Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.708 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. září 2008 ve 21:51 ® LojzaRybka
-
Piranha>mam menší ,,heč,,
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:54 ® Piranha
- reagovat
- Pátek 26. září 2008 ve 20:54 ® Piranha
- reagovat
- Pátek 26. září 2008 ve 20:53 ® Piranha
-
Tak dneska test mojeho noveho feederu, probehl celkem slusne, co se poctu ryb tyce, nic mene jak maka pod silnejsi zatezi jeste porad nevim.Snad zitra se ohne vic.Jinak mi udelal nejvetsi radost krasnej potocak mezi 20 a 25cm.Skocil mi chuligan na kukurici
reagovat. Parmy moc nekousaly, ale jedna Lojzovka se ukazla ven.
- Pátek 26. září 2008 v 19:41 ® farnas
-
Ahoj dnes jsem byl vlacet pod lovosickym jezem po par nahozech jse mi rozpadl navijak no nic musim koupit novej napor proudu nevydrzel
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 19:32 ® Prasek_2007
-
Pro případné rejpali – to VV můžu potvrdit.Dodatečně gratuluju – krásná ryba. Když mě nebude v neděli moc bolet hlava,tak si do ÚL přijedu zachytat.Feederu zdar
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 17:03 ® BlueShark
-
Tak jsem se vratil z rybacky. Zavidim vsem co muzou dal chytat jako Kamil a zitra. Ja muzu az v nedeli pred praci. Bylo nadherne. Na breh plno plotic, okounu a jedna pekna parma VV. JA uz musim letet za slecnou do Mostu. Hezky den…
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 15:24 ® Piranha
-
Tak jsem si poridil novej feeder.Hned jdu na tastovaci lov.Je to Mitchell Universe feeder 3,30 60–120 na parmy a kapry. Jdu to namotat a napatlat krmeni a vyrazim na labicko.
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 15:02 ® cormoran
-
Co je klucí, to jste na nich nikdo nebyl??
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:52 ® BlueShark
-
Tak rybari a rybarky. Zitra mam volny den a do ted jsem zbrojil a delal si poradek v rybarine. Zitra prorybarim od rana az do 2 pekne. S Kamilem. Fotak beru tak snad neco prijde
reagovatUz se nemuzu dockat, tejden nic… uaaaaaaaaaah.
- Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:51 ® BlueShark
-
Prasek: dela to tak ze ho fotim dokud se to nepovede
reagovatDD
- Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:18 ® Piranha
-
V sobotu ma byt slunny den a pouze slaboucky vitr.Pojedu rano na fišky.Potrapim parmy i kapry a prodrepim to od 6 aspon do 14.Ted bylo docela hnuj pocsi a nalada jit k vode mi chybela.
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 v 17:38 ® Piranha
-
3700
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 v 17:10 ® Piranha reakce na …
-
Farnas nejen v severnich cechach
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 14:49 ® farnas
-
myslite te si take ze v severnich cechach mizi jezera rybniky atd pro rybarske ucely viz: Dobrin
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 v 8:18 ® Prasek_2007
-
Teda jak to ten Kamil dělá,že mu ty ryby tak pěkně držej při focení? Že on jim slibuje,že je pak pustí…
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 v 7:57 ® Piranha
-
Plno rybaru taky nadavalo na to, ze je chlumec soukromej a ze je braunstein zlodej a tak.Kdyz mel moznost k podnikani, tak ji vyuzil a ted tam prave ty ukrivdenci chodej a chytaj tam za 200 na den a najednou i zacaly poustet ryby a maj na rybarinu jinej nahled.
reagovat
V EU je normalni ze si na benzince, nebo v trafice zakoupim povolenku na nejakou vodu a rybarim.U nas se totez zacina rozmahat a myslim si ze je to dobre.Jen by bylo skoda, kdyby kvuli tomu zanikl ČRS. - Čtvrtek 25. září 2008 v 7:52 ® Piranha reakce na …
-
Ten revir byl spise pro mistni a pro stary rybare.To co se tam nasazelo, bylo do mesice vymaseny a pokazdy tam byly jen maly tkanicky uhori a zrcatka cejni.Pro mne osobne ta voda nemela nejak velkej vyznam.Sportovni voda to nikdy nebyla.Ted mozna bude.Zalezi co s tim bude dal. Jediny, ceho mi je lito, je tech starych kmetu, co si tam spis jak na ryby, chodily kratit chvile.Rad na ty vody vzpominam jako malek jkluk, kdy jsem tam jezdil s krouzkem, ale od nejakejch 16 let, pro mne zacaly ty louze bejt nezajimavy.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 22:40 ® monaster reakce na …
-
to jsem rád že se to odkládá. ale Chlumec v soupise byl taky a jak to dopadlo. ale to že byla má informace jen fáma bych strašně uvítal. uvidíme jak to dopadne
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 22:39 ® b.gun reakce na …
-
Brendy: Nechci nějak srážet tvé nadšení, ovšem to, že si někdo něco napíše do svého soupisu ještě neznamená, že to tak nakonec bude. Ostatně nedávná chlumecká minulost je toho skvělým příkladem …
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 22:02 ® Brendy
-
Nechci se hádat, ale oba školáky v seznamu revírů pro rok 2009 jsou. viz: www.mrk.cz
reagovat - Středa 24. září 2008 v 19:50 ® BlueShark
-
Jinak dneska z prace na kukacku a Kamil paradni chytacka na houpajdu. Tenhle krasnej amurek 50cm rovnych.
Oldo: Skolni je uz tabu
reagovat - Středa 24. září 2008 v 19:18 ® Flid reakce na …
-
Školní 1,2 měl prodat Pozemkový fond k 1.1.2009.Ríkal mi to Monaster
reagovat - Středa 24. září 2008 v 18:43 ® olda
-
Brendy:Jak to vypadá se Školní 1,2 jsou tam taky.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 17:05 ® Brendy
-
Tak pánové černé předpovědi nevyšli. V soupisu revírů pro příští je Podhoří, Kateřina i Modlany. Takže další rušení revírů se odkládá… Alspoň o rok… Snad…
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:07 ® farnas
-
Piranha: diky
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 13:59 ® Piranha reakce na …
-
Farnas 18ka bohate staci, Olda chyta dokonce na 16ku a taky parmy i kapry.Musis si s tim trochu pohrat.Nebo pouzij treba 0,20, nebo 0,22, ale jako kmen a na konec dej navazec 0,18, nebo 0,16 a bude to ok.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 13:28 ® cormoran reakce na …
-
Jj, pár plotic jsme taky vyndali, ale to bylo všechno. Možná to bylo tím, že tekla z Běly voda plná řas a kdo ví čeho ještě:D Tu feedrovačku odkládám na neurčito, pač zatim nevim, jestli v neděli něco nemám. A hlavně nejsem ranní ptáče:D Kdybych se náhodou chystal v nejbližší době, dám Ti vědět:)
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 12:45 ® farnas
-
hosi jakej mam tak pouzit vlasec na labe na zizalku a by to sneslo proud na labi.Slabsi proud.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 9:13 ® BlueShark
-
Cromoran: kamaráde, ryby sly, hlavne plotice, kamil jich na houpajdu zdolal cca 20ks Par jesenu na zizalu kolega. A 2 parmy. Jinak na parmu nahodil do proudu az 10 min pred koncem a hned zabery. Bohuzel uz jsme chteli jit.
Plotice futrujou ted a vubec ted zacnou papat ryby, co citi zimu
reagovatTesim se az nekdy zajdem na feeder
Myslim to vazne, mam cas v nedeli rano pred praci do 14:00