Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.528 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. srpna 2008 v 15:03 ® Beryrybar reakce na …

Zdravím. Takže, dlouho jsem tu nebyl lidi,jak jsem četl, řešíte tu jen pravopis a blbosti.Tak tady přidávám své foto s Toutlolobikem-91cm,20min. boj,chycen-12.srpna 2008. Tak se mějte.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4561.jpg
Středa 20. srpna 2008 ve 13:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

Dneska jedem na fousaty, mam opet karasy a celkem dost a pekny.Doufam ze nejaka fotecka padne :-D , aspon zase metrovej pulec.

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 13:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

_____________­________________________­_______________________

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 12:51 ® BlueShark
BlueShark

Nerikej kdo je jak splachovaci, ja proste nejsem, me si urazil. Ja mluvil o tom ze k tomu Monaster napise zase moudro a Piranha opet to sve dokola. Povida jak ho neznam a me urazi. Nezna me a ja jeho taky ne. Jen vim ze ma zkraty. Ale to ho neomlouva. V zivote bych si nedovolil s nekym krafat u vody a pak ho poslat do… resp. mu rict to co Piranha rekl. Zjistil jsem zkratka, ze se chvilema chovas jako blazen. Nebyt tvych zakernych slov, nehadal by se tu s tebou nikdo…

reagovat
Středa 20. srpna 2008 ve 12:41 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Já to nebyl:D:D

reagovat
Středa 20. srpna 2008 v 11:49 ® farnas
farnas

piranha: ja fotky od vody jenom do muj lov.Dneska jdu pod jez tak napisu jak jsem dopadl

reagovat
Středa 20. srpna 2008 v 7:28 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jarda carp>ten ma nejakej řachanec za hlavou co.cetl jsem, ze prej tyhle rudy rány maji kapri od cormoranu.Na biline je taham docela dost takhle potluceny.Dokonce i kapra co mel 59 jsem vytahl a byl od nich poňafanej.Ale zase na druhou stranu jsou tam lednacci a to je balzam na oci.Mit poradnej fotak s vymakanym ZOOMem, tak si ho vyfotim.Jsou strasne plachy a to uz musi bejt, aby se ke mne priblizil na 5 metru.

reagovat
Středa 20. srpna 2008 v 7:21 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jo Brendy, ja to rikam porad, splavekcje nejucinejsi metoda a pokud to ma v ruce mladej pacholek, tak je to doslova zbran :-D Mam strach az zacne chytat moje dcera, abych nebyl u vody pred ni pak za pitomce :-D

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 23:25 ® Brendy
Brendy

Hoši hlavně klid. Na ryby se chodíme odreagovat a tenle server je o rybách.

Tak a k věci. Ruším synkovi lístek. Tak tudy cesta nevede. Celé odpoledne házim třpytkou jak pitomec. Vytáhnu pár MALINKATECH bolenů a jednoho extrémě miniaturního okouna. No a ten můj malej had si flákne na gramovej splávek hnojáka, sedne na židli a vytáhne vokouna jak tele, k tomu hromadu cejnků a perlínů…

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:53 ® Jarda carp
Jarda carp

Bohužel ,nepovedl se mi Amur aspoň 95 cm na osobáček…tak snad ještě na podzim ,protože si musim trochu dát pauzu ,(necítím ruku …) dnes jsem mluvil s jedním Pražákem a tohle fórum už čtou lidi od jinud ,protože to prej stojí za to …asi se u toho čtení dobře baví, ale je to spíš ostuda Nás všech ( rybářů z ÚL a okolí ..)ale každýho věc .Svobodně se vyjadřovat,to bylo naše přání už od roku 1948.V USA je to první článek v ústavě,tady to platí obvzlášť a doslova. Petrův zdar.

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:38 ® Jarda carp
Jarda carp
reagovat
foto/forum/2008/th-img4560.jpg
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:36 ® Jarda carp
Jarda carp

Z jiného soudku …podívejte se aspoň na kapříka …

reagovat
foto/forum/2008/th-img4559.jpg
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:36 ® Jarda carp
Jarda carp

Z jiného soudku …podívejte se aspoň na kapříka …

reagovat
foto/forum/2008/th-img4558.jpg
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:30 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jaryn nam sem nepise a pipa uz taky dlouho neposlal carku a fotky.I mladej Farnej posle fotky.

