Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.592 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. července 2008 v 15:10 ® Piranha reakce na …
-
pipku v klidku on nemyslel nic spatnyho, jen uvedl ve spatnej priklad to jak si se hadal s BS a on s tebou.Nic nerekl a bere te tak jako ja.Dnes jsme se o tobe bavily a monas. je v klidku.necti mezi řádky.
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 15:09 ® lucioperce69 reakce na …
-
pipa: echápu tě monaster prece nic nerek
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 15:06 ® pipa reakce na …
-
monaster: ti di do piče ty blbe !!!!! ty skakači šipek !!!! ty sy leva ruka BS ne ??!!!!! už sto zas začal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tupec ne ??!!!
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 15:03 ® Jarda carp
-
pokračování .. před tím stačejí ceny: růžovej naviják a ted jsme na 600kč – o tom to určitě není …ted se ale zastávám podle indiána kamaráda…
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:59 ® Jarda carp
-
Tomash : Znám Piranhu dlouho a vím,jakej to je blázen ,ale že by chtěl někoho okrást při nějakejch závodech…to určitě ne!Je jasný ,že je to o DOMLUVĚ
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:58 ® cormoran reakce na …
-
Lucio: Jak Tě napadlo, že jsou na Labi sumci??:D
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:57 ® Brendy reakce na …
-
Jo jo perlíny jsem tam chyt taky (samí malinký) a viděl jsem tam chytit kapra 58. A úhoříka jednoho jsem chyt taky. Taková pěkná voda to je a tak pěkně zničená těma blbejma američanama. Chodím tam se synkem jeho to baví páč ty mrchy jdou po dopadu.
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:54 ® Piranha
-
Tomash>ty si vul
reagovat,pekny.
- Sobota 26. července 2008 ve 14:53 ® monaster reakce na …
-
Tomash: Tome co je do háje? nechceš se už na to vyprdnout? připomíná mi to časy slovních bitek BS vs Pípa. jestli chceš prudit jdi do diskuze o hovně ne?
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:52 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tak ete jednou v pondělí by sem chtěl jet na labe na sumejše mám spousty zpráv o sumcích v ústí ale porád nevim kam. Prej na pláži ted jdou jeden za druhym kolem 120, ale nějak tomu nevěřim. pls nějaký info od ústečáků
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:50 ® monaster reakce na …
-
Brendy: myslel jsi Střížák ne? nějaká hlava už amíky nasadila i na Školáky. chtěl jsem jí na hady a měl jsem peška.
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:48 ® Tomash
-
Piranha : Jako první ses začal srát do mě a mejch peněz, ale už vím, že penízky hýbou světem a někdy i lidma…
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:47 ® lucioperce69 reakce na …
-
pipa: to je tvoje autí???
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:45 ® Brendy reakce na …
-
wow sorry ani číst neumim…
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:45 ® pipa reakce na …
-
Takže kusani,kdyby někdo chtěl ?? jit na rybindy,až nebude slnko
(( at cinkne… muj telefon … 776 830452 …
vaš masařik rapalak pipak
reagovat)))
- Sobota 26. července 2008 ve 14:43 ® monaster reakce na …
-
Brendy: klidně můžeš. říkal jsem Podhoří. ne Střížák. ale letos jsem na Podhoří na feeder a plavačku nachytal plotic a perlínů kolem 30 cm dost. + jednoho malinkýho úhoře
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:42 ® Piranha
-
je mi u prdele co sezenes, nebo ne, pohar za 3 kila, na nej seru, chci udelat putovni, kam se bude dopisovat vytez kazdeho rocniku a ne zadnej klump mrnavej.Uz jsem rekl, ze od tebe nic nechci.Ja ani nemusim ceny kupovat, rozhodnete se, kdo chcete, aby to zpravoval a hotovo.A co se tyce moji rodiny tak tu si do drzky neber.Ja si tvoji taky neberu.Rodina je pro mne svata a nepotrebujou abych jim nosil penize od kamaradu.Ja mam firmu a tohle neni moje partie, penize pro rodinu mam a dost.Tod vse o moji rodinny financni situaci.Uz koncim na tohle tema.
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:41 ® monaster reakce na …
-
Lucioperce: neviděl. amury jsem viděl tak na Varvažově
reagovatsnad příště
- Sobota 26. července 2008 ve 14:39 ® cormoran reakce na …
-
Si piš, ješte dneska nemam na co chytat:(
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:38 ® lucioperce69 reakce na …
-
Peťo ten by zvonil co???
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:37 ® cormoran
-
Kurňa, tady to dneska jede, než napíšu příspěvek, jsou tu další 3, mazeeeec:D
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:37 ® Piranha
- reagovat
- Sobota 26. července 2008 ve 14:36 ® Brendy
-
Monaster: Já se tam na tebe asi pojedu podívat jak tam taháž na hnojáka něco jinýho než sumečka
reagovat.
- Sobota 26. července 2008 ve 14:36 ® Piranha
- reagovat
- Sobota 26. července 2008 ve 14:35 ® cormoran reakce na …
-
Monaster: A rybku, nebo vláčku jste nezkoušeli??
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:35 ® Tomash
-
Piranha : Ano pohár s kamenným podstavcem ti seženu za 300Kč (dokonce do 300Kč) a vygravírovaný nápis ti udělají v zámečnictví za 80Kč. Už jsi někdy nějaký kupoval? nebo jen tušíš? Já ty poháry na své závody taky takto kupuju. Já s penězi problém nemám, ale nevím, proč bych měl dotovat tvojí prdel, tvojí ženu a tvý dítě. Jenom proto, že ty to tak chceš. Jinak myslíš, že jsem včerejší? Fakturu na milion korun za X věcí ti seženu jakou chceš…
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:35 ® lucioperce69 reakce na …
-
Monaster: amury si viděl???
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:34 ® Piranha
-
Jinak dneska celkem dobra chytajda.Amuři uz tam nebyly nebo mozna najedou k veceru ale i tak nejaky cejni a plno cejnoplotic a plotic.Vse na houpacku a plavacku. Jinak zasilam foto mejch spolurybaru.No proste hnuj
:D:D:D
PS: monastere nezer uz ty kurata, nebo budes jak mut tata
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 14:34 ® lucioperce69
-
jj a upřenění chceme jet do ústí na labe
reagovat:D
- Sobota 26. července 2008 ve 14:33 ® monaster
-
cormoran a lucio: líbilo. byla prča sledovat Davida s 6 metrpvým prutem jak brnká o dráty vzadu na takový nudličce s leknínama. přišlo pár cejnů, (velikost nic moc) nějakej perlínek a pak šly plotičky od cca5 do nějakých 20–25 cm. ale bylo tam pěkně
reagovat