Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.682 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. září 2008 ve 23:04 ® monaster reakce na …
-
Pipa: že se ptáš
reagovat - Neděle 21. září 2008 ve 22:57 ® pipa reakce na …
-
A byly vraceny vodě ?
reagovat - Neděle 21. září 2008 ve 22:53 ® BlueShark
-
Jojo krasny to den, konecne jsem u vody taky posedel dele
U soutoku rano po desti krasna tahana. Na rezany 2 parmy, jedna na fotce. cca 55cm, ale macata
2 okysi dnes jen, Kamil sumik malej. Vse cca rano do 20ti minut po desti.
Jinak vecer skvost, gratulace Foksikovi a kamaradovi z Biliny. Bylo na co koukat. Ted vydobyjim fotky z mobilu sem
reagovatTak vydrzte
V jednu chvili zaprahli oba macika bolena, nadhera
- Neděle 21. září 2008 ve 21:57 ® monaster reakce na …
-
přišla zima na rybáře
reagovatPiranha zazimoval. ono aby mu prej nanamrzlo to vakuum
- Neděle 21. září 2008 ve 21:55 ® monaster reakce na …
-
dnešní rybačka nejdříve u soutoku pak zas kus na Děčín jako včera. voda vyměněná. jen jedna ryba okoun. BS u soutoku taky dva Piranha tentokrát za diváka. cestou dom jsme se stavěli u Foxe. během chvilky tuším 4 boleny. na můj pokus o vláčku jen jedna urvaná nástraha. naštěstí nebyla moje lae Foxika
reagovat - Neděle 21. září 2008 ve 21:02 ® farnas
-
dnesni chytacka 3 kaprici a 3 okouni byl jsem se podivat na plazi asi 4 rybari
reagovat - Neděle 21. září 2008 ve 20:49 ® Prasek_2007
-
A co tě nasralo dneska? Jo a ráno jsi mně vzbudil.Šel jsem spát ve 3.00 a ty jsi volal v 7.34
reagovat. Stejně jsem chtěl vstávat…
- Neděle 21. září 2008 ve 20:18 ® pipa
-
Ja dnes pokřtil novej 6metr na plavačku na dravce … kudla asi 40cm a 3 okyš … moc spokojenej
reagovat)) radost ale pak mě opět něco nasralo
((( takže klasika
))
- Neděle 21. září 2008 v 19:58 ® filip111
-
včera na Varvažově nic moc, 2 plotice a 1 cejnek. Dnes na Labi, plotice, cejni a 4 parmy. až na ten déšť to nemělo chybu.
reagovat - Neděle 21. září 2008 v 0:29 ® pipa
-
Tomash: čus,slibil si foto ty palice zubače… sem jednu skoumal a rekl bych bez hřebtni a druhejch ploutviček…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 21:43 ® Piranha
-
Nesebral, sedl vedle a vynadal, kdyz mas nahozeno po proudu 40m a 5m od brehu ty troubo.Jinak dobrej lov, ja jeden okoun a jeden peknej bolinek 62, tez na zivou rybku.
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 21:35 ® monaster reakce na …
-
dneska na cca 4 hodinky níž na Labi směr Děčín. 4 okouni nej 30 na rybičku. jeden nejspíš candát utrženej. Piranha přijel sebral mi flek a chytil. po vyfocení pustil a šlo se dom
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 21:00 ® pipa reakce na …
-
jasan,tak čus…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:53 ® Prasek_2007
-
Pipa : napsal jsem ti zprávu,ať to tady neplevelíme.Teď jdu na pifko.Feederu zdar
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:44 ® pipa reakce na …
-
JA psal ze mas dat mobil na sebe, ja nerad pišu..nebudu tady rešit zas muj zdravot.problem!!!! TLAK…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:39 ® Prasek_2007 reakce na …
-
Čeho konkrétně se na rybách bojíš?
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:37 ® pipa reakce na …
-
Kdy bych byl fit,tak sem furt chodil sam,ted narovinu,uz se sam u ty vody bojim,kdybych zkolaboval:)))))) a dost mě to mrzi že nikdo nevydrži… jeden tu a to je Flid…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:25 ® pipa reakce na …
-
JO kamca zas vcera dostal odeme krabičku na hačky,jen tak proste, nebudu resit!!! narozdil od tebe rad pomuzu…
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 20:13 ® pipa reakce na …
-
Ja ti seberu!!! ty mě tady prasiš,posilaš lidem na foru,at semnou nechodej na ryby atd… ja chytal nad skruži… ja jenom že to klukum nevadilo ????? včera si dokonce Kamil po telefonu objednal,něco k piti,a kufoli at vemu vinečko
reagovat)) měl sem placku,nedostal!!!! ja se podelim rad,ale to vychlasta a de dopiči,že to nebere:((( a pak se krtimi dat rezanka!!! neboj,ja uz mu todle vysvětloval??? ale aspon nelže o rybach… a pojd už konečně k vode a pokecame
)
- Sobota 20. září 2008 v 19:47 ® BlueShark
-
Hany: On ho tam taky nechava, kdyz se spije. Kamil tohle nedela. Navic bych nedal moc za to, ze si nepamatuje ze zachlastal den predtim a je to jeho. END
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 19:37 ® Kubah
-
Sice nejsem z Ústí, ale: BlueShark- Ty sám si tu o něm napsal že nechává u vody bordel, ale když to napíše on, tak je to špatně.
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 19:17 ® BlueShark
-
Tak jedu vlakem z Mostu domu a ctu na inetu tyhle prispevky. Myslim ze je to hodne slabomyslne a chaoticke od Pipy. No jo no, skoda mluvit… Misto aby to sebral, zaluje jak slepice. Fakt co se kde sustne, hned bleje po serveru kazdemu. Docela smutny… Dalsi muj prispevek na toto tema uz nebude
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 17:09 ® Prasek_2007 reakce na …
-
Pipa: Tak jsem svojí kartu vyplnil,i když nevím k čemu je to dobré…Dneska byla nějaká partička pod Bílinou.Byl jsi tam také?
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:51 ® Prasek_2007 reakce na …
-
Ok jdu na to…
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:49 ® pipa reakce na …
-
Nezlob se,kdyžtak dej na sebe kontakt a ja ti cinknu .. a kdybys sis vyplnil profil,by bylo lip … uz me nebavej ty tajnosti… dik a nezlob se…
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:42 ® Prasek_2007 reakce na …
-
Teda já ti chlape nějak nerozumím.Mluvíš (píšeš) pro mně nějakou nesrozumitelnou řečí.Od koho bych jako měl být nakaženej? A co to znamená pozdravit napůl?
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:39 ® pipa reakce na …
-
okyš a candoš … pozdravil včera tak napul,tak nevim jestli už seš taky nakaženej … odnich
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:33 ® Prasek_2007
-
JJ,to jsem já.Dneska to byla bída.Jen pár tloušťů do 20cm.Hold každý den není posvícení. Povedlo se včera ještě něco zajímavého?
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:33 ® pipa reakce na …
-
Nemam silu uz napsani !! JA prisel včera k vode v 16.00 h
nebos mě nevidel ??!!!!
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:30 ® Prasek_2007
-
Pipa: Tvému příspěku poněkud nerozumím.Můžeš ho nějak rozvést?
reagovat