Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.791 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 7. října 2008 v 18:44 ® sgt.mooody reakce na …

mannice:Nazdar promin ale jdu jen na náš soukromák,tak kdyžtak příště:-) Možná že v sobotu nebo v neděli bych někam jel ale ještě nevim kdyžtak bych ti napsal.

reagovat
Úterý 7. října 2008 v 18:03 ® 

sgt.moooody---kam zitra jdes, v kolik?Ze bych se pridal;-)

reagovat
Úterý 7. října 2008 v 16:07 ® sgt.mooody reakce na …

Pirnha:jojo věřim ti,byl jeden čas kdy jsem jezdil na revír jménem Hruškov,a na 0,16 vlasec a 4m parádně ohybnej proutek sem tahal kapry okolo 60cm jak hovno a ještě ke všemu na splávek a pěkně 2 metry od kraje.No prostě fantasie co ti budu povídat,je to pěkný chytat na jemný náčiní a pěkně si s těma rybkama pohrát:-) Ale abych ti pravdu řek tak bych někdu tu 0,28 potřeboval:-D Já pudu na ryby až zítra tak zatim.At ti koušou,Petrův zdar

reagovat
Pondělí 6. října 2008 ve 22:38 ® monaster reakce na …
monaster

pořád nemůžu vydejchat toho dědka z RS. zlatej střížák to je na ně daleko.

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 19:55 ® Flid reakce na …
Flid

Monaster co bejci,proste jarda fotí pěkné krajinky a najednou KANADAN tak to je hustý.:-D

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 17:14 ® BlueShark
BlueShark

Prší, ale nefučí :-) Na ryby řekl bych ideálně…

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 17:11 ® filip111 reakce na …
filip111

Lojza: Hnusně

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 17:08 ® LojzaRybka
LojzaRybka

kucí tady v Žatci fučí jako kráva,jak je v Ústí?

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 17:04 ® BlueShark
BlueShark

Lidi lidi, zavidim Vam, ze chytate, ja dneska spal pred praci a chtel jsem jit na splavek, njn co se da delat, ale od stredy do nedele mam volno a dam rybkam za usi :-)

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 22:54 ® monaster reakce na …
monaster

Flid: hele vy bejci…

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 22:53 ® cormoran
cormoran

Piraňos: Jasně soudruhu:)

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 22:41 ® Flid reakce na …
Flid

Jardo foto pěkný,ale ten Kanaďan je nejakej divnej :-D

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 22:15 ® monaster reakce na …
monaster

na starýho amatéra pěkný fotky chlapi ne?

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 21:53 ® Jarda carp
Jarda carp

Kluci – (chtěl jsem napsat MRKNĚTE ) – podívejte se na dnešní foto..ze Střížovic…stojí tam i nějakej Kanaďan.....:D jarda29.rajce­.idnes.cz

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 21:43 ® monaster reakce na …
monaster

jj příště až vám kámoš do telefonu řekne vem prosím tě doma nějakej prut tak chlapi vemte i naviják.....

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 21:31 ® Piranha reakce na …
Piranha

sgt. ja chytam na 18ku a koncovej navazec 16 a parmy jsem rval jako kdyby tam byla 30ka.Se zeptej Oldy ten u toho byl.Ono to sice vypada ze je tam hovado, nebo ze se ryba rve, ale na jemnym feederu je vse videt jinak.Chci jeste zkusit 12ku s feederovou gumou.Ted na zimu bude treba jemnyho konce a mraky tucnejch cerviku.Chci obednat aspon tak 5 litru bilejch.A lepidlo na cervajze.

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 21:00 ® sgt.mooody

Vole kluci někdy bych byl vděčnej i za tu škebli:-D

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:39 ® Jarda carp
Jarda carp

Pepíku : fotky jsou povedený ,tak aspoň dneska něco :-D Příště mi ale oslaď pořádně kafe a né dvě lžičky na 2litry vody…:D a já slibuju ,že si příště vemu pruty…zabouchl jsem si klíče,nikdo doma a já objednán co by rybářské taxi pro Kuřastra…pruty ve sklepě a foťák kolem krku …no jo ..stává se …:D

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:36 ® sgt.mooody

Piranha:Dnešního kapřika jsem chyt na 0,20 vlasec a jemnounkej proutek takže si asi dokážeš představit tu nádheru:-D Jardovy sem se už omluvil opravdu sem byl uplně mimo:-(( Co ty byl si někde?Já du zejtra odpoledne zase asi víš kam:-)

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:32 ® sgt.mooody reakce na …

Jarda carp:Jo jasně,promin,řikám neska sem měl den blbec.Už si budu dávat snad pozor:-) Jestli to chceš pořád vědět tak ten rybník je u nás na vesnici Březí ale bohužel je jen pro obyvatele vesnice.A Piranha si to myslim moch myslet že mám ten rybník skoro za barákem:-) sem línej jak veš:-D i fotku sem línej sem dát:-)

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:25 ® Jarda carp
Jarda carp

sgt. -: Příště si pořádně přečti příspěvek než začneš reagovat na věci ,který nejsou pro tebe.Tebe sem se ptal JENOM na ten rybník – : nic víc a nic míň.Je mi úplně jedno ,jak jsou velcí tvoji kapři a kde je chytáš.Důkaz o velikosti nepotřebuju od nikoho a už vůbec né od tebe.Piranha moc dobře ví ,jak sem to s tim Fotoshopem (světe div se existuje)myslel.To je moje poslední reakce na tuhle přiblblou debatu. Lojza : Koukám ,že škeble jsou hojně zastoupeny v našich vodách :-D

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:17 ® sgt.mooody reakce na …

Jarda carp:Sory kámo že sem po tobě tak vyjel,neska mám den na hovno,tak sry.

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:15 ® sgt.mooody
reagovat
foto/forum/2008/th-img5188.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:13 ® monaster reakce na …
monaster

tady fotka z dopoledne. Kamil krmí labuťe, Flid nasává.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5187.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:13 ® sgt.mooody

Piranha:No tak sorry ale byl sem nsranej už od rána,tak sem byl prostě nasranej.Neska odpoledne sem si byl zase zachytat…nentokrát jen jeden kapřík taky okolo 60cm a jednoho okounka na přívlač.A mám ho vyfocenýho s metrem přes hřbet,to jen kdyby měl Jarda zase náký nápady s fotoshopama:-) Neska mám prostě den blbec,tak kdyžtak sorry Jardo.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5186.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:11 ® monaster
monaster

Bodejď by se to Jardovi nezdálo nešťasný když jde na ryby bez prutů…tak holt jen fotil

reagovat
foto/forum/2008/th-img5185.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:10 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Jarda carp>v ústí na pláži

reagovat
foto/forum/2008/th-img5184.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:06 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jo,vlastně jo,ta jeho je vlastně těhotná,mám stoho hrůzu,jestli to bude kluk a bude poněm,tak je labe mrtvá voda

reagovat
Neděle 5. října 2008 ve 20:05 ® Jarda carp
Jarda carp
reagovat
foto/forum/2008/th-img5183.jpg
Neděle 5. října 2008 ve 20:04 ® monaster
monaster

Lojza: nojono Piranha si doma nevrzne tak loudí od kamarádů…

reagovat