Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.665 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. září 2008 ve 21:09 ® Piranha reakce na …
-
Zapomen na to uz Tome.
reagovat - Středa 17. září 2008 v 19:15 ® farnas
-
omluva chytali jste
reagovat - Středa 17. září 2008 v 19:14 ® farnas
-
Chlapy chytalijste ted nekdy na vlacku na labi byl jsem dneskaa nic uz po treti vzdycky potom vlytne okoun ale nevezmeto
reagovat - Středa 17. září 2008 v 18:06 ® cormoran
-
Piranha: No uvidíme, jsem na to zvědavej. Letos to vypadá na masakr, podle toho, kolik jich tam zatim je:(
reagovat - Středa 17. září 2008 v 18:00 ® cormoran reakce na …
-
LojzaRybka: Nazdár, je furt stejně, někdy hůř, někdy líp, asi to sám znáš:) Jediný, co mě momentálně se*e je to, že jsem od konce srpna nezavadil o sumejše, asi už to pověsím na hřebík na příští rok… Zase ale na druhou stranu nám FInnnp prozradil flek, kde jsme si úžasně začapali mníčky, takže se to trochu vyrovnalo:) Co ty, jak válčíš, už jsi byl na mramoráčích??
reagovat - Středa 17. září 2008 v 17:50 ® Flid reakce na …
-
Máš recht to asi nebude nic moc.
reagovat - Středa 17. září 2008 v 16:31 ® Tomash
-
Flid : Hmm, u labutě nikdy nevíš. Může to být libová mladá labutička (třeba 2–3letá), tak to bych si klidně štrejchnul, ale může to taky být 40ti letá babka a takovou podešev bych teda nejedl…
reagovat - Středa 17. září 2008 v 15:44 ® Flid
-
Thomash já jí vykrmím a potom jí prodáme nebo sníme co ty na to?
reagovat - Středa 17. září 2008 v 15:32 ® Flid
-
Pro Tomashe ryby vráceny vodě
reagovat.
- Středa 17. září 2008 v 15:31 ® Flid
- reagovat
- Středa 17. září 2008 v 15:31 ® Flid
-
Dneska Kateřina 2 kapříci 4 cejni a 2 plotice.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 14:47 ® Tomash
-
LojzaRybka : Právě, že jsem do Piranhy vůbec nerejpal. Jestli se snažíš udělat z někoho nedotknutelného, pak to děláš špatně. Jestli se do mě budeš navážet, zajedu si na čekanou na Nechranice a sfouknu tě brokama, až budeš v bellyboutu!
reagovatA jak sám píšeš, co sejmu, to odtáhnu domů, takže si tě ještě navíc vypreparuju a pověsim na zeď. Piranha : Jsi celkem v obraze. Ryl jsem do tebe kvůli parmě?
- Středa 17. září 2008 ve 14:03 ® Piranha reakce na …
-
cormoran>bude mozna hur diky tomu videu.Tak jako se kvuli kazete poklad na labi rozjela v cechah kaprarska horecka, tak se budou na plaz stahovat lidi z dalekeho okoli co tu rybu jeste nemely na klacku.Treba si je brat nebudou, ale mistni si nesednou a to je na hovno.Mam v planu najit flek kudy tahnou a nechat si ho jen pro sebe a par dobrejch lidi.Neco uz mam a chystam se. Na druhou stranu, i kdyby si je braly tak porad je tu RŘ a ten to povoluje, vse je tedy v poradku.
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 13:45 ® Piranha reakce na …
-
No na druhou stranu, kdyby se melo rybarstvi ridit podle myslivosti, tak si myslim, ze by plno rybaru polozilo rybarinu na hrebicek.V tomhle ma Tomas pravdu.Vim jak to v myslivosti chodi mam k ni velice blizko a Tomas vi o cem mluvim.Bylo by to zajimavy nahlasit na crs ze jdu na kapry bo na stiky a pak hospodarovi odevzdat ulovek a odkoupit si cast
reagovat:D:D:D a makat jako sroub u vody, tak jak makaj myslivci s krmelcema a tak.To by bylo lidi co by se na to vysralo.Je pravda ze v myslivosti nejde chyt a pust, ale to je vedlejsi.
