Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.773 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 4. října 2008 v 11:34 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:Sem línej:-) a řikal jsem ti že už nemám tenhle rok moc náladu na náký výpravy:-) Tak si vždycky akorát skočim na náš soukromáček na položenou na kapříky:-) Včera sem tam dostal dva okolo 60cm.Pak mi napiš co si chytil ty:-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img5158.jpg
Sobota 4. října 2008 v 11:25 ® BlueShark
BlueShark
reagovat
foto/forum/2008/th-img5157.jpg
Sobota 4. října 2008 v 11:25 ® BlueShark
BlueShark

Vcera rybacka s Kamilem u soutoku s Bilinou. Na breh 6 okounu, jeden na fotce a Kamilova parma na rezanka :-) Jizda solidni :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5156.jpg
Sobota 4. října 2008 v 11:19 ® BlueShark
BlueShark

A ted si porad ve vratech :-D DD Ze jeste nesedis u vody s Kamilkem :-) Co bych za to dal, poslu sem fotky ulovku ze vcera :-)

reagovat
Sobota 4. října 2008 v 11:16 ® monaster reakce na …
monaster

BS: ano. je vidět že ti to pálí. už jsem byl ve vratech a pak přijel.

reagovat
Sobota 4. října 2008 v 10:10 ® BlueShark
BlueShark

monaster: ale ty si mi psal jestli nejsem na rybach po praci, ze se stavis :-D DD tak to nejak nechapu, asi ti prijel kamion pak :-)

reagovat
Sobota 4. října 2008 v 9:54 ® monaster reakce na …
monaster

BS: byl jsem včera v práci od 7.00 a po šichtě jsem do 22:30 překládal kamion. dostal jsem se domů po půlnoci. tak nerej. prostě jsem se pořádně vyspal no

reagovat
Sobota 4. října 2008 v 9:42 ® BlueShark
BlueShark

Monaster: tyyy jo to snad neni pravda, ona je sobota on se vzbudi a hned kybicuje. Kazdy uz je na rybach… :-D DD

reagovat
Sobota 4. října 2008 v 8:24 ® monaster reakce na …
monaster

hoši hoši na chlast to by Vás užilo? v kolik že to tam jdete? dneska trochu nestíhám ale.........

reagovat
Pátek 3. října 2008 v 19:40 ® Flid reakce na …
Flid

Jo Monaster pojd potom máme společnou cestu domu. :-D

reagovat
Pátek 3. října 2008 v 18:11 ® Piranha
Piranha

chujaster pojd, budu chrapat u tebe.ale radeji si na noc vezmu 4 teplaky a kalhoty s paskem :-D :D:D:D:D:D:D:D

reagovat
Pátek 3. října 2008 v 8:08 ® Jarda carp
Jarda carp

for Monaster : Nikdy by mě nenapadlo do tebe rejt.Musel jsem Ti vrátit toho ,,zápecníka ne´´? :-D Spíš jsem myslel ,že mi odpovíš na mojí otázku …přijď k Rybářovi-tam se ZREJEM až to hezký nebude…:D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: kecáš vole. první docházku k vodě mám až 5.1.08

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:16 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: jaryne už i ty rejpeš? hm tak dík no

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 ve 21:35 ® farnas
farnas

koupili jste si casopis rybar 144 stran a 4é kc cena no nekup to.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 ve 21:20 ® Piranha reakce na …
Piranha

mooody: nebud linej a dej tam ty fotky.Kam chodis, na vltavu?Ja ted nikde nebyl, ale chystam se v sobotu pofeederovat trosku.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 ve 20:29 ® sgt.mooody reakce na …

monaster:Jasně máš pravdu,ale když si to přečteš tak jsem já jen poslal komentář co si o tom myslim a Thomas hned začal rejpad atd.Jinak Piranha mi příde určitě jako v poho simpatickej cápek:-) .A určitě s nim někdy budu chtít skočit někam na ryby.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 19:59 ® Piranha
Piranha

Pekny.Jendo nepis tak dlouhy cáry kua, jsem dislektik a nez to prelouskam tak je vecer.Staci rict, dejte mi pokoj.:D:D:D:D Co delas v sobotu rano.Nejdem pod usti?Ja jdu feederovat.Berou tam celkem.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 19:48 ® Brendy
Brendy

Tak zpět k rybám.

