Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.661 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. září 2008 ve 21:51 ® Tomash
Tomash

Dneska pod pláží, vichr jako prase, naše feedery atakovaly především podoustve – ty nej mohly být těsně pod 40cm – celkem ve třech cca 25 ryb. Piranhu a spol. jsme viděli, parma to má za sebou, což je škoda, ale je to každýho věc… :-/

reagovat
Úterý 16. září 2008 ve 21:41 ® BlueShark
BlueShark

Moc rad bych sel na ryby s Vama, ale muzu az v nedeli :-(( V sobotu jsem v Moste se slecnou a nedele volna…

reagovat
Úterý 16. září 2008 ve 21:13 ® Piranha
Piranha

Zdarec, tak dneska mi volal tata a prekecal mne, jestli nechci jit odpoledne na plavacku potrapit parmu. Sel i bracha a jemu se jedna krasna povedla.66 cisel a byla opravdu krasne zbarvena a robustni.Ja jednoho cejna, cca 40 a plotici.Jinak vitr jako krava a ta zimam, mne vyhnala domu ke krbu.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4965.jpg
Úterý 16. září 2008 v 17:37 ® Flid reakce na …
Flid
reagovat
foto/forum/2008/th-img4963.jpg
Úterý 16. září 2008 v 17:37 ® Flid
Flid

Dneska Feeder Kateřina cca 4 hodinky a na kostního červíka dva nádherní kapři 50 cm.A potom že nerostou :-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4962.jpg
Úterý 16. září 2008 v 7:41 ® Piranha
Piranha

Kua, venku zase je pocasicko.Vubec se mi ted nechce chodit k vode.Ale asi mozna na vikend zajedu bud na candata bo potrapit mnika.Mozna nejaka delsi vychazka s vlacakem.Letos jsem to vlaceni hooooodne zanedbal.Sama plavacka, holt byla letos uspesnejsi nez jindy.

reagovat
Úterý 16. září 2008 v 6:56 ® monaster reakce na …
monaster

flid: to je od Tebe hezký:-) je sice pravda že ježdění mi chybí ale mně je taky zima:-) viď BS ;-) ale uděláme to jinak co nemůžeš vypít vypiju za tebe, co bych pro kamaráda neudělal:-)

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 21:47 ® LojzaRybka
LojzaRybka

hele vy soukromníci,já bych taky jel,ale v neděli,v sobotu mám povinosti :-((

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 21:44 ® Flid reakce na …
Flid

Tomash nejlepší cena bude nějaká ta lahvinka na zahřátí v tomto počasí a řidiči mají bohužel smůlu :-) Doufám že to o weekendu stihnu a potřeboval bych Monastera,aby to odřídil až se budu zahřívat flaštičkou hehe.

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 21:19 ® monaster reakce na …
monaster

Tome jsem pro. za sebe sobota nebo neděle

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 19:52 ® farnas
farnas

Muzu jse vas zeptat jak se vam chyta na labi na vlacku co uz jste tenhle rok chytli ja jenom okouny a jednoho bolena

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 19:28 ®  reakce na …

Ahoj lidi,tak ja bych s vama vyrazil,jenze jsem s Decina..Jakou lokalitu vybirate?:-)

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 18:48 ® Tomash
Tomash

Co takhle zajít společně na fišle? Myslím takový menší srazík Ústečáků. Pokud by byl zájem a chuť, mohli bychom i každý přinést jednu cenu a dát si mini závody. Viděl bych to ne nějaký všední den do konce tohoto týdne. Dejte vědět, jak moc se Vám to hodí a jak moc se Vám chce. Tomash

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 17:15 ® BlueShark
BlueShark

Tak vcera celodenni chytacka, dali se to tak rici. Nejdriv pod plazi, kde chytala skupinka rybaru, Olda a spol. Ryby nesly. Pak stehovani s Kamilem na plaz na dravce, par rozjezdu a okounci. Pak cesta k Biline, kde uz jen 2× jizda tloust, malej sumik (by Monaster) atd. Zima jak v Rusku :-)

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 10:42 ® Flid reakce na …
Flid

Všechno Feeder :-D

reagovat
Pondělí 15. září 2008 v 10:32 ® Flid reakce na …
Flid
reagovat
foto/forum/2008/th-img4935.jpg
Pondělí 15. září 2008 v 10:31 ® Flid reakce na …
Flid
reagovat
foto/forum/2008/th-img4933.jpg
Pondělí 15. září 2008 v 10:31 ® Flid reakce na …
Flid
reagovat
foto/forum/2008/th-img4932.jpg
Neděle 14. září 2008 ve 22:42 ® Flid
Flid

Tak jsem dnes přijel z dovolené u Sázavy a opravdu super za týden chytání ani šupinka :-(( .Není se co divit byly tam závody a za dva dny 60 rybářů chytilo celkem jednoho kapra,jj opravdu jen jednoho kapra.Tak jsem se nastval a jel jsem dnes na Kateřinu cca od 15:30 do 19:00.Dá se říct že jsem si to vynahradil cca 20 cejnků a 5 kapříku kolem 35 cm.Vše na feeder a kukuřice a červ.Zítra pojedu asi jeste jednou :-D .Zlaté sev.čechy

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 22:34 ® monaster reakce na …
monaster

omlouvám se za jsme místo jsem zas mi to uteklo

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 22:34 ® monaster reakce na …
monaster

dnes pohodová ikdyž chladná rybačka s Kamilem a Bluesharkem. hned jak jsme přišel ukázal jsme jim jak se chytá. záběr a sumec. bohužel až na hejno hrouzků jediná ryba. snad už dravci začnou. BS 3× okoun.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4930.jpg
Neděle 14. září 2008 v 0:32 ® cormoran
cormoran

Tak jsme se dneska byli juknout na to vaše parmí místečko…a fak tam jsou:)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4889.jpg
Sobota 13. září 2008 ve 22:32 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: Tome ty si ůůůůůůůůůůůůů­ůůůůůůůůůůůůů­ůůůůůůůůůůůŇ jsme si poprskal monitor

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 21:59 ® Tomash
Tomash

lucio : Kua, blonďák zaprcatělej už má půl roku moje DVD, ať je navalí, nebo z něj bude červeňák! :-/

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 20:13 ® Piranha
Piranha

Sel bych na candaty, na car masa.Ale asi z toho nic nebude, kleklo mi kangoo.Nebo nekleklo, jede vsechno, ale uhnila mi spojka 1. a 2. dilu vyfukoveho potrubi.Tak ze asi nic.Nafouknu kolo a pojedu mozna na muj flek na bilinu.A navic, stejne mne zmaha nejaka cholera bo co, uz tejden chrchlam, smrkam a boli řepa :-((

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 20:07 ® monaster reakce na …
monaster

já dnes Varvažov. 3 x rybka do 20 cm. bída, vítr, zima. hnus

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 19:33 ® BlueShark
BlueShark

Tak zitra mam cely den cas na rybacku. Kdo pujde???? Na cokoliv :-) Tomash co ty lumpe?

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 17:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

puch>vody v labi v UL je malinko,hodne malo, ale berou :-)

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 16:36 ® LojzaRybka
LojzaRybka

tome,chytáme pořád všude všechno a na prut :-))

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 13:51 ® puch

Zdravim.Nevíte jak je to ted se stavem vody v ústí :normal, mín, víc…

reagovat