Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.528 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. srpna 2008 v 17:52 ® Piranha
Piranha

Lucio…> ve ctvrtek asi nebudu moc ale z patka na sobotu mozna jo.Dotahuju akci a musi bejt do kone mesice hotova.Pod trema krizema se tahaj pekny sumci a tam taky se nam zvedaly, na echolotu vypadaly strasidelne :-D Jeste domluvime.

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 v 17:20 ® olda
olda

Dnes Labe feedr 3 kapři50–60cm jesen,cejn55cm

reagovat
foto/forum/2008/th-img4579.jpg
Sobota 23. srpna 2008 v 15:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: udělej si čas ve čtvrtek večer razim na poslední letošní bojkovačku do půlnoci chtěl bych vydržet až do sobotu v noci bojky přes den vábka a spinkat. zavolal bych aby sme se domluvili ale jak si my telefon stávkuje. Mám pár vytipovanejch míst kde věřim rybám 150+. Když budeš chtít a mít čas tak se určo nějak domluvíme. Jináč klucí sou ted na labi nad lovosicema a podle posledních zpráv jich maj pár kolem 120

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 ve 13:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

Farnas>tlouste nic vic, ale na splavecek verim po zakrmeni ze by se tam daly nachytat kaprici a jiny fišle

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 ve 12:17 ® farnas
farnas

piranha. jak si rikal neco o ten ohri kousek od soutoku chytl jsi tam neco na musku nebo nic.

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 v 11:58 ® Piranha
Piranha

Cormoran> :-) tak kamo, cely sme to posraly a kdyz, se to ma srat, tak poradne :-) Nejdriv jsme podcenily doslova stojici labe, a vzdalenost kam jsme vyjely od tabora.Jely jsme az do Pistan a pak, jako kravy zustaly 5 hodin na vode.Nic nam do ryb nekouslo a jeste jsem ja i kamos musely veslovat kazdej skoro 2 kilometry.Prijely jsme tesne pred soumrakem a rychle vse postavily a zavezly.Pred dvanactou mi najel čuran s plachtetnici do bojky a vzal mi s sebou montaz.Kamo takhle jsem si jeste nezabojoval :-D :D:D bejt tam strom, tak ho s prutem dvakrat obehnu a ten motor mu spalim.Nechat pretrhnout 60 kg snuru je opravdu makacka a uz jsem myslel ze to vzdam a nechm ho to vytocit. Po tom jsem zjistil ze tim tahem se mi zarizla snura mezi oviny a pod ovinama se pretrhla a ja nemohl najit konec.Pak zacalo chcat a aby toho nebylo malo, tak mi zacalo chcat do novyho destniku s tvou prezdivkou.To uz jsem kapituloval stahl ve 12 klacky a sel chrochtat do káry.Jinak vabnickou jsme nejaky sumce zvedly, alespon echolot to ukazal, ale nekously.Priste uz si dame na vse zalazet a budem diky vcerejsi noci zase o neco chytrejsi.Kamos celou noc na línka a ani drbanec.Rano pri rozbresku si vedle nas sedli nejaky masřky a nahodily mu do bojky a stahly mu ji.Jak rikam KDYZ SE TO SERE, TAK SE TO SERE-A PORADNE.

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 v 8:24 ® pipa reakce na …
pipa

Morgeh: kusani,tak jdu na VLAČkU !!!!! DNEDKA BUDE KRVAVA voda !!!!! :-)) )))))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4577.jpg
Sobota 23. srpna 2008 v 1:23 ® Beryrybar reakce na …

Taky vsechny zdravím :-) Vsem gratuluji k ulovkum :-) A ja jsem blazen do ryb no ví to malo kdo,ale jsem a slusnej a civilizovanej jak rika modrak taky sem :-)

Tady pridavam foto jeste meho kamose.Proste nase trojka ja tata a kamos filip :-) Urcite uz jste nas na střekově na rybkach nekdy zahledly

reagovat
foto/forum/2008/th-img4576.jpg
Pátek 22. srpna 2008 ve 21:27 ® pipa
pipa

Tak,ted sem si objednal do auta měnič napěti z 12V na 22OV … a  až přituhne tak se rovnou autakem přestěhuju k vodě ::)))))

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 ve 13:58 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Nakonec na tu bojku ani nedojde, budeš tak ztahanej z těch prďolů, že se ti ani nebude chtít:)

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 ve 12:33 ® Piranha
Piranha

A je to zase tady kua, pocasi skur… zase maj bejt v noci bourky s privalovym destem a vychr v narazech az 90km/h Jedem za hodinku uz, na vabnicku a vecer sedneme.Beru bivak a pripravim se na uprk :-D ,kdyby nahodou prisel orkan.Snad neco pochytame.Mame líny a karasy.

