Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.808 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. října 2008 v 9:32 ® Piranha reakce na …
-
Nyko79> priste aspon zabarvi ve fotoshopu pozadi.Jinak si tam uz stiku nechytnes. Je to videt odkud to je.A staci tak malo, treba jako na fotce.
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 8:25 ® cormoran reakce na …
-
BS: No vidíš, a pak že Ti nejdou candoši:)
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 8:24 ® cormoran reakce na …
-
Lojzo, Ty bys mohl fotit pro bulvár:D
Nyko79: Krasavice, přidáš míru?
reagovat - Úterý 14. října 2008 ve 2:32 ® nyko79
-
Ahoj muj skromny prispevek tuhle stiku jsem chytil v sobotu.
reagovat - Úterý 14. října 2008 ve 2:29 ® nyko79
- reagovat
- Úterý 14. října 2008 v 0:58 ® smates reakce na …
-
Zdravim,jsem tu novej a taky Ustecak a zacatecnik.Potreboval bych poradit s koupi privlacovaho prutu na Labe tak to nacpu sem at to precte nejvic Ustecaku,hlavne me za to nekamenujte.Samozrejme jsem to tu procetl a jaks taks mam vybrano hlavne potrebuju delku 240cm kvuli pouzdru ale tapu v ty gramazi chci to klasika na dravce na Labi,tim nemyslim sumce.Mam klasika gumy,woblery do 10cm a rotacky max c.4 a nevim jestli mam vzit 5–25g nebo 10–30g nebo mekci?Poradte prosim.Nazory asi pres PM at se to tu nezasira jeste vic.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 18:48 ® BlueShark
-
Prasek_2007: Mam icq: 413769962 a nekdy na nej jdu
reagovatted jsem na nem pred hokejem, tak kdyztak pisni at te tu mam nebo nejak
- Pondělí 13. října 2008 v 18:31 ® Prasek_2007
-
BS: Díky.Do ÚL určitě přijedu,mobil si uložím. Našel jsem jednu pěknou fotku z neděle na diskuze/feeder .
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 18:31 ® BlueShark
-
A jedna vetsi ploticka z feederovany
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 18:23 ® BlueShark
-
Prasek_2007: Tak to Ti moc gratuluju a preju, hold se mam co ucit a rad s Tebou nekdy pohovorim zase osobne a posbiram zkusenosti z feederu. Kdybys byl tak hodny a nekdy treba sel trenovat na Labe, dej mi prosim vedet, prijdu rad, byt se jenom divat treba. 720756821
Jinak dnes, mozna to sem nepatri, jsem jedl poprve candata, toho co jsem si vcera vzal od vody. Hodne se specializuju na pripravu ryb a rad varim, ale takhle senzacni maso s takovou super kombinaci koreni jsem jeste nejedl. Fakt vynikajici, uz chapu proc je tak zadanej
reagovatDekuju rybko z labe
Musel jsem te jednou ochutnat…
- Pondělí 13. října 2008 v 18:10 ® sgt.mooody reakce na …
-
LojzaRybka:Lojza Rybka:Hm tak to je opravdu nádhernej albínek,takle velkejch albínů už moc není musej mít těžkej život.Každej chycenej kus by měl být vrácen vodě.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 17:12 ® farnas
-
videl jaem ze priplouva hordy listi po vode u Litomeric na kazdej nahoz listi na vlasci ale jak jsem rikal dravci jdou stiky candati. si o weekend taky zajdu na dravce na zernoseky nebo na labe.caw
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 14:44 ® Prasek_2007
-
BlueShark: Zdravím do Ústí.Tak se to nějak zchumelilo a Prášek dosáhl až na metu nejvyšší – sobotní 4 a nedělní 1 v sektoru stačilo na celkové první místo na republice.Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit…
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 12:27 ®
-
piranha-uz asi vim a tam to slo jo?Uz jsem tam dlouho nebyl..
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 11:43 ® Piranha
-
u hotelu hned tesne pod nim je tam betonova hraz a chody dolu tak tam
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 11:31 ® LojzaRybka
-
pipa>koukám že si vykrmuješ krůtičku na den díkuvzdání
reagovat)
- Pondělí 13. října 2008 v 11:24 ®
-
piranha- kde presne myslis naproti zamku?Hned u staryho mostu,jak je tam ten tocak nebo rameno?Nebo nekde trochu vejs??
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 11:13 ® Piranha reakce na …
-
Flid>on mysli rano a to jsme byly naproti zamku v decine.Docela dobrej flek a na candaty asi taky, pepa mel jednu jizdu na rybku.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 10:51 ® Flid reakce na …
-
mannice Pod Děčínem ne je to v Ústí.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 8:31 ® BlueShark
-
Tak včera chytacka od odpoledne, 2 candatci, okoun a plno plotic na feeder. Jinak nic extra. Par dnu predtim take. Narocny to vikend, zkloubit hokej v kadani s pracovnim vecirkem a ranni rybackou
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 22:59 ®
-
tak to jste dopadli docela dobre..Koukam byli jste az pod Decinem jestli se nepletu,je to tak??Takze brali?My dneska zimak a krom sumecku nic
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 22:22 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 12. října 2008 ve 22:20 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 12. října 2008 ve 22:20 ® monaster reakce na …
-
dneska s Piranhou na Děčínsku. hrůza. Evropsjý závody psích zpřežení. samý štěkání. ryba žádná jen Piranha 3. pak jsem si zpravil chuť návštěvou BS. A pak začal koncert. 3× plotice, cejn, tloušť, 2× okoun, 1× candát. to vše za 2hodinky, jedna fotka ústecký historie
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 22:01 ® filip111
-
LojzaRybka: přízrak. krásná ryba
reagovat - Neděle 12. října 2008 ve 21:12 ® LojzaRybka
-
špatná fotka,ale ten sumík má krásných 190cm
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 19:17 ® lucioperce69
-
Filip: NO je tam porad nevim estli povyrost měřili sme ho metrem jen orientačně a má něco kolem 175 ± 3 cm
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 18:49 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:To já jsem byl neska u nás, na kapříkách,a šli na pařenou housku jeden za druhym.Největší měl jen 58cm ale jinak sme s Štěrbákem chytali kapříky okolo 55cm pořád.Fotky pošlu později.
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 18:46 ® sgt.mooody
-
pipa:Tak aspon si měl nákou společnost
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 18:45 ® Piranha
-
Dnesd jednqa mensi otukavacka na decinsku, Monaster asi 10 000× utrženo, ja ani jednou.sedel vedle mne tak 5m.Jinak jsem vyndal krasny plotice na houpacku jedna mela nadhernych 36 a druha taky okolo 30 a na feeder tloustika.Jinak misto celkem uslo.Jeste se tam zajdu z jara juknout. Fotky plotice poslu asi zitra.Jsem stahanej jako cikanskej vozejk.
reagovat