Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.535 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. srpna 2008 v 15:25 ® pipa reakce na …
-
No jo … nesmiš sedět!!! ustecky Mistři,furt běhaj z mista na misto
reagovat))) A ftom je ten figl
))
- Pondělí 11. srpna 2008 v 15:14 ® LojzaRybka
-
vydry ústecký já tam včera seděl a kromě chcípnutýho cejna co proplaval okolo jsem nic neviděl
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 ve 14:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
cormoran: hybaj na nástražní rybky dneska cejtim že půjdou
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 ve 12:03 ® cormoran reakce na …
-
Včera jsem 2 neseknul:(
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 v 11:59 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak po třech pro mě úspěšných večerech na labi na sumcích kdy sem pokaždý jednoho vytáhnul přišla serie tří dnů kdy sem si na rybu nesáhnul z těch tří dnů bez ryby sem dvakrát neměl záběr a jednou sem záběr netrefil, ALe musim říct že se zase dařilo kolegům cormoran přišel o jednoho možná i ke 150 když se mu zapíchnul do kamenů jenoho 111 zdolal a myslim že ete jednoho včera nesek, krapras měl 3 záběry ale nic netrefil dneska razíme znova tak dáme určitě vědět když to sečtu tak za šest dní chytání ve třech lidech (5 prutů na sumce) 4 venku 80,98,106 a 111 jeden vyvlíklej a 9 záběrů neseklejch no uznejte že jich tam máte dost
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:55 ® monaster reakce na …
-
pěkně vyškolil asistenta BS s podběrákem. čekal dole a kapřík jel proti proudu až nade mně. jinak hástaha hnojáček. krmení loprio je super. ten sumejšek byl na červíky
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:54 ® Flid reakce na …
-
Mas pravdu,taky me unavuje tahat velke tasky bordelu od vody.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:53 ® monaster reakce na …
-
jinak takhle černýho kapříka jsem ještě neviděl
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:50 ® Piranha reakce na …
-
aspon nekdo po sobe uklizi.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:48 ® Flid reakce na …
-
Njn Monaster TSM hadr.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:47 ® monaster reakce na …
-
a krásnej řádkáč. malilinko přes míru. pokroucenou papuplu ale plave dál. až bude 2× takovej bude to paráda
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:43 ® monaster reakce na …
-
to byl první úlovek. jen úklid jednoho místa. tady sumejšek na feeder
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:42 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 10. srpna 2008 ve 21:32 ® Flid reakce na …
-
No jasne protoze pokud mas poradny ponor tak nepotrebujes kotvu.Zitra jdu zase bouchat kacky,tak drzte palec at se nezhroutim.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:04 ® pipa reakce na …
-
Jo,jo Olda je kus.. a včlunu nas bude pěkně vyvažovat
reagovat) až pujdem masařit
))
- Neděle 10. srpna 2008 ve 20:58 ® Flid reakce na …
-
Oldo neboj priste se domluvíme a ja vezmu fotak a muzeme se zvecnit vsici.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 ve 20:27 ® Piranha reakce na …
-
Tak to uz se labe celkem lepsi kdyz uz jen tuna.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 v 19:38 ® monaster reakce na …
-
Piranha: Pipa: jj já byl pod Pípou. mával jsem mu ale byl zabranej do lovu. fotky hodím potom mažu na nákup. okounek cca 15, pár ouklejí, plotiček, jeden sumejšek a jeden krásnej řádkáč na toho novýho 6 metra na houpačku. krásnej boj ikdyž sotva lízal míru. sumejšek na feedera. jo a tuna petflašek
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 v 18:31 ® olda
-
Dnes dopoledne Labe 4–5 1 ostroretka 46cm jinak cejni,plotice podoustev ani jedna.Tak zase za týden.Foták nemám škoda.
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 v 18:18 ® olda
-
pipa"a unese vás ten člun přece je to na 370kg haha
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 v 17:57 ® pipa
-
flide: už sem pro nas zamluvil tu pramičku na dobirku ..
Prodám člun SEAHAWK 400.Dvakrát použitý.Možno připojit elektromotor. Nosnost 370 kg.Cena 2000 Kč
reagovat - Neděle 10. srpna 2008 v 17:43 ® pipa reakce na …
-
piranha: no jestli to nemasej s běžicim Kamilakem
reagovat) v Brny v loděnici ???? a hned to prodavaj německejm turist na koupaku za evra
)))))))) proběhl kolem nas ani nepřibrzdil
)))))
- Neděle 10. srpna 2008 v 15:26 ® Piranha reakce na …
-
pipa to tam Monaster nekde masil tlouste a rovnou je tam IGLOVAL
reagovatprej si dela rybi prsty s tloustu kapitama monastera
:D:D
- Neděle 10. srpna 2008 ve 14:29 ® pipa
-
Tak dnes od 4.00h s Flidem u Labička … nejdrive probe asi hodku vlačka.. – bez rybka
) ale jinak sem dnes vyhral 1:0 nad Flidem
)) ke konci jeden okyš cca. 30cm… na rybindu ...... PS: škoda že neumí BS s kolegou ani pozdravit ??
jinak někde nad nama museli bejt řadní Masaři
reagovat)) kolem nas plavali pěkny vnitřnosti z masitejch ulovku
)))
- Sobota 9. srpna 2008 ve 22:28 ® BlueShark
-
Zdravim vsechny, tak zitra konecne na feeder taky jendou s klukama, zrejme na plaz od 5ti. Nejak se mi porachal kabel k fotaku tak nemuzu hazet sem fotky
reagovat - Sobota 9. srpna 2008 ve 20:44 ® Piranha reakce na …
-
napis mu to na osobku, to vidi jen on, klikni na to ,,R,, v kolecku co ma u jmena a dej mu soukromou zpravu.
reagovat - Sobota 9. srpna 2008 ve 20:26 ® olda
-
lucioperce69" omlouvám se ale když to sem napíšu jak to asi dopadne?
reagovat - Sobota 9. srpna 2008 v 16:58 ® lucioperce69 reakce na …
-
olda: kam na ně chodíš taky bych už potřeboval změnu a trochu si zachytat sumcařina je fajn ale většinou o jednom dvouch záběrech za večer, už si ani nepamatuju kdy sem si šel jen tak v klidu zachytat
reagovat - Sobota 9. srpna 2008 v 16:33 ® olda
-
Dnes Labe 3 podoustve kapřík,tloušt,hafo cejnů a plotic asi dvě pěkně velké tedy na mně.Docela se dařilo vše na feedr.
reagovat - Sobota 9. srpna 2008 v 16:00 ® monaster
-
tak dnes u soutoku jsem ani nenahodil . Labe zbarvováno Bílinou do hněda. hnus. tak dost vejš.pár ouklejí. okounek tak 15 cm. na rousnici jeden záběr, ryba z toho nebyla.....
reagovat