, aby se vyčistil rybník od nich.Za 10 kilo cejnů dostaneš povolenku na Jestřabičák zdarma.:D teď jsem to někde četl v časopisu
- Pátek 17. října 2008 v 7:56 ® Piranha
-
Na jestrřabice
reagovattam se pořádaj závody v lovu cejnu, aby se vyčistil rybník od nich.Za 10 kilo cejnů dostaneš povolenku na Jestřabičák zdarma.:D teď jsem to někde četl v časopisu
- Pátek 17. října 2008 ve 2:15 ® Flid reakce na …
-
Zajel bych nekam na pekny cejny ,kdo poradí kam.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 22:06 ® Piranha
-
Takhle se mi forum moc libi, kdyz se sem davaj fotky ulovku, zkusenosti, a je i sranda.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 22:01 ®
-
To slavim i s vama
reagovatJinak dneska v Decine na rybacce a nechyt jsem ani supinu,ale fish team voa vytahnul alepson hodne velkou plotici nejvetsi co jsem kdy videl
.Jinak nic ale i tam u vody super
..Jo kluci jezdite na piskovnu?Je to tam dobry a kam tam chodite
?Jeste jsem tam nebyl chystam se tam zajet
- Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:29 ® monaster reakce na …
-
Jinak jsem zmoknul jak blázen ale mám skleničku žížal z chodníku
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:20 ® monaster
-
Jarda Carp: já bych jel. vemu ti i prut
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:21 ® Aero900
-
Cus Ustecaci! Tak sem se konecne dostal letos trochu k vode. Celkem uspech. Kapri kolem 60. Byl sem na Piskovne a hned co sme prijeli do Usti tak sme sli na reku a tam kamos tasil za hodinu chytani 91cm kapra 18kg. Hold reka je reka. Taky bych si pral takovou rybu vytahnout. Fotku dodam. Jinak sem moc rad ze tu funguje Ustecke forum. Hodne stesti vsem.
reagovat