Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.764 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. října 2008 ve 20:03 ® Piranha reakce na …
-
Jardo taky te spolulov s monasem prekvapil.Tady vidis o kolik ryb prijdes s monasterem u vody.:D:D:D:D Jo monasterku kamo, kdyz ty si nenechas poradit a porad mas tu svoji tvrdou škebly
reagovat - Neděle 5. října 2008 ve 20:00 ® Jarda carp
-
Serža : Co sem sereš nějaký hovadiny o frajerství ? Davida znám dlouho ,proto si zněh utahuju…tu odpověď si strč do prdele ,protože už mě nezajímá zrovna ,tak jako ty …Takovýhle cápky zbožňuju… Monaster: Dnešní lov s ním ,zdál se mi poněkud nešťastným…
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 19:56 ® LojzaRybka
-
no ještě že do ústí nejezdim tak často,bejt znásilněnej od pirani ?? nee
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 19:51 ® Piranha
-
co pak neni pravda ze te dycky zjebu kdyz delas neco spatne?:D:D:D:D
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 19:50 ® monaster reakce na …
-
Piranha: mně si tvrdil že milenka tvoje je rybařina. ty hoňoure
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 19:43 ® monaster reakce na …
-
Piranha: já ti dám milenku ty chmejde.
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 19:16 ® Piranha reakce na …
-
sgt.mooody> hej chlape, nebud takovej prutkej.Ty, co jsou na tomhle foru, jsou moje rodina a Monaster moje milenka, jebu ho na rybach
reagovattak hned nevyjizdej.Jardu znam 8 let a byl to dokonce i muj spolupracovni, pravda linej jako ves, ale byl. Co mi sem kdo hodi za nejakou rejpku, tak to od nich beru, stejne chytaj hovno
:D:D Duchcovsky jsou bratri taky, abych na tu bandu chuliganu nezapomel, vid cormous a lucio :P
- Neděle 5. října 2008 v 17:25 ® Prutos reakce na …
-
Vychaldni…Myslím že se normálně zeptal.A proč reaguješ na něco co nebylo pro tebe?
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 17:19 ® sgt.mooody reakce na …
-
Jarda cap:Co ti je do toho kde sem je chytil,a až sem dám ty videa jak sme je s kamarádem chytali,tak si di zvědšovat v nákym fotoshopu fotky sám jestli to úbec existuje ty frajere.
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 16:27 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: ten dedula byl absolutní mimoň. ale bude mít splněno. přilít na kole, ani bů jen já vám zapíšu zapsal mně sjel a šel, teda letěl na další. jestli mám peán, metr, nebo na háčku na candoše malýho bolena ho nezajímalo. proč vlastně taky. vysvětlit mu proš zapisuju takhle a ne jak chce on nešlo. mlel svojí
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 16:21 ® Jarda carp
-
Moody : kde je ten soukromák ? co je to tam dole za Ukrajince s tim podmírákem zvětšeným ve fotoshopu ?
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 16:17 ® Jarda carp
-
Kluci – sem člověk s mnoha starostma a s hodně málem času.Musíte mi dát vědět příště daleko dřív ,kdo jdete .A né ,že mi v den D za pět minut šest píše David – jestli jdu a Kuřaster to samí. Prostě sraz byl v sobotu ,tak řeknu třeba ve čtvrtek:- jdu na 99% a je to. Flide promiň ,že jsem nešel ,ale příště – jakmile půjdou třeba jen dva lidi ,tak jdu taky i kdybych měl zlámaný nohy.:D
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 16:14 ® olda
-
Dneska jako včera 1 parmička tak 15cm několik plotic, nějak to slábne, zato zima stejná uvidíme příště Petrův zdar.
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 15:55 ® monaster reakce na …
-
právě mně JardaCarpoš láká na ryby
reagovata já musím vytírat panelák
- Neděle 5. října 2008 v 15:54 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: nelhal. jen jsem na ní zapomněl
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 15:33 ® BlueShark
-
monaster: porad je co zlepsovat
reagovatDDDD a Kamil chytil plotici, lhal si
D
- Neděle 5. října 2008 ve 14:43 ® monaster reakce na …
-
právě se vracím z hradu. Teda ze soutoku. chytačka s Flidem výsledek jeden hrouzek, tuna listí a dvě tuny trávy. a jedna rozpačitá kontrola RS. sepsel mně že zapisuju blbě podrevír přitom mně kontroloval v létě a ok. večer proberu s Lojzofilem
reagovat - Neděle 5. října 2008 ve 12:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
BlueShark:Tak se zdekuj z práce a di na ryby
reagovatJá si ten časopis koupil taky mám ho předplacenej na celej rok…a máš pravdu je to moc zajímavej časopis s dobrými radami články atd.
