Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.823 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:08 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: přesně pro to mám řeku rád a Labe dvojnásob tam nikdy nevíš co za rybu a hlavně jak velká ti na to skočí

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:02 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:No to já mám taky řeku rači nikdy nevíš co ti vleze na klacek a to mě nani tak přitahuje:-) ale taky se tam potřebuju nějak dostat:-D

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 19:25 ® Piranha reakce na …
Piranha

To by mne kamoc moc neba.Ja si ryby radeji najdu na rece, je to pracny, ale pokud chytas 18let na rece, tak je to pak lehci, ale ne pokazdy se zadari.Uz se mi stalo ze jsem sel na flek, co byla tutovka a nakonec jsem pochytal za hodinu 2 plotice a nic.Tak jsem presel na hnusnej flek kde je to navetrny proudny a na houpacku jsem tahal jednu za druhou.Reka je super, je kazdej den jina. Jinak ja pouzivam krmeni zavodni, je super, ted mam sensas tak uvidim.Hlavne cervy kamo a kor na zimu.V listopadu cervy dokazou rozhejbat vodu kamo.Udelam z nich koule s nastrilim je na flek.

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 19:21 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:A výsledky jsou takový:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5369.jpg
Čtvrtek 16. října 2008 v 19:17 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:Zdar to je pěkná plóta,já zejtra razim zas na kapříky.Tak at ti koušou.Já krmim klasicky šrotíkem hned jak tam přídu tak na místo lovu hodim pár koulí,a za půl hodky tam mám celej rybník:-) A na háček dávam pařenou housku.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5368.jpg
Čtvrtek 16. října 2008 v 19:09 ® Piranha
Piranha

Nasrál vydry, tak uz jsem zase pripojenej a v novym.Dnes jsem koupil nejaky cervy krmeni a cetky a zitra mozna razim na feederovacku.Na­fasoval jsem v zoo pecka cervy 3× vetsi nez jsou bili a pekne se mrskaj pacholci, tak budu testovat a i chov je lehkej, tak budu pestovat svoje.Jinak v sobotu razim na podoustve a nejakou tu proudnici.

4000 je pekny cislo, je to jedno z nejuspenejsich for tady a myslim si ze HaD to pravem pochvalil.Tome tech 10 000 tu bude brzy, chodej sem novy a novy lidi, tak koukej zlanarit i teplicky :-D Jinak dodavam tu ploticku z decina, je to moje nej ale na Dwarfikovo holt nemam :-((

BS> ty to honzo treba poznas i pres zamazani, ale jinak by to lidi poznaly je tam videt ikona ustecka nebo spis jedna z ikon ustecka a to by hned kazdej vedel :P

reagovat
foto/forum/2008/th-img5367.jpg
Čtvrtek 16. října 2008 v 16:31 ® BlueShark
BlueShark

Jsem rad ze to tu jede, bohuzel s mensim problemem a to se mnou co to tu zalozil. Nevadi, kazdopadne chodi nekdo na ryby? Labe?

Tomash: Tys byl na soutoku nedavno nebo si to nebyl ty?

Jinak s Kamilem kdyz chodim tak uz cca 12 candatu, bohuzel plno zaberu neseklych, uz se tesim az zase vyrazim, uz ani nevim po 4 dnech jak ryba vypada.

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 15:17 ® ripka
ripka

a kdo z vás je česká mr.ka? protestinfo.wor­dpress.com

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 ve 13:00 ® Tomash
Tomash

4000 je slabý, chce to 10.000 :-)

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 10:07 ® Brendy reakce na …
Brendy

hmm já bych jel, ale hola hola práce volá – 12-ky noční – takže pešek…

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 9:49 ® LojzaRybka
LojzaRybka

ty jo 4000,to je fakt garda :-) ,blahopřeju BS k založení tohoto fóra

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 9:16 ® Jarda carp
Jarda carp

kluci – konečně se dostanu snad o víkendu na ryby. Jel by ste někdo se mnou ke křížkům (nebo na Lovosickou stranu ? )někam tam ? 4000 příspěvků je fakt o.k.

