Chytej.cz

Ústí nad Labem

17.8.2007 | BlueShark | 434.535 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 9. srpna 2008 v 1:57 ® pipa reakce na …
pipa

Tak … nika nič :-(( (((

Piraha: gratulačka kusane !!!!

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 23:29 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: stejně si myslím že leknul šokem když Tě viděl

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 23:28 ® monaster reakce na …
monaster

PIranha: obrovská gratulace. musel to bejt zážitek

BS: dal jsem si nakonec dvě. k večeři bylo hodně hodin a já měl hlad.

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 22:33 ® pipa
pipa

Pujdu je asi vylakat z pelechu … :-)) )))))

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 19:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

pojedu zase asi pristi tejden ze soboty na nedel.

PS: do udirny ne ale na gulas a stejky v alobalu :-D good apetit

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 17:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

a doufám že nešel do udírny

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 v 17:18 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: tak kdy vyrazíme???? Cormoran měl na prutě v pondělí krasavce možná i ke 150 ale nedostal ho přes hranu zachytil se o volnej trojhák o nějakej bordel a bylo po sumcovýýý já razim na 100% v sobotu

reagovat
Pátek 8. srpna 2008 ve 12:39 ® Piranha
Piranha

Tak se mi povedl, jak jsem tušil.Sumcarina je pekna vec, hlavne luxusni jsou ty zabery.Uz se zase tesim na dalsi akcicku, doufam ze bude aspon jednou takovej.Tenhle mel 92

reagovat
foto/forum/2008/th-img4489.jpg
Pátek 8. srpna 2008 v 9:25 ® BlueShark
BlueShark

Monaster: A pak si sedel ve spanelsky na Miraku a chlastal :-D DDDDDDD Musim Te nabonzovat :-)

Ja byl s Kamilem pod novym mostem, cejni, kapr, na rybindu tloust a okoun :-)

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:56 ® monaster reakce na …
monaster

tak dnes zase po práci na cca 2 hodinky. už mně svrběly ruce. přes den kolegyně koupila čerstvé rohlíky a vyrazil jsem hned jak padla. konečný součet: 1 plotička, 3 oukleje, 2 tlouštíci a jeden jesen těsně nad 41. boleni útočí jak blázni. jako vždy u vody nádherně. viděl jsme tlouště dobře přes 60 alke oni mně asi taky :-((

reagovat
foto/forum/2008/th-img4483.jpg
Středa 6. srpna 2008 ve 13:59 ® filip111
filip111

Lucioperce: máš SZ

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 11:09 ® cormoran reakce na …
cormoran

No tak to je něco jinýho, já myslel, že o tom zákazu nevíš… Dej vědět,jak jste dopadli:)

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 6:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

haha a to rekl kdo, na lodi muzu vsechno.Kdyz bych ho nasel lezet tak ho tam dam a jestli smim nebo ne, tak to mi je u p… Na vytunenou montaz taky podle radu nesmis, 3 trojhacky a 3 jednohacky uz je preci moc a presti plno sumcaru na to chyta.zakony jsou k tomu aby se porusovaly :-D :D:D Jinak na ziveho bych urcite nechytal ani z lodi.

reagovat
Středa 6. srpna 2008 v 1:34 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kámo neblázni, na hada nemůžeš chytat:) Jináč hodně štěstí ve čtvrtek, my pádíme dneska…

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 23:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

kua pepo to kdybych vedel, tak bych ho vzal na sumejse, pekne bych ho pozval na tri trojhacky pekne od ocasku a po 10 cm aby vlál proudem jako vlajka a nejakej sumoch by se mozna prekecal, nebo u lodi s vabnickou, to by bylo pekny.Asi bych ho vzal.

