Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.567 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. července 2008 v 11:22 ® Piranha
-
Na labi je to tedko pekne horky s tema sumcema, vcera jsem jel na 20 hodinu na vlacku na chvilku, sice ani drb ale sumci pekne lovily bylo jich videt.Kamos dokence jednoho asi 20 minut vodil kdyz mu vyjel po zizalce na nastrazni rybky.16 vlaces byla holt slaba
reagovatJsem zvedavej jak dopadl lucio, cormaran a komín nad zdymadlama.
- Úterý 29. července 2008 v 10:11 ® Flid reakce na …
-
V Labi jsou ted sumci docela častá záležitost (přemnožení).Ja osobně je chytam v dolní části Labe (Krásné Březno – Neštěmice),nebo Církvice – Prackovice.A je pravda když je takovy peky sumec na prutu je to zážitek.
reagovat - Pondělí 28. července 2008 ve 20:47 ® filip111 reakce na …
-
rybamasar: tak to tam bude zítra narváno
reagovat - Pondělí 28. července 2008 ve 20:45 ® rybarmasar
-
Chlapci.Minulý týden pod novým mostem 3krát sumec 100cm,80cm,70cm,a to hned po sobě.Vše na běličky 15cm.Bohužel teť bez záběru.
reagovat - Pondělí 28. července 2008 ve 14:59 ® pipa
-
Dole u Labička se opalujou ňakí tři ukrajinci
reagovat)))))
- Pondělí 28. července 2008 v 10:02 ® filip111
-
no to bylo hustý se probrat se tím vším po krátký pauze co jsem byl pryč. Když budete určitýho člověka ignorovat, tak se to tu pročistí od těch sr… co vůbec nesouvisej s rybařinou, ale s pochroumaným sebevědomím.
Lucio: už víš kam na ně? měl bych tip.
Pípo: sory měl jsem doma telefon, zapoměl jsem ho. byl jsem od pátku pryč.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:48 ® Jarda carp
-
mno jestli to stihnu tenhle tejden tak tam pojedu ráno. V neděli (hurá) Mjedu Slapy/týden
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:45 ® Piranha reakce na …
-
ty jsou na vsechlapes, videl jsem ji tam 2×.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:44 ® Flid reakce na …
-
To bude lepsi úžovka.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:41 ® Jarda carp
-
Piranha : Počkej až chytneš úhoře ,tak tam napíšu jestli to není náhodou obješenej a přebarvenej Slepejš ..:D:D:D:D:D:D:
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:16 ® Flid reakce na …
-
S tím amurem to je teda úlet
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:05 ® Piranha reakce na …
-
Flid>neboj kamo ja se certit nebudu, nicim si mne nenapad, ani neurazil, vim ze bys rad spolecne porybaril, nejen treba semnou, ale i s ostatnima ustecakama.O to, dat dohromady nejakou spol. akci, se snazim uz dlouho, jen jsem to chtel uvest ve sportovniho ducha a zazavodit si.Klidne bych i vysel Tomasovi vstric a nechal volne pole pusobnosti, co se lovebni techniky tyce, at si kazdej zalovi jak chce, feeder, plavana, polozena ci dravci, kazdyho vec.Stejne jde o delku celkoveho ulovku.Ale uz jsem rekl nebudu to zase rozebirat.Beru na vedomi ze mas zajem, ja taky, to jsme uz dva, kdyz nas bude aspon 5, tak si spolecne zachytame a udelame treba pomyslne zavody bez ce.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 21:00 ® Piranha reakce na …
-
:D to si delas prdel járo
reagovat:D:D juknu hned
hihihi
- Neděle 27. července 2008 ve 20:05 ® Jarda carp
-
Na vedlejším fóru o Amurech vznikla diskuze ,co že to je vlastně za rybu …takhle sem se dlouho ,pořádně dlouho nezasmál…Piranha napsal(jak jinak ) ze strandy ,že je to KAPR proudník a už se našel borec ,kterej o tom ,že je to Amur pochybuje…chytám ryby přátelé víc ,jak dvacet let proto si troufnu tvrdit ,že je to AMUR
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 19:34 ® Flid reakce na …
-
Pirano nechci se do tebe nejak navazet,ale nubude jednodussi se domluvit a jit na nejakou spolecnou rybacku?Pokud budes planovat nejake zavody tak ja by jsem sel,je stim docela dost prace a je to nevdecne.Behas kolem toho jako blazen a pak ti treba neprijde polovina lidi a je to na prd.Tak se domluvime a slezeme se nekde u vody, treba na delsi rybacku nebo nejaka dopulnocni akce a tam můzeme pokecat a treba se nejaka ryba splete a taky se ukaze.