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 1:10 ® HaD
HaD

4000 příspěvků :-) hezké :-)) )

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 1:02 ® Brendy reakce na …
Brendy

Ozvi se na skype a vyměníme nějakou zkušenost. Já věřím že se někde do konce roku nějaká 70-tka najde :-D

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 23:01 ® nyko79 reakce na …

jo jen tam mezi nama piranho uz jsme se setkali u vody a neni to tak dlouho asi mesic a chytil jsi tam parmu a cekal na nejakeho kamarada a z jednim uz jsi tam byl ja si u vas na chvilicku sedl.. asi si nepamatujes vid no ale myslim ze se urcite nekde potkame

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 22:58 ® nyko79 reakce na …

ahoj jasne ze pridam miru mela 92cm. ted uz to vim taky ze se tam nesmi nejsem totis s usti zatim ale brzo se tam stehuju protoze tam mam pritelkyni a makam ve spolchem. ale uz vim ze se tam nesmi a je to skoda moc se mi to tam libi je tam klid zadna auta a lidi. tak lovu zdar ps priste to zamazu :-))

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 21:05 ® farnas
farnas

nasadak

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 21:04 ® farnas
farnas

tak tenhle kaprik jse mi podaril chytit v Litomericich.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5361.jpg
Středa 15. října 2008 v 18:45 ® olda
olda

Brendy:Gratulace oko to potěší,letos jsem takového nechyt.

reagovat
Středa 15. října 2008 v 16:25 ® sgt.mooody reakce na …

monaster:Ty si vůl:-D chudák David:-D

reagovat
Středa 15. října 2008 v 15:39 ® BlueShark
BlueShark

Jinak vcera po praci jen na kukacku za Kamilem a Kubou. Par candatku, jeden nej asi 50cm. A nadherna velka parma na ouklej cca 18cm :-)) Sem jeste nevidel. Bojovnice zmlsana. Nadherna fotka, ale ma ji na fotaku, co jsem s nim fotil, takze prd…

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 23:07 ® Brendy
Brendy

Tak posílám jedno slíbené foto: 72 cm 7,1 kg chyceno na svazovce blízko Ústí. Kapříci docela šli. Ale větší než ty 70-tky ne. Tohle je můj největší.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5335.jpg
Úterý 14. října 2008 ve 22:40 ® 1pz1

Chodí někdo na střekovský nábřeží?Jde tam něco?Já chodil celý léto na sebuzín ale bylo to slabý samý okouni malý štičky jinak nic co by stálo za zmínku.Nyní začnu chodit pod zdymadla tak jestli máte nějaké úspěchy tak se chlubte.

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 22:17 ® monaster reakce na …
monaster

když to máš těžký. ten zákaz je značenej fakt blbě. žádná cešdule jen značky v trávě.

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 22:15 ® monaster
monaster

Piranha: příště nechej pozadí a zabarvi toho ošklivýho chlapa :-)

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 21:57 ® vlastik25

jo gratuluju krásná štika , jenom si nejsem jistej tím místem tvojeho lovu , mam ten dojem, že se tam lovit nesmí .

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 21:30 ® Toom83

ahoj chci se tě zeptat jakou máš zkušenost na labi se sumci ja jsem byl poprvé na labi kousek od tebe a musím říc že jsme si docela dobře zachytaly hodně šly parmy ale zapomněli jsme fotak tak nejsou ani žadní fotky docela škoda tak zatím.

reagovat
Úterý 14. října 2008 v 17:29 ® cormoran
cormoran

Piranha: Dravá rybo, stačí tak málo a z pěký fotky v barvách podzimu ja fotka s barvou zimy:D

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 12:29 ® 

ale tak mel by si to kazdej schovavat ty fleky,at je to takovy jakoby soukromy ne:-D ..To je zase vec,ale mate pravdu..v nedeli jsem byl na rbyach a chytam s kamosem a najednou pribeh klucina tak 16let chytil stiku chudaka asi 60cm a jen ji vylovil hned ji mlatil:-D ..Docela skoda,ale tak zase to je kazdyho vec jak se rika

reagovat
Úterý 14. října 2008 v 9:49 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Tak podle flóry a kamenu poznam misto i bez tvych kourovych efektu :-D DDD A kdyz ne, staci se zeptat kam chodis :-D DD

reagovat