- Středa 17. září 2008 ve 13:39 ® LojzaRybka
-
cormoran>čus vydro,jak je?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 13:37 ® LojzaRybka
-
Tomash>samozřejmě jsem to myslel ze srandy.Čekal jsem takovou reakci stvojí strany,ale takhle ty rejpeš do ostatních,teda ne do ostatních,ale jen do určitých lidí.čauky
reagovata nezlob se je to stejně blbá sranda jako ta tvoje
- Středa 17. září 2008 ve 13:30 ® cormoran
-
Piranha: Ta už je slušná… PS: Nenech se rozhodit:)
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 13:27 ® cormoran reakce na …
-
Sander: Poté „loňské aféře“ se vůbec nic nezmění, ba naopak, bude to jetě horší. Už takhle je to nejprofláklejší flek na Labi a nechci to vidět letos v zimě, jak to bude vypadat:(
reagovat - Středa 17. září 2008 v 8:31 ® FInnnp
-
Tomash,Tomash.Ty jsi koukám pěkný hádal.
reagovat - Středa 17. září 2008 v 8:18 ® Tomash
-
Jdu si chytit nějakou pěknou štiku, je mi na blití z těhle keců – nasral jsi mě pěkně Lojzo. Nesnáším, když nemyslíš !
reagovat - Středa 17. září 2008 v 8:15 ® Tomash
-
Piranha : Nikdy jsem nepsal, že „by se ty zasraný kapři měli vymlátit, že jsou jich mraky“ – nejsem totiž dement, tak mi laskavě nevkládej do úst kecy, který jsem v životě nenapsal a neřekl. Ono je totiž něco jinýho napsat, je mi fuk, že si někdo vzal kapra domů, je jich halda a rok co rok se budou nasazovat. Nemám rád karpa jako rybu. To je propastnej rozdíl oproti tomu, co sem píšeš ty. A pak právě zvnikají tyhle historky o masařovi Tomovi. Nazdar
reagovat - Středa 17. září 2008 v 8:11 ® Tomash
-
LojzaRybka : Co ti není rovno, po tom je ti hovno. Dramaticky se tentokrát mýlíš a pokud jsi tuhle hlášku myslel vážně, nemá smysl ti odpovídat, ale myslel jsem, že trochu víc vidíš do problematiky. Tvoje reakce je naprosto mimo. Doporučuji vzít prášek na zklidnění, znovu si přečíst, co jsem napsal Piranhovi a dřív myslet a pak psát. Jinak jsem letos v lese střelil a odtáhl domů, jak ty říkáš 3 lišky, a dvě prasata. Na čekaný v lese jsem každý týden 2–4 krát. Pokaždé něco vidím, ať už srnčí, nebo muflony, ale pochopitelně nemůžeš střelit všechno a to, co chceš. Jestli jsi myslel svou reakci na mě vážně, tak jsi dobrej ubožák a seru na tebe! Piranha : OK, parmu jste pustili. Skutečně si myslíš, že zmasím každou dravou rybu? Jsi normální? Víš, co mám letos v úlovkáči? 2 boleny, 2 kapry jednoho úhoře a jednoho candáta. To jsem masař, jako kráva! Víš, kolik jsem chytil mírových candátků a bolenů a kolik jsem jich pustil? Tak o čem to mluvíš? Jak jsi na to přišel? Co máš ty v úlovkáči oproti mně masařovi!
reagovat - Středa 17. září 2008 v 7:50 ® Piranha reakce na …
-
OK, tak takhle. Tata si nesl tu igelitku i kdyz sel kolem tebe, ma tam molitanovej podprdelnik kvuli hemeroidum.Zpatky jsme sly zadem, protoze tam je vyslapana cesticka a je to kratsi.Bracha rybu pustil rychle, protoze jsem mu rekl, ze kdyz se dlouho vali na brehu, tak potom ma snahu se po pusteni obracet brichem nahoru, jako to bylo uz u mejch parem, kdy jsem je musel chvilku drzet za ocas a oni se krasne rozjely. Co se tyce toho sajrajtu, tak myslim ze parmy maso je sajrajt, ne ryba.Koneckoncu ty, si taky rikal, ze by se ty zasrany kapri mely vymlatit ze jich jsou mraky.Nemluvil jsem o rybe ale o mase.Jinak divim se, ze zrovna ty se ozyvas kvuli brani ryb, ten co zmasi kazdou dravou rybu, i trofejni.Jak rika LojzaRybka, asi to mate vy myslivci v krvi.Ale je mi to tez uprime receno jedno a tez rikam neber si to nejak zle.Jinak uz se o tom nebudu bavit a nebudu resit tlachy a plky.