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 16:11 ® pipa reakce na …
-
uz si zapl mobil?
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:55 ® pipa reakce na …
-
pirana: a budou tam i ňaky Rosničky ?? Juj a zahradu ti mužu hned pěkně z orat
reagovat) mě už zase schranka!!! tak pak prozvon.. už mě bolej pampelišky
))
- Neděle 27. července 2008 v 15:50 ® Piranha
-
Jinak lucio mam to vybyty a je nedele a mala spi tak mam klid ale uz to nabijim a cinknu
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:48 ® Piranha reakce na …
-
seru na zavody chyi vas tady vobrat abych nakrmil rodinu seru na to pujdu s monasterem na zelezo a s kofolama si vydelame cisty podstivy penize.At si to udela nekdo jinej ja pujdu klidne zavodit a bez starosti.Radeji bych zalezl nekam na par kusanu nekde kde je klid a všeci pokecaly.Co vy nato.Nebo prijedte do trmic mam zahradu velikou posekam to udelame tam stany a pujdem ke kastnerum vecer u mne na zahrade povlacime nebo na splavecek se pobavime s rybkama na biline a udelame vohen a masicka.Co vy na to tam se vejde cely UL forum
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:38 ® pipa
-
Piranaku:nakou slezinu bysme mohli udělat dole pod mostem,co? nebo ten boj ?? Občerstveni bych zařidil v PRAZE (hospodě).. sou levny a daj se třeba jen domluvit parasy atd… nebo třeba Jack Daniels
reagovat))
- Neděle 27. července 2008 v 15:23 ® pipa reakce na …
-
Ted zase !!!!!!!!!! jaho nakopu do řitky
reagovat)
- Neděle 27. července 2008 v 15:19 ® pipa reakce na …
-
To bych ho nejradši zabil !!!!! ja už taky parkrat !!!!! plati nam pivaky
reagovat) neboj ja mu ji u vody hned odhlasim
)))
- Neděle 27. července 2008 v 15:11 ® lucioperce69 reakce na …
-
a zapni si mobil už sem ti dvakrát skočil do hlasovky
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:11 ® lucioperce69 reakce na …
-
piranha: si piš
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:07 ® Piranha reakce na …
-
Péťo di se roztrenovat na ty holdegroooony co chytnem spolu
reagovat:D:D:D
- Neděle 27. července 2008 v 15:06 ® pipa reakce na …
-
Jasan,že sou !! tam sou i jiny obludy .. dnes tam zas bouchali boleni jak svin !! jen to chce vydržet … a vyčmuchat je
reagovatpanačci mě je zle jak svin
(( asi už vlačku budu muset vyřadit
(((( a jen klidek křesilko a na rybindu … hlavně zaleží na počasí!!! ale dnešek potěšil
)))
- Neděle 27. července 2008 ve 14:38 ® lucioperce69
-
Je rozhodnuto zejtra jedem pod benešák sou tam
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 14:31 ® Piranha
-
Pipku pekny, bejt jich aspon 5, tak by bylo co udit
reagovatjinak kamo, asi budes mit na tejde utrum.Tak ze se vyser na ryby, vodevri basu, naloz se do bazenu a rozimej a tes se, tahne sem mega horka vlna.Nebo sjedem pres noc na ty slibeny candaty na piskovnu.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:12 ® pipa reakce na …
-
Ne ne
už sem musel utict dom,z toho vedra !!!! Braška přijde až pujdem na ně spolu
)
A eště tam byl Bohuš …
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 10:53 ® Flid
-
Pěkný a poslal i většího bráchu?
reagovat