Dvoudení kaprařská rybačka vyšla pěkně nevětší kapr 72cm / 7kg (kolega 77cm / 7,4kg). Nějaký cejni, karásci, menší kapříci a dokonce i bolen na boillie ořech – nechápu. Foto bude později nechal jsem doma foťák. Kde to bylo nenapíšu – kdyžtak na osobce. Snad pochopíte…

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 17:18 ® BlueShark
BlueShark

Jinak ja peru vezer tak, ze ho hodim na balkon a necham uschnout :-D Ale uz ho na ryby netaham, takze je mi to jedno :-) Takze uz to neresim :-)

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 17:11 ® BlueShark
BlueShark

Takze panove, rikejte mi jak chcete, treba bezmozku, i kdyz co se tyce vzdelani, budu asi trosku jinde, ale na to v rybarine uplne kaslu.

Pokud vim, jedinny jsem tu psal at sem davate fotky a pisete neco o rybach a vzdy se tu neznamy pan X ozval a nejakou nemistnou poznamkou me shodil. Zacalo to bordelem u vody, ktery je bohuzel stale a pridali se dalsi lidi co jsem jim i veril :-(( Pohodit sklenenou flasku u vody nebo proste obal od jidla a jeste se smejou a neseberou to. Nebudu jmenovat :-(( (ale mame-li resit kdo jsem patri a nepatri a co jsem patri a nepatri, tak ja tu lidi co porusuji timhle zposobem rad, nechci a nikdy si s nima uz nic kloudneho nereknu)

Jestli tu myslite Pipu, tak ten je mi uplne ukradenej a z oci do oci umim jednat a klidne budu chce-li nekdo. Ten clovek ve me ztratil vse a hajit nekoho, ze na Vas momentalne zapusobil, je Vase vec. Budu-li muset vedle nej nekdy sedet, zlamu klacky nebo se proste vyparim. U me je rybarina o pohode, cistote a prirode a klidu.

Kamaradi a nekamaradi, je mi to uplne volny, nevim jaky blbec sem dava fotky a pise o rybarine. Tome, ty ted mas plnou hubu masla a peres to do me. Videl jsem Te osobne, a prisel jsmi jako OK clovek a nebudes u me klesat, kdyz se hadas s nekym jinym. Myslim, ze Ti to muze byt uplne jedno, Navic jsem tu nikoho nenapadl. Prectete si clanky treba 3 mesice zpet a uvidite, kdo tu prijde nacpanej z knajpy a zacne urazet. Bohuzel jsem nikdy neudelal krok prvni, jen jsem rikal realitu. Pokud nekomu prisla momentalni hadanka (myslena s humornou nadsazkou a nevymyslena mnou, ac mnou velice podporovana a publikovana), tak je to jeho vec. Nic oskliveho na tom nebylo. Navic si myslim ze dotycny by se nazval s nadsazkou a humorem uplne stejne a proto to neberu jako neco donebevolajiciho. Ale to uz tu asi nikdo nevi :-) Tomashi, hadat se s Tebou nebudu, chtel jsem od Tebe cerpat rybarsky info, jsi zkusenejsi a velice dobry rybar. Bohuzel tu nic moc poucneho z tve strany nebylo, pouze rypnuti at uz do kohokoliv. Pokud jsem ted dobre cetl, tak si prave tuhle vlastnost ted karal. Tak ja uz nevim. Nenapsal si tu nic zajimaveho z tvych vychazek, jak uz je rok dlouhej (vyjma fotky candata). Treba nechodis a prevlada myslivost, ktera sem nepatri, ale mel bys byt radeji soudce. Mam-li hodnotit i Tve nadavky, byl bych „vostrej“. Ja Ti tu pokud vim nenadavam a jednou jsem se Ti v necem omluvil.

Moje inteligence, necht je hodnocena vsemi co me znaji dobre nebo at je jen odhadovana, ale je mi to jedno.

=============­========================­====================

Mam svoji hlavu, sve ciny a jsem za ne zodpovedny a pokud jsme tu nekomu timto ublizil a on to nevzal ze srandy OMLOUVAM SE!

Rekl jsem tu vse a take tu uz koncim…

Vsem mym kamaradum preji z prace hezky den a zitra snad o mem volne budu u vody trosku uspesny. Ve stredu na dravcich a skoro nic az bolena co se mi vypnul a jednoho okyse…

Se srazem souhlasim, skoda ze nevysla ta nedele, na kterou mi Tomash neodpovedel a ptal se na ni. Rad zajdu na nejakym srazu se vsema co nevidam jen na rybach a pokecal. Proste o vsem, co se za uplynuly rok stalo…

reagovat
foto/forum/2008/th-img5145.jpg
Čtvrtek 2. října 2008 v 7:50 ® Piranha
Piranha

tak jako drepnout si tam, muzem treba i kdyby jsme tam mely bejt 4, ale mozna bych se priklonil k tomu konci roku, bylo by to urcite pecka.Vlastne by jsme zamkli vodu na tech 5 dni :-D :D:D nez se vyridej povolenky.Sice nekteri chmejdi je maj jeste v letosnim roce jako trepa kuřaster, ale ten posledni den aspon na dve, tri hodinky zavlacet a jit si sednout bych uvital.

