Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.680 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
já porad váhám kdy hodně mě asi ovlivní počasí ale ta sobota je přijatelná pač v pátek jedu na okouny ete dám vědět
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:30 ® Piranha reakce na …
-
v sobotu jdu pod tonaso na parmy ale jestli bude hodne chcat tak na to s… Jo a nevemu si jich pytel domu.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:25 ® Tomash
-
Zítra jdu, snad se počasí umoudří, jinak na to kašlu
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:05 ® BlueShark
-
Lepsi nez makat od 6ti v praci jako ja
reagovatDD
- Středa 7. listopadu 2007 ve 22:53 ® Vichrzhor reakce na …
-
filipes: v sobotu už v sedm ráno? fuuuuj
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 21:05 ® BlueShark
-
Ja chci patek, byl jsem prvni
reagovatDD
- Středa 7. listopadu 2007 ve 20:13 ® filip111 reakce na …
-
no já vlastně můžu i v sobotu
reagovatco lucioperce69 ? jak jsi na tom ty?, že by jsme to přehodili na sobotu? ráno na 7
- Středa 7. listopadu 2007 ve 20:11 ® Vichrzhor
-
Chlapi, nebudete v sobotu? Chystám se do Ústí, že bychom udělali plážovou party
reagovat) Možná, že s sebou vezmu i ten proklatej položenoprut
- Středa 7. listopadu 2007 ve 20:09 ® filip111 reakce na …
-
někde u konce točáku na pláži, budu tam na 7:00
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 18:20 ® lucioperce69 reakce na …
-
neni problém ok pokusim se dát vědět
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 18:17 ® BlueShark
-
Tak mi brkni rano nebo napis kdykoliv brzy rnao na mobil…
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 17:32 ® lucioperce69 reakce na …
-
možná že se dostavim v pátek ale záleží na počasí
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 17:28 ® BlueShark
-
Ja v SO a NEDELI makam
reagovatmam volno jen zitra a pozitri
(( SO a NE mam do 14:00…
- Středa 7. listopadu 2007 v 17:17 ® lucioperce69 reakce na …
-
a kde teda v neděli ráno na pláži?????
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 17:05 ® BlueShark
-
tak ted se nas tam sejde asi 8
DDD
No nic, nejak se domluvime, ale uz mam rybi abstak
10 dni ani supina ani vychazka k vode
Kdyztak mam 776374447, protoze nemuzu pisat z ICQ v praci…
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 16:41 ® BlueShark
-
40km/h, sorrac
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:30 ® filip111 reakce na …
-
lucioperce69: na tu pláž se chystám v neděli, chce to tam jet když nefouká, protože pak se líp rozeznávaj záběry.
Vichrzhor: parma na prutu nezapomenutelnej zážitek a na jemným mušáku to musí bejt něco
Piranha: kdy se chystáte k tonasu? taky tam sem tam, zajdu, můžem zachytat společně
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:30 ® Beryrybar reakce na …
-
Ja chodim sem udelaly jsme si takovy skvely mistecko. Ale na spicce tam mam plno zazitku
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:27 ® Beryrybar reakce na …
-
Hele kde myslis?myslis kdyz jdes z nestemic smerem na spicku?Nebo z mojzire smerem k tonasu????? Ja tam bydlim a dot dobre to tam znam
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 13:41 ® Piranha
-
Bluesharku:v nestemicich pod TONASEM je tam plno peknejch fleku a hlavne na candose, jako malej kluk sme je tam chodily s nestemicakama lovit.Tak se mi ozvi na síkjů 285042964 a domluvime se a sjedeme tam, muzes klidne pockat u bazaru nad soutokem bely a labe u jelinka a ja te vemu.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 12:58 ® lucioperce69 reakce na …
-
a 40km/s je trochu přehnaný to bys me asi ulítly všichni až na slovensko ke knedlikovy
reagovat:D:D:D:D
- Středa 7. listopadu 2007 ve 12:57 ® lucioperce69 reakce na …
-
no tak ete uvidim jak bude počasí mám volno celej vejkend tak třeba v neděli estli bude líp
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 12:45 ® BlueShark
-
Vis co me desi? Ze v patek ma byt okolo 40km/s
reagovat(( mam volno to je pravda, ale???
- Středa 7. listopadu 2007 v 8:56 ® lucioperce69
-
to all: takže v pátek sem od rána na pláži tak se někdo ukažte a zkusíme nějakou tu fousatou krasavici společně
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 2:47 ® Tomash
-
LojzaR : Vždycky, když jsem šel k Labi s tebou, bylo to divný
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 1:56 ® BlueShark
-
Me slo o to jak si to hezky spontalne napsal. Neco, neco, neco, neco a rum
)
Taky beru caj s rumem neboj
reagovatSikne to
Dobrou
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:44 ® Vichrzhor reakce na …
-
ModrejŽralok: No co co. Já s sebou v zimě beru termosku s rumočajem – přijde k chuti! Ale jak vás tady čtu, nezbyde mi než vzít si v práci dodávku, nabalit plný auto potřeb, ujet těch 100 kiláků do Ústí, zaparkovat u pláže, rozbít tábor, nahodit, čekat, mrznout, uklidit bordel po jinejch a po sobě, matlat se s Lumbricus terrestris na háčku…no ale tu parmu bych fakt chtěl chytit, prej je to boží na prutu! Kamarád dostal jednu na nymfu při muškaření a ačkoli měla jen cca 50 cm, bylo to takový rodeo, že jsem si málem cvrknul do neoprenu!
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:35 ® monaster
-
blueshark: Jendo zajdem pod Tonaso spolu ukážu ti kam …
B. Gun: máš pravdu. ten majl jsme napsal.
ostatní: s Tomashem jsme to řešil. na červajse jsme měl jen malou parmu. ale hodně jsme jich nachytal na rousnice. velikou rousnici na hranu proudu, čím větší zima tím líp. olovo rakve 60g a nahoru , teleskopy špičku k nebi. ale dělal jsme jednu ohromnou chybu. zkusil jsme to v mínus 10 v holinách. auuuuuuuuuuu jinak drát na očka sebou
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:34 ® BlueShark
-
Tak z toho rumu jsem v praci vyprsknul smichy
To se Ti povedlo
)))))
Ja pujdu vlacet ale az za rok letos se ucim jinak
reagovat
A muskareni na Biline taky moc netahne)
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:23 ® Vichrzhor
-
Pánové, parmy tady lítaj ve vzduchu jako netopejři, ale všechno je to pořád bobkařina – to vážně nikdo cíleně nevláčíte nebo nemušíte?
reagovatKoukal jsem na svůj položenkovej prut s navijákem, leží vzáááádu ve skříni pokrytej vrstvou prachu a vůbec se mi ho nechce vyndávat…a pak takový ty složitý montáže, olůvka, zarážky, návazce, krmítka, vidličky, sedátko, policajty, krmení, rum, podběrák – to aby jel člověk k vodě náklaďákem