Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.732 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. září 2008 ve 23:18 ® pipa reakce na …
-
Monaster: začína mě to sním bavit.. vaha taky docela ujde.. ale po par hodinach chitani ňak těžkne
reagovat)) je od DAMU a gramaž ma 50–100g stal 900 kč… měl tam i s malou gramaží za 430 kč… PS: ten bych přitom dloubani na mostě – hned zlomil
))
a letos čekam že chytnu Drakena !!!! taky bych zlomil)
- Pondělí 29. září 2008 ve 23:04 ® pipa reakce na …
-
sgt.mooody ja je radši vic nakřupando !!!!!!
reagovat))
- Pondělí 29. září 2008 ve 22:47 ® monaster reakce na …
-
Pípa: 6 metr to je síla co? bacha ať na mostě někoho nedloubneš
reagovatPirana s ním brnkal na Všechlapech o vysoký napětí. letos rozšířil mojí sbírku prutů taky. ale chce to lehčí. ale to je pak ranec
- Pondělí 29. září 2008 ve 22:46 ® monaster reakce na …
-
No dyť říkám tady. k vodě už se nevejde když jseš tak s BS věčně vyvalenej
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 22:31 ® Piranha reakce na …
-
chuajsterku mooody je az od Říčan vole co by tu delal.
reagovatProste vi ze jsou tu jen sami dobry kucí a velmistri v rybolovu jako treba ja
tak sem chodi no.
- Pondělí 29. září 2008 ve 22:18 ® LojzaRybka
-
ti namě kakaj
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 22:00 ® monaster reakce na …
-
nazdar Alojzrybků: co mramorovaný?
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 21:59 ® monaster reakce na …
-
sgt.moody: hele človíčku já Tě tady u nás pěkně vítám když otec fora chrápe. vítej v klubu vyder z města
reagovatsnad se někdy potkáme u vody nebo na brigádě tak pokecáme.
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:58 ® LojzaRybka
-
pipa>prosim tě,kde ty bydlíš,nejsi bezdomovec,pořád se zdržuješ u toho mostu
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 21:25 ® Piranha
-
sgt.mooody> ja to jim tak 3× do roka.Je to plevel a ten se premnozi kdyz bude chtit.Jinak to porad poustim.Ale je to zbava je chytat.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 21:07 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Jo to já taky někdy dělám je to víborný!!!Vždycky si nachytám pár plotiček na spláveček,pak je jen oškrábu vyndám vnitřnosti,a pak je šoupnu do fritáku,a to je žrádlo pěkně to křupe prostě dobrota.Ale řikám jen časem,jinak zase žádnej masař nejsem,ale takle si to někdy dát pro chut to neni ůbec špatný
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 20:53 ® Piranha
-
sgt.mooody> ja jsem si dneska ty ploticky taky vzal a pred chvilkou uprazil na maslicku s kminkem. stejne tak delam okouny.Budu muset vyrazit s plavacakem a malinkym splavkem a s krstkou krmeni na soulacku si nalapat zase nejaky ploticky.Jsou moc chutny nemuzu si pomoct.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 20:49 ® pipa reakce na …
-
Točeny i rybindy byly na dobírku
reagovat)))
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:45 ® pipa reakce na …
-
muj novej mazlik
reagovat)))
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:42 ® pipa
-
Dnes rybačka s Flidem od 6.30 do 17.00h ja dva okyše, Flid dvě plotičky .. Plichta
reagovat)) ale mooooocccc překrasná
))
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:23 ® sgt.mooody reakce na …
-
BlueShark:Já taky někdy vezmu kapřika na žrádlo,třeba na vánoce,co je natom,každej si přece někdy sem tam něco vezme ne?
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 20:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Nazdar,jo to máš recht!Chce to ted na ryby spíš ráno,dneska odpoledne jsem si vyrazil na náš soukromáček a úbec nic,vrátil jsem se asi před hodinou.Sice je ránko trošku ziminka
reagovatale tak co se dá dělat.
