Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.657 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. listopadu 2007 ve 14:05 @ ??? reakce na …
-
nee.. pipa je kamos,toho sem netahej,sice rad popije ale rybarinu bere srdcem…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 14:00 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: Jendo že se rozčiluješ…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 13:58 ® BlueShark
-
BTW: jeste poznamka. Bole ty vole, ze ja Ti vubec daval ty kontakty, adresy o rybarine. Ty se tu pak objevis a nadavas. Neumis na pc skoro napsat vetu a proto jsi tu obcas kdyz te nahodou vitr z hospody privane kdyz zaviraj.
Neskutecne…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 13:54 ® BlueShark
-
To si dela tady nekdo prdel ze bol je Pipa???? CHodi s nama na ryby a ted se tu do me pousti?
Jestli je tomu tak propadni se ostudou
Ze TI MAME VOLAT AZ PUJDEM TO JO, ZE SIS VZAL hlavu od stiky 120cm domu na vypreparovani to je takjy dobry. Ale cely dej kdyz jsme s Kamilem tu stiku tahali si asi neslysel vid????? jen tak mimochodem, kdyz kamos zavolal TV nebudu se tam motat taky, byla jeho ta stika. Jen jsem ji zdolaval, to ti nekdy Kamil povi…
Fotky toho kapra se ti taky hodili co kdyz si potreboval.
Chlape nechapu, u vody se chovas jak prase, rves, jsi napitej, nechavas po sobe bordel.
Tohle je vrchol nechod mi na oci jestli to jsi ty. Jednim slovem PRASARNA.
Sbohem byvaly kamarade…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 9:13 ® monaster reakce na …
-
bol, filip a ti druzí
tak kluci jsme rád že jsem přestali plácat a napadat jeden druhýho a konečně se bavíte rozumně. bůh zaplať jak říkají ateisti
já se snad dostanu na ryby zítra nebo ve středu. ach jo.
blueshar: pošli fotku pouzder lenochu.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:32 ® b.gun reakce na …
-
Tomash: Ostrej ani ne, jenom z toho mého příspěvku asi nebyla poznat nadsázka (možná bude problém v tom, že nemám rád „smajly“ a tak je nepoužívám…). Ale na otázky „jestli už jdou parmy?“ si vždycky říkám „a proč by neměly?“. Ony na léto nikam neodlétají, jenom se z toho hlubokého tahu kolem pláže přestěhují do rychlejší vody, např. od zdymadel dolů k pláži (jen pro zajímavost, před 14 dny si tam hrály parmy na delfíny takovým způsobem, že nebylo v lidských silách zvládnout to všechno pozorovat, natož pak nějak počítat…). Jinak za daleko větší výzvu bych viděl lov parmy nad zdymadlama (Labe 6–7). Zatím jsme se tomu nijak něvěnovali, při těch několika málo vycházkách s feederem a rousnicema nám to zobali jen malí fousáči a tkaničky.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 23:36 ® Tomash
-
Já dnes s Dwarfem na pláži – počkali jsem, až nám tam najedou – já 6ks od cca 40cm -c do cca 65cm. Na feeder – perfektní lapačka – uloveny k večeru během 1,5 hodiny. Počasí hnus
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 23:34 ® Tomash reakce na …
-
b.gun : Nejsi trošku zbytečně ostrej? To co tady píšeš vypadá hodně namachrovaně – ryby taháš pěkný, tak přidej trochu klidu a nadhledu…
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 23:33 @ ??? reakce na …
-
vcera kamosi na soutoku s bilinou dve parmy 58 a 62 cm.. a den pred tim taky dva kousky.....
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 22:42 ® cormaxx
-
sory,že je to mimo téma,ale mám otázečku
reagovatNevíte kde mají v teplicích smáčky a kopyta relax? díky
- Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:25 ® b.gun reakce na …
-
lucioperce69: Tak parmy jdou celý rok, jenom na ně nesmíš čekat na pláži, až za tebou přijedou…
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:23 ® b.gun reakce na …
-
filip111: Tak za celý můj rybářský život jsem domů úhoře nevzal, a to se mi jich podařilo odháčkovat minimum. V ostatních případech jsem prostě ukousnul nebo uříznul vlasec a ryba šla zpět do vody.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 19:16 ® filip111 reakce na …
-
lucioperce69: díky za rozumnou řeč, s těma parmama ještě nevím, většinou jsem s nima začínal až když bylo chladněji. ale třeba už jdou.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 19:09 ® lucioperce69 reakce na …
-
filip: souhlasim s tebou tak bych tudle nesmylnost uzavřel a vrátil bych z5 toto forum tamkam patří. Co parmy už se začínaj tahat teda prej sem něco slyšel. Docela bych zejtra nobo pozejtří vyrazil ale nechce se mi jet 30 km tam a zase z5 jen tak na blind tak písněte estli tomá cenu
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 19:03 ® filip111 reakce na …
-
to by asi bylo na delší diskuzi, já si myslím, že se ryba nezbaví háčku, dříve háček zreznul, dnes už je to jiné. Našel jsem na zahradě celý sáček ownerů, které leželi venku min rok, uvnitř byla vody a háčky byly netknuté.Kdyby byla popíchaná od háčku, tak bych to neřešil a pustil ji, ale měla jícen sešitý, nevím, jak se tam ten háček dokázal takhle zapíchnout,ale prostě to tak bylo. neberte to, jako, že se tu hádám, pouze si vyměňujeme názory, dospěli jsme k tématu: co dokáže ryba přežít a jestli reznou háčky
reagovatjenom si tady nenadávejme do masařů apod. mylsím si, že rybařina je o pohodě, vztahu k přírodě a ne o urážení apod.
