Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.604 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. září 2008 v 17:52 ® BlueShark
-
Take bych rekl
reagovatPerlin ma trosku jinou stavbicku tela
- Středa 10. září 2008 v 17:22 ® lucioperce69 reakce na …
-
piranha: to je plotice
reagovat:D:D:D
- Středa 10. září 2008 ve 14:24 ® Piranha reakce na …
-
Jinak tata na to, ze je to duchodce rybar, tak vsechny parmy pustil a to jsem mu to ani nemusel rikat.Kaprika si odemne vzal na obidek s bábou
reagovatJeste prikladam perlinka z pondelka.Docela sly.
- Středa 10. září 2008 ve 14:21 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Středa 10. září 2008 ve 14:21 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Středa 10. září 2008 ve 14:20 ® Piranha
-
Lucio dík jinak dneska rano jsem vzal tatu at si taky potaha a napraskal mi co se tyce parem.Udelal 3 kousky zatim co ja jednu ale za to nejvetsi a jednoho 51 kaprika.Par cejnu jednu krasnou podoustev cca 35, co krasne bojovala, az mi vzala i s civky vlasec.Jinak foto nic moc, vsiml jsem si az u vody ze nemam ve fotaku kartu, tak holt aspon mobil.
reagovat - Středa 10. září 2008 v 7:48 ® lucioperce69 reakce na …
-
piranha: ty ses nějak rozjetej, koukám že pěkně válíš. Gratulace
reagovat - Středa 10. září 2008 v 7:46 ® lucioperce69 reakce na …
-
Pipa: koukali sme na vás jeli sme kolem, byli sme nad zdymadlama na vábku a už je to špatný vůbec nereagujou
reagovat - Pondělí 8. září 2008 v 7:18 ® Piranha reakce na …
-
jj Honzo, ja se jen tak niceho nezaleknu, ale po tom, co jsem tam vcra videl, kdyz jsem prisel, tak bych ty bubáky taky tam nechtel za tmy a sam potkat
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:22 ® BlueShark
-
Tak pisu z hospody
reagovatna miraku. Skoda, ze kluci odesli vecer za tmy to mlaskalo. Ale samotny jsem tam byt nechtel
- Neděle 7. září 2008 ve 21:42 ® Piranha reakce na …
-
Oprava 59, preklep na fotce.Farnas kapr mel 76 cm a 7,5 kg.Tady jeste jeden 49
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:41 ® monaster reakce na …
-
Kamil a skřítek Dzin
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:40 ® Piranha
-
Tak jeste dneska na vecir.S BS a Kamilem.Opet super lov.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:28 ® Jarda carp
-
…a kdo Ti udělal profesionální snímek – to už nenapíšeš......počkej příště
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:40 ® filip111 reakce na …
-
pipa: Moooc pěkná fotka
reagovat)
- Neděle 7. září 2008 ve 20:00 ® pipa
-
Ja sem se dnes zas opět zamiloval
reagovat))
- Neděle 7. září 2008 v 19:51 ® monaster reakce na …
-
dneska na Varvažově jsem si po včerejšku zpravil chuť asi za 2 hodinky dorostenci 37,40,42, jeden perlín se zdeformovanou tlamičkou a nakonec při tel hovoru s Piranhou bzzzzzzzzzzzzz… kapřík 51. na boloňku od trabucca nádhera.
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 19:09 ® farnas
-
to je muj bolinek kteryho jsem chytl dneska na labi na woblera mel 46cm potesil.
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 19:00 ® farnas
-
Piranha: nadhernej kolik mel cm
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 19:00 ® farnas
-
Piranha: nadhernej kolik mel cm
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 14:47 ® pipa reakce na …
-
No teda ?? k vuli tydle bělici,si nemohl par kroku přijit na pokec ? Stydse
reagovat)) tys mu musel doma nacupovat
)) a ja chtěl pomoct
)) tam bylo flašek …
- Neděle 7. září 2008 ve 12:41 ® Piranha
-
cus lide, tak vcera ve trech ja BS a Monas… na labi.Kluci lapaly dravinu a ja klasika houpacka.BS peknej okyš na rybku, pepovi upadlo štěstí nekde cestou na ryby, tak ze zero a ja na houpacku pekny parmy, cejny a kaprika viz ,,Z lovu,, Dneska jsem jel rano zase.Sedel tam Oldík s kamosem, tak jsem drepl vedle.Bralo to jako vcera a dokonce jsem si potahal peknyho kaprika.Olda asistoval a diky jeho asistenci mu to na feeder vzala asi pekna fiška, az mu feeder spadl do vody a upalilo mu to navazec.
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 0:54 ® pipa reakce na …
-
nevim,cemu rikaš po brnkani ??? budu dopisovat jak blb ??? bouchne ti vocasem atd… kamil to vi,ale je nevěřici
reagovat) tady, si moc nedrepne,a hlavne ten silon je dojebanej od ty hrany,atd… i šnura tam parkrat nevydržela klukum…
- Neděle 7. září 2008 v 0:30 ® BlueShark
-
Poznas to tak ze s nim nehnes a jina ryba tohle na rybku neudela. Jede zastavi jede po brnkani zastavi…
reagovat - Sobota 6. září 2008 ve 21:52 ® pipa reakce na …
-
olda:gratulačka !!!! jo a zaten tip na candoše,mam u tebe drink
reagovat)))
- Sobota 6. září 2008 ve 21:49 ® pipa
-
Ty si snad pupuš ne ?? TY spiš natrenuj jak se pozna když maš na prutu sumce.. tu zakladni věc,jak ho poznaš
reagovat))))) JO a HNUS je TODLE !!!!!
- Sobota 6. září 2008 ve 21:14 ® farnas
-
dne jsem se byl podivat na plazi a zadnej rybar
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 16:57 ® monaster reakce na …
-
Piranha ty pako vylízaný víš co takovej krásnej pupek stál úsilí a peněz? to bylo kolen pečených, kuřátek a piv...... nezáviď a pořiď si taky
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 16:31 ® olda
-
Dovo končí kapr 50 cm
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 16:27 ® Piranha
-
Nechutný
reagovat:D:D:D:D