Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.682 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 20. září 2008 v 16:29 ® pipa reakce na …
-
To neni zevčera !!! tak tos byl ty ? opodal ? ja tam skejs do 20.00h a sem kaput
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:26 ® pipa reakce na …
-
Tady je fakt videt ty Křivaci !!!!!!
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:24 ® Prasek_2007
-
Pipa:Ahoj,můžu se zeptat odkud a ze ky je ta fotka? Jestli je od Benešáku ( myslím,že se tak ten most jmenuje ),tak jsem na tomhle poklopu vláčel včera v 16.00 a dneska v 8.00 a tenhle bordel tam nebyl.
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 16:19 ® pipa reakce na …
-
tak toje snad jasny ne … ale ted jen prej sou v kurzu řezani
)) dokonce je některi je berou dom do vany
))))
ja sem prej teda udajny prase atd… ale že kamilovi a spol.. todle nevadi ?????
reagovat - Sobota 20. září 2008 ve 12:22 ® Flid reakce na …
-
asi mu ryba poskočila na břeh to přece oukleje dělají ne .-D
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 11:05 ® monaster reakce na …
-
Hledá zuby
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 10:24 ® Piranha reakce na …
-
Ne, to ne to snad ne, ale minule byl s BS takovej nejakej vysmatej, tak asi lysohlavky
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 10:23 ® Piranha reakce na …
-
Zmasenyho sumce
reagovat - Sobota 20. září 2008 v 9:10 ® pipa
-
Co pak tam asi hleda ???? Uhodne te ?????
reagovat - Pátek 19. září 2008 ve 23:06 ® pipa
-
čus touživaci
reagovat) tak hlasim po par hodinach !!!!! jeden okiš a candošek asi tak 40cm..
- Pátek 19. září 2008 ve 20:21 ® farnas
-
no aspon neco
reagovat - Pátek 19. září 2008 ve 20:03 ® Piranha
-
Dneska jsem byl na chvilku na labi.Parma zadna a zacalo foukat.Jinak cejni plotice a tlousti nic vic.
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 11:46 ® BlueShark
-
Nikdo tu na tu nedeli nic nenapsal, takze asi nikam nic? Budu na mobilu na netu, tak se sem mrknu, odkizdim do zitra po praci za slecnou do Mostu. Takze ne kdyztak dejte vedet… cau
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 16:51 ® Piranha
- reagovat
- Čtvrtek 18. září 2008 v 16:50 ® Piranha
-
Dneska po práci na hodinku na muj flek na Bílinu.Dnes byly trochu liny, ale i tak jeden krasnej kapřoch se ukazal.K tomu byl po dlouhy dobe i jeden karasek cca 30, vse plave zase dal.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 13:01 ® cormoran reakce na …
-
Já si tam nedávno vytáhnul svojí nejmenší, cca 25 cm:)
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 22:41 ® Piranha reakce na …
-
60+ tedy aspon ja a lidi co jsem videl ze ji mely
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 22:37 ® farnas
-
jjo diky a od kolika cm do kolika cm se tam chytaji priblizne.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 22:04 ® Piranha reakce na …
-
Farnas jsou blby nejvic ted jdou na kukurici.Ale ochladilo se zkus zizalky i cervy
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:54 ® farnas
-
O weekend se chystam na plaz na parmy tak jsem zvedavej jak to dopadne na co je chyttate na cervi nebo na zizalu diky
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:51 ® monaster reakce na …
-
Cudla: souhlas
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:42 ® Cudla
-
Kluci nejvíc mě sere,když někdo náhodou veme rybu tak ho ostatní hned kamenujou.Pokud neporuší rybářský řád tak je tomu každýmu h…!co si bere.Sám si taky občas něco vemu i kolegové kolem ,ale aby sme si to vyčítali?Vím třeba když Pepa veme pár cejnů,tak že při nejbližší příležitosti ochutnam nějakou specialitu.Zlatej Ripka ten je alespon ujetej,jeden ho bere,ale todle je na hlavu!
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:38 ® Prasek_2007 reakce na …
-
F: Kdepak . Brali stříbrnou rotačku velikost „0“.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:35 ® farnas
-
prasek diky na co chytas boleny na labi na popera
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:35 ® farnas
-
prasek diky na co chytas boleny na labi na popera
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:27 ® Piranha
- reagovat
- Středa 17. září 2008 ve 21:27 ® Piranha
- reagovat
- Středa 17. září 2008 ve 21:26 ® Piranha
-
Dneska na bílině.Pekne jsem si pochytal na kuku.5 kousku jeden pionyrek, 43,46,a 2× 55.Malej vlaceci colmik, dvacitka vlasec, jaxon a owner byly dobrou zbrani. Kapri byly ve vyborny kondici, silni a krasne zbarveny.Je cas, braní vrcholi, ted to zacne bejt ono. Peknej vecir,Piranha
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 21:24 ® monaster reakce na …
-
Musím říct že Tom se hodně krotil a koukal na to co říká. taky jsem ráno věděl že Lojza jen rejpe ze srandy protože je znám oba. a taky vím jak to u myslivců chodí.bejval jsem honec jako kluk, táta byl myslivec. chodíval jsem třeba každej rok nahánět zajíce při odchytu. na svatbu jsem měl od Diany srnce
reagovatkdybych věděl kam jdu do toho znova. kdyby někdo navrhnul něco podobnýho u ryb asi by ho na schůzi ne udržkovali ale rovnou ukamenovali nebo upálili.sranda musí bejt ale tyhle hádky se mi nelíběj. ani ze srandy. navíc ty kluky znám
ale dost už analýz kdo byl na rybách? já bych dneska bejval šel prubnout vlačák ale mám tady všeho všudy pár twistrů a skoro žádnou hlavičku musel bych za chvilku domu
- Středa 17. září 2008 ve 21:11 ® Prasek_2007
-
Farnas: Ahoj dnešní vláčka v ÚL byla ve znamení bolenů – nej 56cm a tloušťů.Celkem asi 40ryb – super odpoledne.Odpověď na tvou otázku – předpokládám,že se okouni něčeho leknou a zabalí to. Zkus slabší vlasec nebo menší obratlík s karabinkou( pokud ho používáš ).
reagovat