- Neděle 5. října 2008 ve 12:19 ® BlueShark
-
Se mate, ja drepim v praci
reagovatKua ja bych chytal
Ten Rybář za 39kč 160stran me fakt mile prekvapil, paradni cteni, klobrc dolů
- Neděle 5. října 2008 v 10:16 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Zejtra du odpoledne zase na kapříky,co ty deš někam?Samozřejmě že já du zase jen na náš soukromáček
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 10:13 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Jenže on chytá na ten balaton system,nebo jak se tomu řiká prostě chytá na dva návazce,a ten BiG kapřík mu to urazil někde pod vodou o nákou větev,tak se to o tu větev asi chytlo, o ten druhej návazec.Jinak on chytá normálně na 0,20 vlasec a já taky pro ryby je to nejpřijatelnější vlasec obzvlášt pro kapry,a nejhezčí je na tom ten boj když už má aspon těch 60cm,a pak hubana a spátky do vody
reagovat.Ty tam máš na tý fotce taky pořádnýho macka
- Neděle 5. října 2008 v 9:12 ® Piranha
-
sgt.mooody>to si delas kozy ne.Tak to se na mne nezlob ale asi to moc neumi
reagovat. 20ka vlasec je uz tlusty hovado.A na rybniku urvat kapra, to uz se mi nepovedlo dlouho.Ja jsem vytahl na plavacku na 20 tady toho pacholka 7,5–76 a jeste na labi, kde muze jet nez mi to vytoci vsechno, nebo se urve.Nechce to pospichat a spis, nez se ho snazit otacet, nebo tahnout k sobe, je lepsi ho chvilku jen drzte v tahu na miste a on se trochu unavi.Ale pekny kaprňáci.Jinak pokud je to nejaka prehrada, velika, nebo jezero, tak ok, beru, ale jeste mi nevymotal kapr vic jak 200 metru z civky.
- Neděle 5. října 2008 v 0:57 ® Flid reakce na …
-
Pepo potěšení je na mé straně
reagovat. Zítřek nějak domluvíme
- Sobota 4. října 2008 ve 23:16 ® monaster
-
myslím že dnešní Jardacarpům sraz se povedl. Nakonec se nekonal u rybáře a osob taky bylo míň. ale pěkně jsem si pokecal. Flide rád jsem Tě poznal a dík za pěkný pokec.
reagovat - Sobota 4. října 2008 ve 21:16 ® sgt.mooody
-
Jinak parmičky sou moc pěkný kucí!!!gratuluju,a závidim
reagovat - Sobota 4. října 2008 ve 21:15 ® sgt.mooody
- reagovat
- Sobota 4. října 2008 ve 21:13 ® sgt.mooody reakce na …
-
Blue shark,Piranha:já jsem byl neska zase na kapříkách,a chyt jsem zase dva jeden 61 a druhej 51 a jedenoho okolo 70cm můj kamarád urazil
reagovatměl tam 0,20 vlasec.Jinak Sharku,ani bych si nedovolil takovou krásnou rybu zavraždit,tyhle proudní bojovníci by měli být správně vráceni vodě!
- Sobota 4. října 2008 ve 12:40 ® BlueShark
-
mooody: Kamarade, vis je pravda ze parmy po nejakem cyklu zase zacaly brat. Popravde nam obcas skoci nahrouzka, kdyz chytame dravce. Piranhovi na kuku, tam kde jsou najety. Treba v soutoku Biliny s Labem je cca 30m proti proudu Biliny melcina a proud cca 30cm vody. Parmy jsem videl jak prejizdi a byly poradny
Jsou jsou a jsou, jen si vsimly a zdrhly samozrejme. Nelovil jsem je tam, ale pokud mas rousnici a nasypes ji do proudu behem dne kdykoliv, mas velikou sanci na parmu. Ted proste mlsaj.
Jen prosim vsechny, poustejte tyhle krasne sportovni ryby… diky…
reagovat - Sobota 4. října 2008 ve 12:17 ® Piranha reakce na …
-
mooody> ja mam taky parmicky
reagovatnediv se Usti je na ne bohaty.Doufam ze i bude, pokud se k nim budeme chovat slusne.Jinak dneska 3 parmy, dve 60+ a jedna pidiparmicka.Sedel jsem tam s Oldou.Zima jak v ruskym filmu a mlha, ze i ptaci chodily pesky
.Jinak parmy stale ignoruji masitou stravu a skacou mi na kukurici.Machal jsem tam hnojaky, cervy a nic, pak jsem k cervu pichnul kuku a hned byla jizda.Ta druha vetsi parmy, ta ukazala mrcha jak se bojuje o zivot.4× mi vystrelila od podberaku zpatky do proudu az jsem myslel ze mi vyrve klacek z ruky.Jinak konecne jsem se dockal poradnyho boje.Novej feeder makal skvele a 16ka navazec drzel jak prikovanej.
- Sobota 4. října 2008 v 11:35 ® sgt.mooody
-
BolueShark.A ty už mě s těma parmama taky neser
reagovatJe někam chodíš na proti kupovat jinak to neni možný