Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.793 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 11. října 2008 v 17:57 ® monaster reakce na …
-
ty pako jedno Piraní
reagovatjá místo ryb se ti stím stěhuju a ty takhle? že se nestydíš
- Sobota 11. října 2008 v 17:51 ® Piranha
-
Takhle to dopada kdyz neplatite najem a energie a jen drepite u vody a nemakate.Naposledy jsem tomu chudakovi pomohl a dal mu i nejakou tu kacku na chleba, tak doufam ze to neprochlasta, nebo nenasere do cervu.
:D:D:D:D:D:D:D
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 13:17 ® pipa
-
Jinak včera vlačka s Polim a jeho synatorem(9 let) nejmladší vlačkař v Ustí
reagovat))) na 3 nahoz bolen… jinak do 22.00h šajse
)))
- Sobota 11. října 2008 v 11:59 ® pipa
-
Blue šark: muj tip na tvoji touživou hadanku !!! je správně mazliku…
reagovat - Sobota 11. října 2008 v 9:08 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Sobota 11. října 2008 v 9:07 ® Piranha
-
Vcera jsem byl posedet s feederem na labi a zase potrapit nejakou tu parmu.Mraky zaberu jsem nesekl, jeste jsem feederovy miminko, ale jedna se nakonec povedla a jeste nekolik tloustu a jeden řezan cca 20 na cerv.Vzal to podstive, jako ta parma.
reagovat - Pátek 10. října 2008 ve 21:09 ® farnas
-
Zitra se chystam na reku tak uz jse tesim
reagovat - Pátek 10. října 2008 ve 20:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
Prasek_2007:Tak to opravdu ne!Můžu ti poslat značku prutu a další info,a můžeš si ho někde koupit neni drahej já jsem ho kupoval okolo 400kč a to co ten prut dovede je opravdu paráda
reagovatJediná nevíhoda u tohodle typu prutu je že má malí očka a pak se po třeba 4 náhozech začne vlasec lepit na prut a špatně se s nim potom nahazuje.Jinak mám i video tak to sem potom vrazim ale chci to nejdřív upravit a takoví kraviny.
- Pátek 10. října 2008 v 19:17 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tomash:nebolí :P:P:P:P
reagovat - Pátek 10. října 2008 v 8:43 ® cormoran reakce na …
-
Tomash: OK
reagovat - Pátek 10. října 2008 v 1:14 ® Tomash
-
Lojza : Zdar vydro, v sobotu doraž a vezmi mi prosím s sebou tu formu na olůvka, konečně jsem sehnal olovo, tak začnu taky odlejvat..
reagovatcormoran : Ty mi please vezmi ta DVD
Lucio : Že tě huba nebolí!
- Čtvrtek 9. října 2008 ve 21:35 ® monaster reakce na …
-
filip111: víme ale nahlas neříkáme
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 ve 21:25 ® Piranha
-
Tak zitra rano feederovaka na parmu.Cervy mam, lepidlo taky, tak na ne vlitnu.Sice berou porad na kukurici, ale tu mam taky
reagovatKdo se prida
- Čtvrtek 9. října 2008 ve 21:09 ® Prasek_2007
-
sgt: jenom,jestli to nebylo o kámen
reagovat))
- Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:17 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:No podivej se na tu nádheru,nádherně jemnounkej protek kterej se takle ohybal s kapřikem okolo 50cm a na 0,16 vlasec parádička
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:13 ® sgt.mooody reakce na …
-
Blue Sharkys:Hm pěknej tlouštík
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:09 ® filip111
-
nevíte někdo kdy je výlov Habráku? díky
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 ve 14:29 ® BlueShark
-
Zdravim
Tak vcera dalsi vyprava na dravce v bobku. Az na jeden zaber na splavek na soutoku an rybicku nic moc. Pak prechod na jine misto a rybicky se pulily, tlousti jim davali do cepice. Chyceni 4 velkohubaci, jeden na fotce cca 45cm. Dnes PAUZA
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 v 8:37 ® Piranha reakce na …
-
Orasek> ja budu mit svoje mistrovstvi ve federu v patek rano, tak jsem zvedevej
reagovatale parmy uz se třesou
- Čtvrtek 9. října 2008 v 8:30 ® Prasek_2007
-
Ahoj fšem,tento víkend proběhne 4.kolo MiČR LRU Feeder na závodní trati pod novým mostem v Mělníku.Takže pokud náhodou pojedete kolem,tak se určitě zastavte.Feederu zdar Prášek
reagovat - Středa 8. října 2008 v 17:56 ® lucioperce69 reakce na …
-
%lojzarybka: budu se těšit
reagovat - Středa 8. října 2008 v 15:59 ® LojzaRybka
-
lucioperce>tak nato beru kameru a svědky
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 13:45 ® lucioperce69 reakce na …
-
Lojza: chodí snáma na výlovy i Tomash takže uvidíš i jeho jak pracuje rukama a to je bude možná větší zážitek jak ten albín
reagovat:D:D
- Středa 8. října 2008 ve 13:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
Lojza: takže přijedšš jů????
reagovat - Středa 8. října 2008 ve 13:29 ® LojzaRybka reakce na …
-
lucioperce>no to se chci teda podívat
reagovat - Středa 8. října 2008 v 8:02 ® lucioperce69
-
Lojzarybka: Teď v sobotu výlov v Duchcově na Barboře, řikal si že budeš chtít dát vědět, že se přijedeš kouknout na albínkaa jak makáme
reagovat - Středa 8. října 2008 v 7:57 ® lucioperce69
-
b.gun: koukák, že na lanbi se dá ete chytiti krásnej kapřík viz z lovu gratulace
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 22:42 ® reakce na …
-
me to je celkem jedno,ale rozhodnete dopredu,at si na to muzu udelat volno…Jinak jsem byl dneska jeste na rybach vic na foru Decin
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 20:06 ® sgt.mooody reakce na …
-
mannice:Dal bych srázek někde na Laby,ale až tu příští sobotu.
reagovat - Úterý 7. října 2008 v 19:24 ®
-
Kazdopadne lidicky,udelal bych nakej mini srazek,treba na Katerine,Modlany,Labe nebo Sterkovna v litomericich a zachytal bych.Co vy na to??Tuto sobotu,nebo pristi
reagovat