Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.482 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 18. srpna 2008 ve 21:29 ® farnas
farnas

na co vetsinou chytate pri vabnicce na zivou rybku u dna nebo na povrchu vabnicku uz mam porizenou na labe

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 21:14 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kdyby jste viděli, jak u nás zabíjej trumeny…Vytrhnou hacek z jicnu a hodej ho za sebe do travy, kdyby je aspoň brali…

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 21:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jo usmrceni ryby by melo bejt rychle a ne se u toho bavit a kochat.To uz je uchylnost a deviance.

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 21:00 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: jasně pro tebe je to prdel. ale řekneš zabití jako zabití. ale propíchnout kpara zezhora vidličkou na pruty a nechat ho tak než sebou dohází mi normální nepřijde. říkej si co chceš

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:55 ® Piranha reakce na …
Piranha

cormoran> ja jedu streda ctvrtek pres noc.Vabnicka je mega super pecka.Maly kousou jako blazni.

Brendy> labe je ted celkem chytatelny lip jak bez vody ale za to bilina je malinko horsi dnes jen jeden karas ale za to 40+

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:26 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: To je na ho.no, lucio má sice středa a čtvrtek volno, ale ve čtvrtek jede s IVEM na vábničku, takže to asi neklapne:(( Jinak jsme byli teď 2* naposled s vábničkou a je to super, parádní záběry,…, no prostě pecka. Největší byl ale jenom 93 cm, jinak všichni kolem 75 cm:) + nějaký ty 50 cm Večer pak na bojky 3 záběry asi od těch zvednutej školáků, ani to nebylo pořádně poznat a ryby byly zmuchlaný…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4555.jpg
Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:25 ® cormoran reakce na …
cormoran
reagovat
foto/forum/2008/th-img4554.jpg
Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:23 ® Brendy
Brendy

Tož trošku z jinej jamky: Stoupla voda, tak jak vám to jde?

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 19:50 ® olda
olda

Toto je prima forum hodně se člověk doví o chytání na Labíčku jen tak dál a hezké ulovky.

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 19:29 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jo a Tome, mozna by asi neskodilo si na ty ryby spolu vyjet a vyrikat si to u vody v klidu jako chlapy.Uz nemam chut psat sahodlouhe texty.Treba by bylo vse jiny.Nebo, jestli pojedes na sraz, tak tam taky.

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 19:27 ® Piranha reakce na …
Piranha

BS: ty vypatlany vemeno co tu placas za kokotiny.Rekl jsem ti, ze mne nasral, kdyz urazil moji rodinu a pokud by to udelal nekde u vody, tak bych po nem ,,ASI,, vyskocil, proto rikam, ze bych ho radeji nechtel potkat u vody. Nic mi neudelal jen proste reje ale ja taky.

Tomash: jo jsme skoro stejni pro mne kazda ulovena ryba ma cenu a vazim si ji i kdyz nektera skonci na panvi.Treba ten candat tvuj, asi bych ho sejmul taky, posel by za dve hodiny.Ja ale nepisu o ulovcich ale o metode lovu a fotky jsou tam jen jako dodatek.Nehonim se za trofejema, aby mi pak visely nad posteli, chodim k vode pro odpocinek a relax.Jestli ty pises clanky o trofejich a davas tam same big fish, tak jo, klidne, je mi to jedno.Chci se tu zase bavit normalne a basta.Chyba byla, ze jsem reagoval na odpoved ve clanku, jo chyba.Mas pravdu, muzes se vyjadrit, od toho to tam je.Ja mel napsat jen odpoved jako, ze si s sebou na ryby fotoatelier neberu.Ja jsem reagoval taky na fotku tvoji ryby a taky se ti to nelibilo, asi je to normalni u lidi.Jedno vim jasne, BS je podrazak a nemyslim si, ze by to byl dobrej kamos.

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 17:12 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: obrazek tu kreslit nebudu, ale vem si rybarskou vidlicku zapichnutou v ose kapra primo odshora (ve tvrde casti kapri prilby) az dolu mezi skrelema. Takhle byli vsichni tri kaprici a teklo z nich neco cervenyho, tak to machali ve vode. No nebylo mi u toho dobre, ale rikal jsem si jsou to kluci, oni se nekdy taky poucej…

Tomash: A chytas na Labi? A bylo neco hezkyho krome tech candatku?