Jardo ja rikam v sobotu u rybare ANo na 80%, jeste upresnim po icq,ok?

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 7:32 ® Jarda carp
Jarda carp

Hoši – odpovídejte prosím formou – Ano ,příjdu v sobotu
Ne , nepřijdu. Flid to pochopil.....děkuji
Berte to třeba ,jako první sraz Chytej.cz lidí z tohohle fóra.Vemte s sebou třeba i svoje polovičky :-D – Monaster může vzít psa od bejvalky..:D Jsou to samozřejmě jen návrhy,snaha stmelit lidi se stejným koníčkem apod. Tak přemejšlejte ,jestli ty třeba dvě hodiny nestojí za to poznat pár nových lidí…

reagovat
Čtvrtek 2. října 2008 v 6:56 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty vole Davide tebe je škoda na instalatéra :-) máš dělat kulturního referenta :-D DDDD

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 23:28 ® Piranha
Piranha

Ja osobne souhlasim jak s Jardou tak i s Tomashem.Bylo by urcite pecka se slist u vody, pekne pochytat a vymrznout, ale zase bych to udelal driv.Preci jen svatky a konec roku patri nasim rodinam a detem. Nejakej kompromis by se udelal.Trebe predstedrovecerni vlacka a pak nekam zalist.Dalo by se to domluvit a rezervovat nejaky mista, aby sme pak necucely nekde jak vrany.Pekne by se to nafotilo :-D a pak sem nacpaly nekam do novyho fora.Co ta PRAHA u labe pod plazi.Je to hned kousek. Bez ihledu kdo, co komu a jak udelal, nebo ne proste by sme sedely vsichni spolu at uz pipa, ja, BS, Tomash ci treba Lojzapytlak

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 22:11 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: a já příčinu vidím v tom že málo chodíme na ryby a moc kecáme.o ničem. jenže tady začínat diskuzi se moc nedá.

ikdyž by mně zajímalo jak perete po rybách vezírky nebo hlavně podběrák aby nesmreděl rybinou? já přijdu z ryb síťku dám do kýble s vodou a štamprdletem aviváže. co vy na to děcka :-)

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 22:07 ® monaster
monaster

sgt.moody: ani Tomash, ani BS a ani Piranha nejsou bezmozkové. ikdyž znich občas lezou sračky. ostatně jsme lidi . pro sraz jsme pro. Vím že třeba BS s Píponěm se nemusej ale to je jejich problém. Pípoň mi lezl na nervy občas s jeho hláškama ale osobně ho neznám a neodsuzuju ho. Tomashe znám letos mně řečma překvapil a stejně sním rád zajdu na ryby. nesuďte víno podle etikety. napijte se a pak povídejte. a někdy je lepší zkusit druhej lok. ale tohle je forum o rybách ne o lidech

já když jsem tu poznal Piranhu seřval jsme ho a vynadal mu do hovad. dneska spolu často jezdíme na ryby a řeknu Vám je to srašně fajn kluk. ale záleží lidi na nás jak se k čemu postavíme.

už aby byl víkend já chci na ryby

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 21:04 ® Flid reakce na …
Flid

Dobrá volba já příjdu.

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 20:09 ® Jarda carp
Jarda carp

for all : Od jisté doby čtu jen příspěvky ,protože tohle fórum už dávno ztratilo úroveń ,hodnotu a účel pro který vzniklo.Přemýšlel jsem nad příčinou a stavem -proč tohle fórum je takové ,jaké je.Připadá mi opravdu dobrý nápad – sejít se v hospodě a všechno si vyřikat u stolu.Je to daleko náročnější ,než o někom nebo s někým psát přiblblý věty o ničem. Proto navrhuju .Kde? – Hospoda u Rybáře
Kdy? -sobota 4.10.2008 od 18hod. Doufám ,že se dostavíte v hojném počtu.Nebo vyberte jinou hospodu. Přeju všem hezký večer

reagovat
Středa 1. října 2008 v 19:41 ® sgt.mooody

Tomash:Možná že to 15 letý smrádě má víc rozumu než ty!:-D

reagovat