reagovat - Středa 17. září 2008 v 7:02 ® monaster reakce na …
-
Tome doufám že se ještě letos na rybách potkáme a pokecáme. třeba na tom potlachu pokud bude.
jinak Tvoje odpoveď se mi líbí. konečně se tu někdo nechce hádat.
Lojza: Lojzine to je vtip? sice jednu dobu tu Tomash hustě prudil ale tohle je přehnaný ne?
reagovat - Středa 17. září 2008 v 0:16 ® LojzaRybka
-
Tomash>myslim že ty bys tu parmu vzal určitě,jsi přece zvyklej jako nimrod vše střelit a odtáhnout domu,myslim že v rybařině to je stebou stejný. CO?? vyjádři se hošíku,píšeš sem jen když chceš někoho pošpinit nebo strapnit.Přeju ti hezký den
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 23:28 ® Tomash
-
Piranha : I kdyby jste si ji vzali, je mi po tom prd, jen jsem viděl, jak ji tvůj brácha vodí, pak jsem viděl, že ji máte v podběráku, viděl jsem měření, focení, pak štrachání v trávě, vrácení ryby jsem neviděl, viděl jsem, že když jste odcházeli, nesl tvůj brácha igelitku a vypadalo to, že je v tašce ryba. BTW : Když jsi šel kolem, vypadlo z tebe něco jako, co tady děláte pytláci, když jsi odcházel, vzal jsi to jinou cestou. Proč? Nerozumím tomu, zdravím se i s cizími rybáři, beru to jako slušnost. Řekl jsem si, že ti bylo třeba blbý, že si tvůj brácha vzal parmu. Ale nemusíš mi to jakkoliv obhajovat, fakt to není moje starost a nijak tě neosočuju… Je mi to jedno. Jinak tě žádám, abys nepřirovnával ryby k sajrajtu. Není to moc vhodný a vůbec se mi to nelíbí. Neber tenhle vzkaz jako jakýkoliv důvod k hádce, jen to takhle vidím já.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 23:09 ® Piranha reakce na …
-
Dyt jo pepo.byly jsme tam tenkrat spolu ty, ja a BS a vyndal jsem myslim 2 bo tri a sly do vody vsechny.Kdo by ten sajrajt zral.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 23:02 ® monaster reakce na …
-
nebyl jsem tam ale že by Piranha vzal parmu tomu nevěřím. když jí vezme dědek je to ok všichni mlčí. když se sní jeden co by pro ryby dejchal vyfotí je masař. asi se na tyhle servery vykašlu, budu si na ryby chodit sám nebo s jedním dvěma kámošema a každej ať si trhne. to řve tady každej. ale že nám ubejvá vody a o novou se nikdo nesnaží to mlčíme všichni . měl jsem tohle forum rád dalo mi i dost kámošů ale pomalu mi to pohled začíná kalit
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 22:42 ® Piranha
-
No jo, uz bylo na case aby si tohle… no Tomash rejpnul.Samozrejme, ze sla ryba zpatky, to muzu odprisahnout i na svou dceru.Fotograficky to nemohu dolozit, tak jak on nemuze dolozit ze sla ,,domu".Mozna nas zase pozoroval Pavel a on k tomu mozna neco rekne.A kdyz ne tak at si kazdej mysli co chce.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 22:03 ® Sander
-
Kdyby vám k té pláži umístili ceduli „Masařům přísný zákaz vstupu“, hned by se po rybářích slehla zem, co?
…aneb to se vedení MO po loňské aféře nezmohlo vůbec na nic?
reagovat