Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.742 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. října 2008 v 19:18 ® Tomash
Tomash

Lucio : 15ti letý smrádě mě nemůže vytočit… :-D Starej, mazanej candát se po ouklejím plůdku taky neožene :-)

reagovat
Středa 1. října 2008 v 18:38 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: nereaguj na sgt.moodyho děkuju

reagovat
Středa 1. října 2008 v 17:43 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:Letos nevim jestli ještě budu mít na nákou výpravu čas,no uvidim,ale příští rok bych se určo někde sešel a zachytaly by sme si:-) Jel by asi i můj kamarád Štěrbák je tu nově registrovaný,a s tim grogem to zas nepřeháněj ještě nejsem plnoletej voe:-D Ale do termosky by se něco málo nalejt mohlo:-)

reagovat
Středa 1. října 2008 v 17:37 ® sgt.mooody reakce na …

Tomash:Pro mě si člověk bez mozku,a že jsem tě nazval prasatem za tim si stojim:-) a myslim si že nejsem sám kdo si to myslí, že Piranho?:-)

reagovat
Středa 1. října 2008 v 17:33 ® Tomash
Tomash

Piranha : 100% souhlas, kdy se slezem v knajpě? :-) Mohlo by to bejt stylový – na Sylvestra 31.12. dopoledne jít povláčet a pak na grog do Střekovský boudy…

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 13:49 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Good idea Moc dobrej nápad piranha máš za jedna

reagovat
Středa 1. října 2008 ve 13:38 ® Piranha
Piranha

Tome kazdej je nejakej a kazdej se tu alespon jednou necim provinil, nekteri vic, nekteri min, nekteri vubec.Ale myslim si, ze uz toho osočování bylo tady za posledni pulrok dost. Beru reakce na fotografie, je dobre si vsimat detailu jako treba, ze je ta ryba vyvalena v blate a tak, ale napad se vzajemne jako clovek cloveka, na to bych se uz opravdu vysral.Je to tu o rybach a pokud by se to melo resit dal, tak ne na serveru, ale nekde treba v knajpě bo venku.Ja bych navrhoval si pred vanocema, vsichni drepnout nekde k pivku a poklabosit si a treba dojde i na tyhle veci a tam si to vyrikat v klidku.Vymenime si vsichni zkusenosti z letosni sezony a bude hej.

reagovat
Středa 1. října 2008 v 11:33 ® Tomash
Tomash

Piranha : OK. Chápu tě. Jen BS je neskutečná slečinka. Vezmi si, že jen proto, že neměl co dělat, tak zapojil tebe – jako, že přece ty jsi vymyslel tu super hádanku (a je přece lepší, když už vím, že jdu do konfliktu s někým, tak mít po ruce alespoň jednoho chábra) a totálně se (BS) tady na chytej ztrapnil… Jendo, u mě jsi to prohrál na celý čáře!!!

reagovat
Středa 1. října 2008 v 11:26 ® Tomash
Tomash

BS : No, Jendo Borůvko, ono i na tebe by se našly hádanky a určitě by ti nebylo příjemný, kdyby je sem někdo psal na tvůj účet… Že pípu nemusíš jsem si všiml, ale proč máš potřebu ho tak dětinsky napadat? Fakt jsi chudák. Howgh

reagovat
Středa 1. října 2008 v 9:46 ® Flid reakce na …
Flid

BS: Neznám tě ,ale to co jsi tady napsal ohledně té hloupé hádanky se ti opravdu nepovedlo.Nechápu proč se pořád na fóru o rybařině napadáte a neřešíte ryby.Pokud v tom budeme pokračovat tak tohle fórum brzo upadne a nebude sem nikdo chodit.Taky bych mohl psát hádanky a prasárny na rybáře ,které znáš a to by jsi koukal.A to nemluvím o tom ,že pomlouvání za zády je běžný jev,ale do očí to tady nikdo nikomu neřekne.Jinak souhlasím s Monasterem a dobře se sním pokecá po Icq,těším se až zajedeme na ryby a pokecáme v realu.

reagovat
Středa 1. října 2008 v 9:46 ® cormoran reakce na …
cormoran

Monaster: Díkes, včera to šlo pěkně:)

reagovat
Středa 1. října 2008 v 9:37 ® BlueShark
BlueShark

Myslim ze ty cary sem nepatri! :-)

Ohledne te hadanky, nemuzu napsat hadanku? Jeste ji nikdo neuhodl a jestli ano, je to peknej zmetek, protoze tim ponizil toho, kdo ho napadl :-D DD

Kaslu Vam na deti na piskovisti, apropo moc rad bych se do tech let vratil :-) A jdu na ryby ne na cary :-)

reagovat
Středa 1. října 2008 v 7:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tomash, bavil jsem se s BS po icq a na neco jsem zareagoval, nevedel jsem ze to sem napise.Taky to odsuzuju.Uz jsem jednou Honzovi rikal, ze co si reknem to ma bejt mezi nama. Momochodem posledni mesic tady byl BS hooooooodne napadan a urazen.Tak zase proc by se nevyjadril i on.