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:29 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: to je fér :-) ještě ostatní a je to :-) pak už se zas budem bavit o rybách.

Kunc: máš fotky?

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:04 ® Piranha
Piranha

Udelal jsem za tim tlustou caru a seru uz na to.

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:03 ® Piranha
Piranha

_____________­________________________­_________________________

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:01 ® Piranha reakce na …
Piranha

Co je u vody ma zustat u vody uz jsem ti to rikal jednou a ne to vasnive rozepisovat po netu.Zase sem seres veci mezi mnou a Pepou.Proc on to pochopi a ty ne.Ja vim proc, malo mne znas.Monas. mne taky neznal a ted co jsem spolu casteji u vody, tak proste vi co jakej sem a co muze a co ne a ja vim to same o nem.Je to proste dobrej kamarad a clovek.Mimochodem ja se tu nehadal do te doby, dokud sem Tomas zase navpachnul a nezacal prudit.Vypada to ze jsem si to zacal ja, ale zdaleka ne.On mne napsal na clanek a ja mu zase napsal na ustecjkej.Ja byl celou dobu v klidu a historie nelze.Jinak uz se vubec, ale vubec nebudu bavit o tehlech vecech, mazu to z hlavy a budu zase psat o rybach a dal budu psat clanky, aby ste mohly nadavat na pravopis a resit Tomashopíčoviny a Blusharkopí­čovyny.Myslim tim nesmyslny opravovani a reseni jazyka.Je to o rybach a ne o profesionalniuch fotkach a pravopise.Umely jste to precist?Tak neresim

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 21:36 ® monaster reakce na …
monaster

pánové. nadával jsem na sprostá slova tak se budu krotit. štvete mně. oBa. jak Bs tak Piranha. Oba jste fajn kluci a mrzí mně že ste jak malý. na rybách jste v pohodě oba , jedete spolu autem a pak jste jak slěčinky. navíc pokud čtu dobře Piranha se ti Honzo omluvil. ale je to kluci Vaše věc. jen mně mrzí že budu chodit na ryby s kamarádem Honzou a Kamarádem Davidem. a ne kamarádama Davidem a Honzou. takkže neserte (omluva za sprosté slovo hlavně Tomáš alias P9pa bys e utazil) a zakopejte válečnou sekeru. dík hoši

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 19:33 ® BlueShark
BlueShark

Ja nemuzu :-(( Zitra zase od 9:30 a celej den zabitej :-(( Az ve ctvrtek do 14:00 si snad zachytam :-)

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 19:07 ® farnas
farnas

jedu na weekend na zernoseky chytat tak napisu jak sem dopadl

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 18:10 ® BlueShark
BlueShark

a sorry za zapomel, melo byt samozrejme zapomnel :-) Vid raráš Tomáš :-)

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 18:08 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Sedis vedle me u vody jsi v poho a pak Ti rupne v bedne, stejne jako monasterovi napises sms at jde c…k do pr… atd kdzy nezveda telefony, docela pekne ho to mrzelo. Kaslu Ti na cestinu kaslu Ti na vzdelani, jen podle me zakladku mel mit kazdy. Ze to po sobe nectes je prece oduvodneni kluka ze 3.tridy. Pis si jak chces, treba a treba si do vody hazej třpitki. Nebo jak tomu rikas. Ale nerikej nekomu ze je vymatlanej, kdyz si musis nejdrive zamest pred svym prahem. Proste tohle neuznavam a kaslu na tebe, zachoval si se jak … ani nebudu rikat kdo.

Hadas se tu porad Ty, stekas tady, hledas chyby, tak sem nepis kdyz Ti to tu tak vadi, to je tak tezky? Ted kdokoliv prijde napise nehadejte se. Ale moje obhajoba je to co si mi rekl, tu nadavku. Nikdy bych se neponizil Ti nadavat. Nejsem DEBYL. :-D DD

Jeee ted jsem to po sobe zapomel precist a nebo vlastne cetl uz kdyz jsem to psal, ale prislo mi to Y ok tam…

Nereaguj prosim uz na tohle, clovek ktery je gramotny a rekl nekdy nekomu kamarade nebo s nim byl na rybach ne proto ze ho nenavidi, by mel volit jako prvni omluvu.