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 17:08 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: Jsi tu nejlepsi rybar, to prece vis a vime a i kdyby tomu tak nebylo, musi se udelat vse proto aby si to lidi mysleli :-) Jinak bud rad ze si tu jen pisete, co jsem pochopil od Piranhy, jedno osobni setkani a pry z tebe bude stavebnice :-)) )

Jinak s tema fotkama u nahe babicky sjem se zasmal jak svin ted v praci, ale na druhou stranu docela husta urazka. No ale je to mezi Vama :-)

Ja vcera byl s Monasterem a Piranhou na rybach a nic moc, teda u Tonasa je ryb jak svine :-) Ale ten bordel :-)

Pak vecer jeste u benesaku a za tmy jeden sumik na hrouzka co mel cca 20cm :-) Hned po nahozu.

Hezkej den a zitra rano utikam na ryby to uz nevydrzim :-)

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 16:19 ® Tomash
Tomash

Piranho, jsme si docela podobní, jen s tím rozdílem, že já pěkný ryby tahám, ale ty o tom jen píšeš „články“ :-D

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 ve 14:43 ® Tomash
Tomash

Pepo, jak killnuli kapry originálně? Strčili mu bouchací petardu du ucha, nebo ho drásali po bocích tupou škrabkou na brambroy, dokud nevytuh? Popiš mi to, moc mě to zajímá! Mám rád příběhy, který končí chcípnutým kaprem…

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 22:37 ® monaster reakce na …
monaster

děti děti. dnes tam co včera ale úplně jiná voda. včera se špička nezastavila a dneska se sotva pohla. pár cejnků…kluci co tam chytaj 3 kapry kolem 60. originální způsob usmrcení…

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 21:27 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D koukam ze mluvis ze sve praxe :-D Jinak kdyby si to necetl z netu ten text, nebo nekde s knihy, tak bych si myslel, ze to IQ, mezi tim IA, nekde vylovim.Ten prd s karasa byl aspon malicko humornej.Dalo by se rict, ze se mi i malinko zacukalo v koutku ust. No nic, je videt ze arogantni Tomash, bude porad asi jenom arogantni Tomash a ja s tim nic holt neudelam, uz nebudu reagovat na jeho bludy.Taky howgh!

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 21:12 ® Tomash
Tomash

Lojzo, podívej se, jak reaguje soudruh Piranha na můj komentář k jeho autorskému výkonu – moje nadávečka je proti jeho jen čajík, Piranhu a jeho rétoriku bych přirovnal k emočnímu ejakulátu čtyřletého chlapečka masturbujícího nad fotkami své nahaté babičky za svobodna! Howgh PS : IÁ :-D

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 20:00 ® Piranha
Piranha

cus Pitrs, nebyly kamo, lojza to vzdal a ja bych se tam sam asi utopil i na brehu :-D , ale pojedu v tejdnu, ale neni s kym, lojza ma ranni, jedine kamos schkorpion82, nebo ty s lucinou jestli bude mit volno.Mam 3 karasy celkem pekny a jednoho skalaka.Jeste bych neco nachytal nez bych jel.Dejte vedet.Jel bych streda-ctvrtek noc.

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 15:07 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Co ten pátek, byli jste??

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 14:35 ® Jarda carp
Jarda carp

Dnes ráno na rybách …dva kapři 78 cm ,62 cm a kočku .....

reagovat
foto/forum/2008/th-img4551.jpg
Neděle 17. srpna 2008 ve 13:44 ® farnas
farnas

ahoj nebyly jste nekdo v Zernosekach nebo na labi u Litomeric byl jsem si provlacet zernoseky povesil se mi tam bolen ale hned to pustil na popa

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 11:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

vydrz pojedeme vecer ne.

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 11:20 ® monaster reakce na …
monaster

místo ryb peru:-(( to je život :-((

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 10:57 ® monaster reakce na …
monaster

Lojzarybka: Lojzo ty jsi ůň:-)

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 10:54 ® cormoran reakce na …
cormoran

:D:D

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 10:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>myslim že jsi na hranici kdy se tvoje IQ mnění v IÁ

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 10:12 ® Piranha reakce na …
Piranha

Pepo celou dobu co jsem sem psal posledni mesic tak se nic takovyho nedelo, ale jen co se sem zase prihlasel ten clovek tak je tu zase rusno.Tak v cem je chyba.Na moji osobu si hned neodpustil neco placnout.Ja tady hadky nevyvolavam.Nem­luvim sproste hnet, holt je videt jak je vychovanej.

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 9:37 ® monaster
monaster

Tomash, Piranha: hoši hoši. nechápu co z toho máte.sejděte se roztrhejte si občanky ale nevím k čemu se hádáte na tomhle serveru. jak malý klucí. a ještě sprostě. kašlete na to a jdem na ryby ne?

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 v 9:34 ® Piranha
Piranha

Mimochodem tady se taky clovek muze volne vyjadrovat a ja se volne vyjadril tak co picijes

reagovat