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:04 ® Piranha
-
Dneska od 10 jsem si zajel na labe na feeder.Mel jsem kuku, cervy, hnojacky a nejaky pufy. Nalapal jsem nejaky ploticky a dvakrat se mi neco vyrizlo peknyho.Tah zo byl peknej.Od 12 uz bylo po brani.Holt to chce brzy rano, ale bylo krasne.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 8:36 ® BlueShark
-
Absolutne nechapu tve poznamky. Ja jsem porad stejnej, ty porad rejpes. Zajimali te co beru tak letos 4 cejny pro znamou na nejaky recept, asi 15 okounu a jeden kaprik myslim. Candata slusnejsiho bych vzal, ale mam se jeste co ucit. 45cm je malo. Tecka a pul krecka.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 v 0:05 ® pipa reakce na …
-
to bylo s tematu jak nacandoše… at už nas rozsoudi.. HAD.. končim čus…
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:57 ® pipa reakce na …
-
Ja ryby poustim a dneska…atd… a unas ve foru… rybindy beru,atd… PS: ježiš proč se stydiš,nebo už nevim…??? ja blb..
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:02 ® BlueShark
-
Nesu zodpovednost za sve prispevky a pisu je stale stejne. Dementuji Tve nazory na me. End
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 21:36 ® pipa
-
BS: ty vogo čteš to po sobě ?? v každím tematu se měníš
reagovat)) ty si touživak jak rozpolcenej mix …
)))))
- Neděle 28. září 2008 v 19:05 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha,Tak to jo
reagovatja se rači nefotim
ale někdy mi to taky unikne tak se kdyžtak vy všichni tady na chytej nelekněte
Jinak neska jsem si byl zachytat zase pár oukonků na plavanou,a celkem to šlo chytil jsem jich asi 10 okolo 25cm.Ale včera to bylo lepší byl jsem v Mnichovicích natom plecenom rybníku a chyt jsem jich asi 30
,takže supr rybačka!Ale koukám že i ty si dostal pár pěkných rybiček!!!Ale to ty mrchy nemůžou brád když je hezky a né v takoví kose!!!
- Neděle 28. září 2008 v 18:45 ® Piranha
-
sgt.mooody> jo kamo, byla to takova rychlovka ze jsem se nestacil ucesat, oholit a nalicit
reagovat,jinak celkem dobry rnko u vody.S BS sem se zase docela nasmal, je to vul, co ti budu povidat.
cormoran> ty klacku jeden duchcovská, vole, ja byl vcera a malem jsem tam chcip zimou a to jsem mel teplaky pod maskacema.Hrozne to protahovalo tim labskym kominem a tak jsem se dneska nachystal.Neboj, hned rano u auta jsem zjistil ze je jiny pocasko a ze nebudu trpet.Ale chvilkama mi cecpicka byla dobra.Jen kdyby ty ryby braly poradne.Asi si skocim na muj flek na kapriky abych poradne otestoval ten feeder, jinak bezva metoda. - Neděle 28. září 2008 v 18:43 ® BlueShark
-
Jde o to ze do 11:00 dopoledne byla mlha nad Ustim, takze zima a vlhko… Jinak kde nebyla, musel byt parak…
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 18:37 ® sgt.mooody reakce na …
-
cormoran:No někdy sou dny kdy opravdu lituju že jsem nezůstal doma chrápat
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 18:27 ® cormoran reakce na …
-
Že vám není hamba, takhle brzo vstávat:D
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 18:24 ® sgt.mooody reakce na …
-
cormoran:No vono už to u rybníku bylo na tričko pomalu od 8.Ale v 6 byla pěkná ziminka
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 18:22 ® cormoran
-
Piranha: To byla dneska taková zima?? Když jsem v 11 vylezl, už to bylo na tričko:)
reagovat