Hezkej den

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 17:36 ® Piranha reakce na …
Piranha

Pane ingenire, uprime receno, postacim si s tim co umim a znam, ze se obcas preklepnu, to uz jsem tu taky psal, nectu to po sobe a hned to odeslu, je to moje vec a blbost, s tim, ze jsem ti rek nadavku, to prehodnocuju, nemel jsem to psat.Ty vis moc dobre, rikal jsem ti to, ze se nerad hadam na serveru o rybarine a ty, pak prilejes oleje do hne.Podle mne te moc bavi kdyz se na TVEM uspesnem foru lidi hadaj.Tak mi to proste prijde. Co se tyce toho psani tobe, tak pokud ses az tak nasranej, vyhovim ti. Jinak nechapu cloveka co dela rozdily ve vzdelani.Ty si odstranis vir, nebo naprogramujes treba dovolenou.Ja si zase udelam solarni kolektor a tepelny cerpadlo.Kazdej umi neco.Nekdo k tomu potrebuje cestinu, nekdo sikovny ruce.Clovek co si mysli sobe ze jedine on analityk nebo profesor je lepsi a prinosnejsi nez topenar, nebo truhlar je hlupak vetsi jak pridavac.Tim ti nerikam ze ses hlupak tak se zase neuraz.

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 16:51 ® BlueShark
BlueShark

Piranha:

Mozna jste splachovaci, ale ja Te nikdy neurazel. A to ze jsem VYPATLANY VEMENO tos nemel rikat, uz mi nikdy nepis. Podrazak rikej nekomu jinymu, jsem az moc hodne clovek a branim dobro narozdil od jistych lidi. Kdo me poznal doufam. Mej si nazor jaky chces, ale s tou nadavkou si to podelal.

PS: Vypatlany vemeno mi prijde ten, kdo je hloupej a ne ten kdo delal diplomku v Plzni na softwarovem inzenyrstvi. Kouknu-li o par radku niz, vidim, ze si ani neprosel zakladku kdyz neumis cesky. Takovy lidi bych oznacil jako negramotny a nepoustel bych je z voliery. Uz mi nepis nikdy, dik…

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 v 0:41 ® Brendy
Brendy

Tak zejtra po práci vyrážim. Beru synka, budem se střídat plavaná / přívlač. Vláčet se učí, minule byl prvně a hned úspěch. No jo je šikovnej po tátovi :-D .

reagovat
foto/forum/2008/th-img4556.jpg
Pondělí 18. srpna 2008 ve 23:13 ® Cudla
Cudla

Pár let zpět potok špica,sice ryby ±30cm.Mušák upravenej 220cm nahoru údolím Bezručáku,suchá nebo nymfa v každý tůnce za každym kamenem.Nyní krásně vydlážděno,voda tak 0,5–5cm téměř na dvoch km.podpis ekologické stavby.Chovná,sta­čilo pár jízků a bylo to jak ve Varech.Docela dobrá rybačka je než vtéká do Ohře,MP místy džugle,kolikrát máš jeden krok i hod když to p.....š tak musíš dál.To je ta pravá mucha.

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 22:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

Cudliku to vis deje se i nemozny.Hele chlape byl jsi se podivat nekdy na chomutovce?Prej je hajena, ale zajimalo by mne, jestli je tam neco videt. Mamm od tamtud bratranka a chtel bych se tam jit nekdy juknou, jak na mestskou cast tak i do klidnejsich mist

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 22:28 ® Cudla
Cudla

Monaster:že kapra,no blbý,ale já vyděl pod Želinskym jezem asi 1976–8 tet bych lhal rok ale byl to květen zapíchlou vydličku samo domo rezavou a tupou v chlapovy .Začalo to nevinně,asi „jako Tomas a Piranha“ skončilo to propíchlou plicí a vzadu si si mohl pověsit klobouk.Od tý doby tam je hájený pásmo kde se nesmí z jara chytat.Chlap to rozchodil,a dokonca chodí dál na ryby!

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 22:13 ® Piranha
Piranha

na zivou samozrejme a nejlip na uhore nebo kaprika tak 25 :-D

reagovat