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 23:08 ® monaster reakce na …
monaster

smutný pohled. njn stává se

reagovat
foto/forum/2008/th-img4478.jpg
Úterý 5. srpna 2008 ve 23:07 ® monaster reakce na …
monaster

tak dnes po rachotzě na chvilku. tlouštíci, dva jeseni, cejn (překvapil) a jedna ploťka. pak nález co nepotěšil a kochání s e lovícími dravci.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4477.jpg
Úterý 5. srpna 2008 ve 20:32 ® Piranha
Piranha

Tak jsem si udelal letniho jeziska a koupil shimano klacek na sumejse, snuru na 59 kilo a nejaky serepetičky, jako haky, kaceny atd. Ve ctvrtek vyrazime s kamosem na noc na labicko, potrapit nejaky dedky fousaty.Zatim mam dva karasy, ale zitra musim jeste radeji nejaky natahat. Jsem zvedavej, nikdy jsem je nechytal.Jedu s kamosem schkorpionem82, ten uz neco malo pochytal a vi, co a jak.Zitra bude srumec, musim udelat bojku hlavni a jeste ty karasy.Jedem samy proste na zkousku berem i lod, laminatovou, to jsem rad, protoze bych musel brat muj clun.Je sice na 215 kilo, ale sumci je radi trhaj, nebo i nastraha vyskoci s kybliku a hakama ji potrha.Tak drzte palce.

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 ve 12:25 ® Flid reakce na …
Flid
reagovat
foto/forum/2008/th-img4476.jpg
Úterý 5. srpna 2008 ve 12:21 ® Flid reakce na …
Flid

Tak dneska Labe nic moc cca od 06:00 do 10:00 akorát jeden Okoun 35 a ten nedostal pipo KLADIVKEM,ale rovnou PALICÍ :-D

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 11:07 ® BlueShark
BlueShark

Me to prijde spis k placi :-D

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 10:51 ® pipa reakce na …
pipa

:))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))))))))))))))

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 10:37 ® BlueShark
BlueShark

Jo a vcera jsem chytal s jednim clovickem, co zan i Kamila i Pipu a o Pipovi nechtel slyset ani slovo, prej by ho vzal lopatou :-D DD Nejdriv se me ptal jestli ho znam Pipu a rikam ze jo a on to je ale… :-D DD co? sem myslel ze ma sympatie…

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 10:14 ® pipa reakce na …
pipa

Flid: sorač,že jsem nedorazil (nemoc):(((( bojuj,kladivko kdyžtak donesu :-)) )))

reagovat
Úterý 5. srpna 2008 v 10:03 ® BlueShark
BlueShark

Cau chlapaci :-)

Tak vcera volno a od 11 do 4 ui vody na plavacku. Od Benesaku dolu, par tloustu a plotic. Pak na druhe strane pod Bilinou. Nadherni kousci. Tlousti kolem 50cm, jeseni pod benesakem u vtoku. NAdherni, muj osobacek, cca 30 jesenu za hodinu a pul. Vsechno kusy kolem 40–50cm a panove podsekl jsem na 12 vlasec za ploutev jesena, ale podle velikosti mel dobre pres 60cm. Neco takovyho jsem jeste nevidel. Na Benesaku lidi cuceli a neco hlasili. Po 20 minutach ryba spadla :-(( Skoda… vsechny plavou dal…

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 23:26 ® Flid reakce na …
Flid

Potvrzuji jdeu s Pipou a tentokrat jim nic nedarujeme.Njn MASAŘ ten tvrdý chleba má. :-D . Ps: Pipo KLADÍVKO s sebou.

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 ve 21:04 ® olda
olda

PIPA:držím palce napiš jak jste dopadli.

reagovat
Pondělí 4. srpna 2008 v 19:53 ® pipa reakce na …
pipa

Tak zetra rybačka č.2 :-)) ))) Ja a Flid dem na Mrakomory !!!! PS: od 4.00h … tak doufam,že už budem slavní :-)) )))

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 22:25 ® pipa reakce na …
pipa

Flid: tudoři no :-)) )) ted sem si hned vzpoměl na Mistra s žel.paličkou !!!!!! HNUS … doufam že se ochladi !!!! zatim čus…

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 21:21 ® Flid
Flid

Pipo jdu si lehnout zitra ve čtyři jedu do Prahy.Jinak u nového mostu vůbec nic,akoraát mi tam porad lezl někdo na vláčku a strašne se divil že tam mám nahozeno.Pokud zítra přijedu v pohodě tak půjdu na ryby asi i s klukem tak ti pisnu.

reagovat