Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.567 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. srpna 2008 v 9:25 ® Piranha reakce na …
-
:D:D projev vysokoskolaka.:D spis vysokokokota.To byl klid, kdyz si tady nebyl.Sotva pritahnes, ty blbe a hned pomluvis a pokazis clanek.A ke vsemu se vyjadrujes jako malej blbecek.Voni ty kluci maj pravdu ,,vyser se na nej je to kreten,,
reagovatmaj pravdu, ja se uz s tebou bavit nebudu a doufam, ze te nikdy nebudu muset videt u vody.Vodtahni zase na mrk, kde se muzes vyjadrovat jako prase a neser se sem vole.nikdo vo tvoje arogance a namachrovanosti nestoji.
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:19 ® Tomash reakce na …
-
Piranha : Ubohej zmrdíčku
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 22:39 ® monaster reakce na …
-
jinak boloňka jako feeder skvělá
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 22:38 ® monaster reakce na …
-
jo rybáři jsou blázni. pro hustý déšť jsem skoro nefotil. původně šoulačka se promněnila ve feeder a ryby braly jak blázen. ještě tam seděl tak 12 letej klučina promočenej na kost jako já. oba tiše, v dešti ale domů se nechtělo. ryby ve složení tloušť, 2× kapřík a spousta cejnů. jinak jsem přišel na to že soupis revírů je krásná věc ale u vody se podle něj jede blbě. říká se tam nesmí se chytat od kilometru 71,80 až 75,30 ale kde to má člověk najít? cedule žádná jen malé značky v trávě. skoro branný cvičení. a pak jsem našel přítok o kterým jsme nevěděl. to byl smrad kam se hrabe Bílina.......
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 18:44 ® olda
- reagovat
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:43 ® olda
-
Dnes Labe" podoustve malé,cejni,plotice, 2 kapříci
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 16:35 ® BlueShark
-
Nahodou v tyhle pstruhovce jsem se nachytal ryb pred roky. To jeste byla nadrz plna ve Vinarske a byly tam trofejni ryby, nez praskl kybl v hrazi a ryby byly fuc.
Ale je tam bordel a bohuzel ryby jen vyse smer Bostesice
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 11:31 ® monaster reakce na …
-
právě se chystám na ryby a probírám se cajkem. zjišťuju že skoro nic nemám. všechno bych potřeboval. a toho co mám jsou přitom dva stoly........
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 9:18 ® Piranha
-
celkem povedena fotka ta 70ka vypada na fotce skoro jako 90ka
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 1:04 ® cormoran reakce na …
-
Jo jo, na to jdou, prej skoro všude…
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 1:00 ® Tomash reakce na …
-
nevim
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 0:59 ® cormoran reakce na …
-
Tomash: Na vláčku, nebo rybinda??
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 0:57 ® Tomash reakce na …
-
cormoran : Přesně!
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 23:37 ® cormoran reakce na …
-
Už ukázal(a), celkem častá Tomashovo fráze pro rybu, která už nemá pro co žít, protože by se nedokázala smířit s prohrou:D
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 21:57 ® BlueShark
-
Byl nekdo na rybach tenhle tyden? Povidejte prehanejte, je mi v praci smutno
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 21:25 ® BlueShark
-
Tomash: nechapu vetu uz ukazal
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:56 ® monaster reakce na …
-
Tomash: tome gratulace. trochu tomuhle foru tvoje fotky chyběly
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:53 ® Tomash
-
Už ukázal…
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:26 ® BlueShark
-
Je nadhernej, vracen vode?
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 20:25 ® olda
-
Tomash" Ty jsi kolík
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 18:09 ® Piranha reakce na …
-
Candat snů.Pekny Tome.Kdy a na co
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 17:57 ® Tomash
-
90cm candoš z Labe
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 23:02 ® Jarda carp
-
Dnes jsem byl na Glaseru na mojim fleku ,hodil jsem piškot do vody a vono tohle (viz. foto).Asi udělám výlov toho bahňáku ať vidim co tam je …
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 22:49 ® Piranha reakce na …
-
Platim popelnice a Pedersen vydelava miliony vole TSM se dloubou v rypaku jejich romsky zamestnanci tipujou a krati si pracovni dobu zberem srotu a stahovanim zajimavych veci s popelnice a ja zivnostnik co podstive plati dane maka od nevidim do nevidim a ani na tu posranou dovolenou v cechach na tejden nejede, bude nekde vyklizet nejakou mestskou stoku kam je napojen prepad z žumpy z nedalekych domku a chat a kam si MRS nasadila ryby za predpokladu ze je to jizera? Mrdat prcat seru na to hosi.Nejsem u greenpeas a zdravi si vazim.Kazdej fetak tam hodí nadobi a ja si poseru zivot. nenenene panove.Pokud chces pepo vem si nejakyho blazna a jdi tam ja na to rezignuju
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 22:01 ® monaster reakce na …
-
jsou tam pstruzi ale malý. místo těch srandiček by sme se mohli domluvit a vyčistit to. nedělám si srandu.
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 20:55 ® Piranha reakce na …
-
filip111> daj se tam chytit PETpstruzi
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 20:26 ® filip111
-
Chytal jste tam někdo? víte co tam je za ryby?
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 20:23 ® Kazan reakce na …
-
Piranha> jasně, Klíšský potok, docela dobrý na potočáky
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 v 19:40 ® Piranha reakce na …
-
Je to pod holomšří zejo, vlejva se to pak do takovy louze
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 v 19:39 ® Piranha
-
Rybamaster> hele chlape v klidu,jo.To je muj flek, dalo mi za praci nez jsem ho udelal ale tech 30 dni na infekcnim se vyplatilo.Takam tam jednu za druhou
reagovat