- Neděle 4. listopadu 2007 v 17:57 @ ??? reakce na …
-
to nejsou vyblitky a mistr nejsem akorat to jinak nesu u srdce ty rybindy.!!!!! a nekdo me nazval masarem,se me to dotklo !!! nebo to nebylo na me? to by byla omluva..?!
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:47 ® lucioperce69 reakce na …
-
myslim si že by to úhoř přežil ale neodsuzuju tě taky bych si ho vzal i kdyby měl ten háček třeba na kraji ale štvou mě zbytečně agresivní výblitky mistra bola
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:41 ® Piranha reakce na …
-
filip 111: to si jenom myslis,ta ryba je uz tak rostla a tak masivne obrnena ze ji nejakej trojhacek nesejme, vis kolikrat si potrhala, nebo popichala vnitrek od candatu, okounu a haraburdi co je ve vode a co si myslela ze je to rybka?hroty se zapouzdri hlenem a ten co je uvnitr seklej, tak skororuje a vyjde ven, jiny je to u candata.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:30 ® filip111 reakce na …
-
jeden dotaz: komu se stalo, že nemohl rybu šetrně vrátit zpět do revíru? proto, že jí nějak poškodil – nechtěně. Šáhněte si do svědomí, než někoho odsoudíte..
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 17:26 ® filip111 reakce na …
-
b.gun: kdyby jsi viděl, kam ta ryba dokázala spolknout háček, tak by jsi jí taky nepustil. Ale možná by jsi jí vzal a hodil zpět do řeky a řekl by jsi si, to jsem byl dnes sportovní rybář, poplácal by jsi se po rameni a ta ryby by tam na 100% uhynula. V mém úlovkovém lístku je za celou sezonu hodně málo ryb, tak bych si dal pozor koho nazývám masařem…(tím se v této diskuzi nikoho nezastávám) Nepíšu sem proto, abych se tu s někým hádal, ale proto aby jsme si tu vyměňovaly názory a zkušenosti a popř. si dohodli společnou chytačku.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 15:45 @ ??? reakce na …
-
ale b.gun utocil na me,nazival me nakym masarem,ja se jen branil! tam to je kamos..
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 14:07 ® lucioperce69 reakce na …
-
bol:nechápu jakym právem tady někoho odsuzuješ estli máš nějakej problém se žralokem tak si to vyřiď te mezi sebou někde jinde a co se týče toho útoku na b.guna nevim no asi by si měl vážit slova
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 13:35 ® Tomash
-
A znovu „bol“ – štika není jeho úlovek, předchozí sumík má 120cm
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 13:34 ® Tomash
-
bol je tenhle – on internet není tak moc anonymní, že jo bole, alias Tomáši, alias pípo, narozen 1972, email pipa.tom@seznam.cz
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 13:31 ® b.gun reakce na …
-
Neodkryl tu někdo žumpu? Jako by tu něco zavanulo, asi by potřebovala vyvézt…
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 12:53 ® lucioperce69 reakce na …
-
bol nebo bol19 seš zakomplexovanej zmrd kterej my tu začíná docela vadit vystup z anonymity ať si můžu zjistit kdo seš a vysvěštlíme si to jinak
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 12:29 @ ??? reakce na …
-
ty buzno pojebana,ja ti ukazu masare jak ti nakope ten nactiletej chlapecek do vajec..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 ve 12:10 ® b.gun
-
filip111: Důležité je, aby si masař dokázal přesvědčivě zdůvodnit, proč danou rybu sežral. A koho sere, že je zrovna hájená…
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 8:27 ® filip111 reakce na …
-
nerozumím otázce nechápu souvislosti
reagovat - Neděle 4. listopadu 2007 v 1:11 @ ???
-
jo,jo super.no parmy dou,mas pravdu… jinak,co se ti nelibi na tom uhorovi.?
reagovat