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 11:18 ® BlueShark
BlueShark

Bery neni blazen :-) Je slusnej a civilizovanej…

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 6:24 ® pipa reakce na …
pipa

Bery:jinak tě zdravím,čus.. čoveče sem ani nevěděl že si taky Tichej blazen :-)) )))))

reagovat
Pátek 22. srpna 2008 v 6:13 ® pipa
pipa

BS: si prostě KUS :-)) ))))))) posilam ti libesbrif …

reagovat
foto/forum/2008/th-img4568.jpg
Pátek 22. srpna 2008 v 1:51 ® pipa reakce na …
pipa

Tak,hlasím uspěch :-)) ))) první letošní Zubač na vlačku .. asi tak kolem 40cm… Radost !!!!!!! :-)) ))))))

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 22:26 ® Beryrybar reakce na …

Jo presne tohle pouzivam i ja chtel jsem nakej jinej typ no :-) Jinak dneska dalsi mlade sumec 77 cm na rybku

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 22:04 ® filip111
filip111

nevíte někdo jak to jde na Modlanech, Kateřině, popř. Labe?

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 19:21 ® Piranha
Piranha

Tak domluveno ujasneno a muze se pripravovat.Zitra na sumce z lode.Kamos bere echolot ja vabnicku a projedeme nejakej ten kilometr vody a na 20tou se uvelebime k trhačce.Tesim se jako malej kluk

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 17:41 ® Jarda carp
Jarda carp

Beryrybar : krásnej Amur, takovýho potřebuju ještě letos taky …a sem spokojenej rybar..:D

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 17:03 ® Piranha
Piranha

a sakra ja se snad nedockam, o vikendu ma zase lejt a to na sumce proste neni, ale jedu i tak uz mam abstak.Snad mi ty trojky prinesou stesti.

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 13:16 ® Flid reakce na …
Flid

Beryrybar pokud myslis navazec na sumce ,tak ja pouzivam jednoduchy navazec a jako koncovou montaz davam pletenou snuru.

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 11:45 ® farnas
farnas

Piranha: na plavanou na testicko pouzivam slabej vlasec takze kdyz mi zabral vetsi kapru utrh mi to

reagovat
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 11:02 ® Beryrybar reakce na …

Tady ještě přidávám tatovo amura chycenyhoho asi měsic zpatky aky parada,ale ten neni ze strekova,ale z mojzire.Krasna ryba měla neco pres metr :-p

reagovat
foto/forum/2008/th-img4563.jpg
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 10:57 ® Beryrybar reakce na …

Presně tak pod čističkou.Hele lidi co doporucujete jaky navazec na tezko na rybku jedno jakou zivou nebo mrtvou.

Tady můj sumec ted berou jen takovy děti no :-(( ,ale ja se dočkám :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4562.jpg
Čtvrtek 21. srpna 2008 v 7:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

Farnas na co, feeder, nebo plavana.Ja jsem tam byl muskarit a jeste na ohri nez se to vleje je to celkem pekny na plavanou.Jsou tam pekny tocaky.

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 21:24 ® farnas
farnas

Hosi dneska na ohri kousek od soutoku s labem na spici byl nejakej sumcar.Ale 4 kaprici do 4é cm jeden 40 cm druhy 30 36 a dalsi 27.

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 21:22 ® monaster
monaster

beryrybar: krasavec. ta ryba ne ty. jen tak dál

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 20:25 ® olda
olda

Beryrybar"Fakt dobrý gratuluji

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 20:06 ® Piranha
Piranha

Tak zase smula zacal foukat zase jako minule pred odjezdem silnej vitr a rozechcalo se.Tak jsme to odvolaly na patek.

reagovat
Středa 20. srpna 2008 v 16:02 ® Piranha
Piranha

Bery kde a na co.Jinak pekna ryba.Podle fotky Pod cistickou, nebi nekde olsinky.je tam videt vyhlidka :-D

reagovat