reagovat
Středa 1. října 2008 v 6:57 ® monaster reakce na …
monaster

cormoran: gratulace k super rybačce

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 23:29 ® Tomash
Tomash

BlueShark : Fakt mě má rozesmát ta chujovina, co jsi tady zplodil? Skoro se mi nechcse věit, že si klesnul takhle hluboko. Jestli jsem někoho někdy nazval ubožákem, tak se mu hluboce omlouvám, protože to co jsi sem dneska napsal je skoro neuvěřitelný. To si ty, nebo Piranha říkáte chlapi? To jste opravdoví a praví chlapáci, chováte se jako čtyřletý holky na pískovišti a ty jsi s prominutím tak povrchní a blbej, že to sem ještě napíšeš, nezlob se na mě, ale myslel jsem, že máš intelektuálně na víc a předem tě prosím, nepiš mi, že to řek Piranha a ty jsi to „JEN“ sem napsal. Jděte se bodnout! Chudáci…

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 23:02 ® cormoran reakce na …
cormoran

BS: To nebylo pěkný:(

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 22:36 ® monaster reakce na …
monaster

BS: asi jsi přestřelil. a nejsi na tomhle foru sám. koukám že budu chodit na ryby a ne net se vykašlu. věty co z vás jdou jsou fakt hodnotný

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 22:17 ® BlueShark
BlueShark

Sqela myslenka nebo veta Piranhy :-D DD

=============­========================­====================

Co je to? Je to plesaty, ma to na sobe drahy kovy a castecne je to michany s alkoholem a nikotinem. Co je to?

Nebo prej: vohol se do hola, nastrel dva kruhy do usi a vyžer se, co by z tebe bylo? hadanku najdete v pristim cisle :-)) )

Me napada jen jeden clovek :-D DDDD

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 22:16 ® Tomash
Tomash

sgt.mooody : Podívej se a začni myslet! Když jdeš chytat dravce a chceš chytat na rybičku, potřebuješ zásobu – pokud kouknu na fotku, vidím tam mrtvé nástražní čudly + nějaké cárky – okouna a hlavu oukleje. Co je na tom? Moulo, než někoho označíš za prase, zkus myslet hlavou a né prdelí. Psát na web kecy, který chtějí slyšet ostatní a tvářit se přecitlivěle umí i ochránci zvířat – ti by rybařinu zakázali. To bys chtěl? Vždyť je to tvůj život! Zabilo by tě to! :-D

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 21:18 ® BlueShark
BlueShark

Ave Ouklej …

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 20:57 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja bych si rad zachytal.Doufam ze prijdes jeste letos.Dame feederovacku, nebo v mraziku parmycky.Pak rozmrznem nekde u grogu a jidla a poklabosime v teple nejaky hospudky.Co ty na to.Monaster i BlueShark by urcite sly. Co se tyce pipi, tak se mi ta fotka taky nelibi.Ten kyblik je zasranej od nejaky zeleny barvy.Ja mam na rybicky kyblik ten co mam i na krmeni a nemusim hledat kdejakou plechovku u vody.Ale jeho vec.

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 20:19 ® sgt.mooody

monaster:No nevim,jsme od sebe vcelku dost daleko,ale jestli bydlíš někde u Labe tak tak by sme se na nákym místě spicha i s Piranhou dát mohli:-) a zachytat si.Ale spíš by bylo lepší to odložit až na další sraz chytej:-)

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 20:02 ® sgt.mooody reakce na …

Tomash:Hm tak ono ti tohle přijde uplně normální?Tak to nejsi rybář ale prase.

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 19:58 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: kybic :-D radsi prispej nejaky zajimavy postreh z rybariny, ty ktitiku :-)

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 19:55 ® Tomash
Tomash

Abyste se nepokakaly citlivky !!!

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 19:47 ® sgt.mooody

pipa:Doufám že některý z těch rybek tam ještě nejsou živí?:-((

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 19:31 ® BlueShark
BlueShark

Pipa: dela se mi spatne kdyz mas zaludek jsem davat takovyhle fotky, prasarna… :-(( (( Radsi na to nereaguj, pohadal bych se tu do krve, tohle proste se nedela… Ty klice co jsme nasli a nechali je tam, si doufam odnesl do kose… kdyz uz si je dal do beliku…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 17:22 ® sgt.mooody

Piranha:A kdyt jo vždycky jen tak pro chut párkrát do roku:-) S plevelem se něco musí dělat:-)

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 17:20 ® sgt.mooody

pipa:Ty voe:-) To neni na křupando,to je guláš:-D

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 12:44 ® cormoran
cormoran

Piranho, víš přeci, že zlatý rybky se nežerou!!:D www.chytej.cz

reagovat