Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.601 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. září 2008 ve 13:45 ® BlueShark
-
Tak predevcirem s Kamilem u vody. Par okounu a pak pochod k Biline. Slejvak a schovani pod mostem s nahozenyma prutama. Poruseni vyhlasky, ale neslo jinak. Po nekolika minutach trvaleho deste se z druheho brehu ozval jeden rybar a druhej Piranha, co dostali zpravu telefonem od rybare loviciho na splavek u nasich prutu. Jizda a boj s Kamilem svadela ryba cca 20 minut. Mozna dele, kazdopadne po par krizmejch prujezdech v pulce labe sedla a byl konec. I vlasec 0.30mm nestacil. Zrejme vetsi sumik
reagovat - Pátek 5. září 2008 ve 22:54 ® monaster reakce na …
-
lucioperce: nevím proč. když si vzpomenu že před 15 rokama po dvou hodinách na plíáži jsem byl přiotrávenej hustým nasládlým smradem....... teď je vzduch o 10000% lepší
reagovat - Pátek 5. září 2008 v 8:14 ® lucioperce69 reakce na …
-
Monaster: to leháro beru ale ta věta o tom čerstvim vzduchu v centru ústí no nevim docela mě to pobavilo
reagovat:D:D. Jináč včera s cormoranem nad zdymadlama na fouskách a zobali nám to jenom pulečci takže zero
- Středa 3. září 2008 ve 21:18 ® monaster reakce na …
-
a není to na rybách právě o tom? jen tak vypnout, nehledě na to jestli něco chytnu ale bejt na čerstvým vzduchu a u vody? a ta podoustev potěšila. první v životě ikdyž malá. taky se rád podél vody projdu . ale prostě se mi nechtělo. veget u vody a ještě k tomu s kámošem. teda s potvorou co se mi směje
reagovat - Středa 3. září 2008 v 19:59 ® olda
-
Dnešek na Labi tloušt 51 chycen kolegou fotografem.
reagovat - Středa 3. září 2008 v 7:38 ® BlueShark
-
LojzaRybka: Tomu jsem se fakt zasmal v praci, lov na polozenou
reagovatDDDDDDD
- Úterý 2. září 2008 ve 23:33 ® LojzaRybka
-
monaster>tomu se správně říká lov na položenou
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 22:03 ® monaster reakce na …
-
blueshark: vole. tomu se říká pohoda u vody nebo ne? taky jsem si nejdřív sebrat pet flašky abych si měl kam natáhnout nohy......
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 21:16 ® Flid reakce na …
-
Dneska Kateřina cca 4 hodiny,položená a docela pěkné chytání 4 plotice a pět cejnů.kostní červ a žížala,posléze změna na foukané kulicky a bralo to samo.
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 20:02 ® olda
-
Dnes jse zkusil rozmělnit bobule na kapry uhnětl jsem z toho tězto a na malé kuličky jsem chytal docela to frčelo cejni,plotice i tloušti dokonce i jedna parmička.Na zítra jsem to ještě pokapal amino dipem olihen tak uvidíme.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 18:29 ® farnas
-
dneska jsem se konecne dostal k vode vysledek na polozenou nic vzdal jsem to a sel si zavlacet vysledek 1 okoun 26 cm 4 sli za nim ale ty mi utekly
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 18:14 ® Piranha reakce na …
-
:D vyvrhnutej vorvaň.Klasika.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 16:29 ® BlueShark
-
Foceno mobilem…
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 16:29 ® BlueShark
-
Jinak dvě fotečky 2 dny staré
reagovatTakhle se chytá aneb Monaster to má na háku
DD
- Úterý 2. září 2008 v 15:55 ® BlueShark
-
Uf fuj ble, fotit sem zdechle ryby to neni pekne
reagovatVsechny uz maj dle fotek davno Hubertusa brusle a jeste je blejsknout. trikrat ble…
- Úterý 2. září 2008 v 11:16 ® Tomash
-
???
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 20:59 ® Piranha
-
Tolik jste to nase forum opomijely, az nam uplne vypadlo z patnactky nejpopularnejsich temat.Hosi, koukejte se chlubit a prehanet.
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 12:38 ® Flid reakce na …
-
Pipaku gratulace to už je třetí pokud dobře pocitam.To zase bude obaleny breh masarkama hehe.
reagovat - Pondělí 1. září 2008 v 11:08 ® pipa
-
Prostě ňak dostaly chut
reagovat))
- Pondělí 1. září 2008 ve 2:12 ® Tomash
-
olda 100% jesen
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 22:14 @ ??? reakce na …
-
to chce pořádný foťák.....jinak dobrý 4au ve středu P.
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 21:52 ® pipa
-
Rano sem panačkum u vody upřesnil toho uloveneho candoše
reagovat)))) a už tam sou navařeny ty Masařsky Koštata ..!!!!!!!!!
- Neděle 31. srpna 2008 ve 21:41 ® monaster reakce na …
-
fotka je ze včera nej 36. dneska jedna nosatá dokonce ale malá. fotky z dnes nemám
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 20:06 ® farnas
-
videl jsem te
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 20:05 ® farnas
-
piranha ja jsem tam byl taky dneska chytl jsem bolena 36 na polozenou ani tuk
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 20:05 ® olda
-
Co myslíte je to jesen nebo co.ploutve bledý
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 v 19:51 ® olda
-
Je jako mrtvá ale ujištuji ze stopro není.
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 v 19:49 ® olda
-
Dnes od 6,00–11,00 pár cejnů asi dva tloušti tak do 20cm a jedna krasavice 64cm zítra razím na Podhoří tak mi držte palce.
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 v 19:37 ® Piranha reakce na …
-
oprava-200m vedle plaze, za hausboatama.
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 v 19:35 ® Piranha
-
Farňác jinak na piskovne jsem byl dneska.Zakrmil jsem Traperem a chytal na 6m klacek na houpacku se splavkem.Cejni a docela pekni okolo 40cm a tlousti mensi.Jeste se mi pak povesi na foukacku kaprik cca 40.Celkem asi 11 ryb za dve hodinky.Mozna jsem jich stejnej pocewt posral, foukal vitr a navic ty sinice nejsou moc dobry na ryby.Najdi si flek kde je vyfoukana sinice a tam bez.Ale jen kousek od brehu chytej ja chytal 6m prut + 4m nastraha ha od spicky cca 10m od brehu.Feeder by se tam siknul ale z lehoucka.Nej byly foukacky.Jak psenice foukana krab, tak i med a zluty medovy křupky.Na zizalku jsem uplne v tom zazrani zapomel.Byl jsem v Pistanech asi 20 vedle plaze.Pak jsem sel se valet na pisek s dcerou a zenou.
reagovat