Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.567 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 3. srpna 2008 ve 20:16 ® olda
olda

Včera a dnes Labe pláž hrozná slabota pár cejnků a plotic snad příště.

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 ve 13:33 ® pipa
pipa

Jak na to…

reagovat
Neděle 3. srpna 2008 v 1:15 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: jasan :-)) ))))))

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 ve 23:37 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: nebyli jste na proti u Benešáku? a 4?

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 ve 22:47 ® pipa
pipa

Abend … dnes od 4.00h do 13.00h … Perfektni pokec a zabava s Flidem u Labička !!! sic. bez rybka :-)) ) ale klidek …

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 ve 21:00 ® monaster reakce na …
monaster
reagovat
foto/forum/2008/th-img4471.jpg
Sobota 2. srpna 2008 ve 20:58 ® monaster reakce na …
monaster

dneska na cca dvě hodinky u Labe se psem a s kamarádem BS. narozdíl od chlapů vedle šly ryby jak po másle. dostali jsme vynadáno. že je pouštíme. že to nesmíme. nakonec z nich vylezlo že nemaj co na sumce a sami nechytěj nic:-) vím že sem dávám fotky samej jesenů a tyhli jsou dokonce menší než minule ale tloušti byli prťata

reagovat
foto/forum/2008/th-img4470.jpg
Sobota 2. srpna 2008 v 11:26 ® monaster reakce na …
monaster

koukám letos nikomu moc nejdou dravci nebo je nikdo nechytá. já minulou sobotu zkoušel ocásek a ani brk

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 v 10:15 ® Jarda carp
Jarda carp

Tak chlapci : Těm co mají dovolenou před sebou ,jako já …přeji hodně štěstí (pokud budete chytat).Zítra ráno odjíždím s rodinou do zaslíbeného rybářského ráje :Měřín(Slapy)­.Pokusím se ulovit pár šupin a vyfotografovat tu nádheru kolem.Závidím Pražákům tyhle vody…Vltava,Be­rounka ,Sázava…Loni pod Karlštejnem na Berounce jsem viděl dědulu ,jak chytá pod splavem a šlo mu to.Na podzim se domluvíme a vyrazíme…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4466.jpg
Čtvrtek 31. července 2008 ve 21:39 ® cormoran reakce na …
cormoran

No právě, že maj všichni přes 20, některý i ke 30 cm…

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 19:13 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran:jedu až v sobotu :-(( ted mám rybářský vězení. a maj aspoň panvičkovou velikost???? myslim ty okouni :-)

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 18:39 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: Hnus!!!!!!!!!! Bambilion okounů, šmejdi mi zdecimovali zásobu smáčků…zamořená voda!! Je tu málo vody a po lipanech a potačácích ani památka:( PS: Chci čerstvý zprávy z labskýho akvárka:)

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 ve 14:11 ® sus1 reakce na …

V Sušici je to goood!:-))

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 ve 13:46 ® Piranha reakce na …
Piranha

Horaždovice, sušisice, čepice, tam to znam velmi dobre je tam nadherna voda a pekny teckovci.

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 7:49 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: ani náhodou on loni taky hamtil a žádnýho ke mě nepustil, tak se to letos otočilo. Jináč cormoran je ted v horažďovicích na Otavě tak uvidíme jaký nám tam severočechům udělá jméno

reagovat
Čtvrtek 31. července 2008 v 7:43 ® Piranha
Piranha

péťo jinak blahopreji k tomu sumoušovi.Poku jde rybar cilene za ucelem lovu jedine ryby a chyti ji, tak mel dobrou strategii.Jinak nech uz cormouse taky neco chytit ne.

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 22:38 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: o víkendu nemůžu hlídám psa.........

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 22:37 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: znáš mně. nejsem nasranej. jako prdel to beru. a kor od tebe :-)

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 22:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

…no jo porad, tak nebud nasranej.Komu jinymu, by ten forek sedel vic, jak tobe.Za to, te vemu na ryby.Ale, az po vikendu, kamo.Planuju takovou malou akcicku, ale nechci to vyzvanit, kdyz se to povede, bude to prekvapeni a moznost zase nejakyho rejpnuti od…

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 20:57 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: to asi jo ty a myslet viď?:-)

reagovat
Středa 30. července 2008 v 10:47 ® BlueShark
BlueShark

Krásný sumisko :-)

reagovat
Středa 30. července 2008 v 8:04 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

dodávám fotku toho 106cm pulce, včera sem byl zase v 21:00 zavezeno, 21:20 – 1. záběr(nesek), 21:30 znova zavezeno, 21:40 – 2. záběr(nesek), 21:55– 3. záběr zásek seděl, ale jenom miminko kolem 75 cm ani sem ho neměřil

reagovat
foto/forum/2008/th-img4446.jpg
Středa 30. července 2008 v 7:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

:-) Ale pekny ne pepo, vis co my dalo za praci to vymyslet?:D

reagovat
Středa 30. července 2008 v 6:46 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jsi osel.

reagovat
Úterý 29. července 2008 v 16:10 ® filip111
filip111

Dnes na Školáku 2 kapříci, pár Cejnů a mraky Sumečků :-(( jinak hrozný vedro, který mě vyhnalo domů. Nešlo tam sedět.

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 14:00 ® BlueShark
BlueShark

Vazeni rybarici :-)

Tak uz zase pisu z prace, venku krasnej parak a ja tu musim byt pri klimosce :-((

Vcera na rybach s Kamilem, on 3 okouny ja na rybku nic, ale na splavek litali pekne rybaci a hlavne boleni :-) Stacilo zabrodit trosku dal, prijemna to koupel :-)

Hezky den vsem a nehadejte se tu preci :-D DDD

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 13:57 ® Piranha
Piranha

Jééé ja snad chcipnu smichy :-D :D:D:D:D to mazéc.

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 13:56 ® Piranha
Piranha

ten monaster, kamarad je to skoro nejlepsi a taji takovy dulezity veci.Dneska jsem potkal kamosku s kocarkem.Rikam ji, ani nevim ze mas pindu.A ona mi rikala, ále, tenkrat jsem byla na katerine se koupat a seznamila se tam s nejakym rybarem,co tam chytal do noci.Tak jsme tam tak sedeli a poznala jsem ze je to proste kluk se kterym bych stravila noc, sice to moc zadnej krasavec neni ale dusevne jsem ho skoro milovala.No a pak uz jsem ho nikdy nevidela.Jen vim ze se jmenoval Pepa Kajsr.Zustala mi na nej ale tahle mala uplakana vspominka :-D :D:D:D:D:D:D:­D:D:D:D:D:D:D:D:En­d.

PS: celej tata.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4440.jpg
Úterý 29. července 2008 ve 13:35 ® cormoran
cormoran

Dopadli jsme víc než dobře, lucio už od půl 11 nechytal. Jeden záběr proměnil…106cm:)

reagovat
Úterý 29. července 2008 v 11:40 ® Flid
Flid

Piranha nad zdymadlama je jich taky hooodne a dva kolem 2 metru lezi u první komory jsou i videt.Jenomze je tam Vaňovský přístav a tam se chytat .........

reagovat