Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.718 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. září 2008 v 17:58 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Já jsem byl neska ráno taky na rybách,zachytat si pár oukounů,a byla pěkná zima
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 17:56 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Klečíš tam jak dědeček hříbeček
reagovatjinak cejnek nádhernej!
- Neděle 28. září 2008 v 17:32 ® BlueShark
-
Jinak foceno mobilem, tak nic moc kvalita, ale staci snad
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 17:17 ® BlueShark
- reagovat
- Neděle 28. září 2008 v 16:48 ® BlueShark
-
Oldo, neni to tak dlouho, teda asi 2 roky co jsem tam taky chodil a vzdy jen tloust a okouni a sticky 2 do 40cm snad. Bida, nevim cim to je, asi chodej ryby do skoly uz a uci se…
Dneska s Piranhou bylo u vody moc super, skoda ze mlha byla az do 11ti. Zitra cely den u vody doufam stravim, mam day off
reagovatDneska na rybicky az na jednoho candatka odhadem 45cm nic. Ale i ten potesil, byl to na rybicku letos muj prvni…
- Neděle 28. září 2008 v 16:44 ® olda
-
Dnešní vláčka jako ty předchozí prošel jsem to od zdymadel až k cukrovaru jeden tloušt a jeden okoun okoun větší než tloušt.V tom Labi snad nejsou zubajdy.
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 13:28 ® Piranha
-
Ja jsem te vubec neprirovnaval ke kvalitnimu, nebo k nekvalitnimu rybari a ani co se casu tyce.Rekl jsem ti jen ze ryby braly brzy rano a po 10 jak kyz utne, tak neremcej ty pecivale.Proste sis chtel vyvalet sunku v pelechu s pucíkem a nechtelo se ti na ryby vstavat. Ja se vstavanim nemam problemy. Jinak rano to chvilku slo, dva karasky, cejnek, cejn 51 a nejaky mrnata jezdici a tloustik.
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 12:36 ® pipa
-
začínam šetřit na lodičku …
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 11:43 ® cormoran
-
To si děláte pr*el s těma tečkounama, a pak že tam nejsou:)
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 11:39 ® Brendy
-
Snad to nebude vypadat jako reklama: Ve valtiřove těsně před kolejema je krám se stavebninama a krmivem. Maník tam prodává krmítkovou směs. Není to ničím navoněný, ale cena famózní – 1kg 15Kč.
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 9:38 ® monaster reakce na …
-
ten trouba Piranha měl pravdu. měl jsem jít snima na 6.00. ta mlha je luxusní.no uvidíme co čapnou.
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 23:34 ® LojzaRybka
-
Piranha>zatim se mě chystá ulovit tomash,se ho musim zeptat jestli mě preparace nebude bolet
reagovat)
- Sobota 27. září 2008 ve 23:09 ® pipa
-
Perfektni rybačka s Polim a synatorem …
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 22:37 ® monaster reakce na …
-
dneska na oblíbené, fleku kousek pod Benešákem. Nej cejn 43 cm ale foťák dosloužil. Baterky k.o. Jinak několik potiček do cca 20 cm a jeden menší cejnek. vše na kuku. uvítání v rybářských potřebaách dobrý den nemáme žížaly, rousnice ani červy mně dostala tak že jsem ani nekoupil krmení.zítra jdu až vyperu a tak takže na cca 11.00.
Piranha: jsem nevěděl že kvalita rybáře se hodnotí podle toho v kolik jde na ryby. když má být denní teplota 5–20 stupňů osobně volím tu teplejší část. ale to je věc každého soudruha
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 21:56 ® Piranha reakce na …
-
Bass, a nejaky boleny a bracha prchant na muj klacek co jsem polozil abych si oddychl, stiku 70 cisel zmetek.
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 21:45 ® farnas
-
A co jsi tam chytl za rybu
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 21:26 ® Piranha reakce na …
-
Na piskovne jsem vlacel nekolikrat.Nejlepsi byla rotacka a vobler.Z lodky twister.
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 21:12 ® farnas
-
piranha: ty jsi vlacel na jezere a na co chytas ja tam chytam jenom na popy a taky boleny 30–40.
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 21:07 ® Prasek_2007 reakce na …
-
Dneska odpoledne jsem si zajel k soutoku zachytat na krmení co mi zůstalo z rána ze závodů. Ryby braly na hod,na pátera plotičky,podoustve,skaláci – na průběžku karas,parmičky a pár mrmloňů.Super odpoledne až na spoustu řas a trávy ve vodě – chvílema jsem ani nenahazoval a čekal,až ten sajrajt odplave… Zítra si to užijte
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:44 ® Piranha
-
Ty a vlacet?Si rikal ze moc nechodis.Ale jinak je to v poradku, aspon protahnes kostru.Moc ale neverim ve veliky uspechy, vlacka je posledni dobou, co dobou, letos celej rok k posrání.Byl jsem pred par dny a bylo pekne, ale nic moc.Par mini bolinku do 40 cm a jeden myslim 55, ale az na Pistanech. Zitra jdu s BlueSharkem a mozna i s Monasterem na feederovačku, asi k soutoku, tak uvidime jak dopadnem.BS rikal ze to tam celkem jde.Tak doufam ze se tam naproti taky prezenes a ukazes nejakej tanecek se zubatou.
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:39 ® olda
-
Piranha:to jsem celý já asi jsem chytil,LojzaRybka,Zítra jdu vláčet,mám málo prutohodin na vláčku,letos to nějak flákám tak uvidím co se bude dít.
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:34 ® Piranha reakce na …
-
:D:D:D:D:D oldo to bylo hezky napsany
:D:D karas, cejni plotice LojzaRybka
:D:D
Lojzo ty plotice jedna
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:13 ® olda
-
Piranha:nějaký karas,cejni,plotice LojzaRybka:chci taky losůska,kámoš na soutoku v listopadu při větší vodě vytáhl lososa 90cm
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 17:47 ® LojzaRybka
-
Piranha>větší pravděpodobnost bych dal losuskum,než lipankovi
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 17:42 ® Piranha
-
Tak ty taky jo, vcera potocak dneska duhak.Zitra jdu rano zase a treba se mi povede lipan
reagovat:D:D:D nebo siven. Oldo jak to tam slo jak si byl.Bylo neco? Proc sis nesel sednout vis na......... bylo mista dost.
- Sobota 27. září 2008 v 17:40 ® BlueShark
-
Olda: Najeli pstrouzci no
reagovatFutrujou pred ziminou
- Sobota 27. září 2008 ve 14:32 ® olda
-
Dnes pstruh duhový na kuku Labe 4–5 koukal jsem jak puk.
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 13:47 ® LojzaRybka
-
Piranha>chytil jsem hrouzka velkýho jako parmu,mazec
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 13:22 ® Piranha
-
Tak dnes rano opet feederovacka, nejak ji zacinam mit rad
reagovatTentokrat to bralo min jak vcera odpoledne, ale i tak prisla zase nejaka parmicka a par ploticek.Kolega vedle na feeder taky par parmicek mini.Jinak zima jako krava, pekne mne vytrestala.
- Pátek 26. září 2008 ve 21:58 @ ???
-
byl jsem tam zářil jsi štěstím no a štěstí přálo nádherná ryba. přeju ti kapra ať se feeder pořádně ohne P.
reagovat