Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.616 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 26. července 2008 ve 14:33 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Dobrá tak se tedy optáme ústečáků je tu mraky. Klucí ústecký máme zálusk na sumejše(ale ne ouplný prcky aspon metrový) nechce te nám dělat někdo průvodce v pondělí???

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:33 ® pipa reakce na …
pipa

Fakt sme takovi tupci ??!!! kdybys me se raci slezli dole u vody !!! pokecame,dame borovičku atd..???? fakt mě to mrzi !!!!! Ja vim horší věci ..... serem na to … PS: aspon jedinej Tomash zvedne mobil a cinkne mi …

nafoti me aspon fota a  mě jak vytahnu toho metraka zubače :-)) )

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:31 ® cormoran reakce na …
cormoran

Luciper: Vůbec nič, umřel mi karas:( Jenom blonďák jednoho ouhoře…Na Labe bych jel, aspoň uvidíme, co je na tom pravdy…

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:31 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: Tome máš svoje dny? takovýhleho Tě neznám. nechcete se kluci vyprdnout na hádání a bavit se o rybách?

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:30 ® Flid reakce na …
Flid

lucioperce69 já to jako útok na mou osobu neberu ,já snesu kritiku :-D jen se mi nezda chodit tam kde ryby berou jako blazen ,neni to pro me to prave vzrusení.Urcite pamatujes obrovské hejna američanů v Labi at si tam hodil cokoliv tak jsi tahal američana a mě to prostě otrávilo.Tak jsem chodil na rybníky a ejhle tam jsou ty mrchy taky ,zase zamoril američan další vodu a ta je tady u Ustí nad Labem hodně vzácná.Bud je zamořená ,nebo SOUKROMÁ. :-((

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:30 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Monaster: jak se ti líbilo u nás na přehradě??? Nevim estli si vybral toho pravýho průvodce když sem tam viděl piranhu naposled tak neměl ani drb :-D :D:D:D

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:29 ® cormoran reakce na …
cormoran

Monaster: A jakpak jste dopadli na přehradě??

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:28 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: co včera fousek z poddrátů byla nějaká aktivita???? Večer nejdu nechám to až na pondělí večr. Pojedem na fousky teda na labe???

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:26 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: Jéžis sorráč, já jsem četl, že tam NEchodíš:D No ale ty parmy můžem udělat…

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:26 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: davide některý řeči si neber k srdci. jinak díky za dnešní výlet na ryby na Všechlapech jsem ještě nikdy nebyl. a za hnojáky. večer nebo zítra je provětrám. jsou luxusní. myslím že plotice na Podhoří budou lítat :-)

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:25 ® Tomash
Tomash

Flid : To byl jen příklad gumo, ani číst neumíš? Na pletenku nechytám. Jebe mě, že ty, kterýho jsem tady nikdy neviděl rozhoduješ o tom, kdo je jakej zoufalec podle toho, kde chytá. Howgh

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:25 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ty magore, bez si poradat zavody ve strileni kachen a neser se do neceho, co neporadas a ani te nikdo neprosi, aby si tam lez.Ty penize co se vyberou pujdou na ceny, ty kokoti tlamo a jestli znas slovo faktura, tak vis ze je to doklad, aby kazdej vedel, ze se opravdu ty love utratily za veci v plne cene.A pokud mi sezenes pohar s kamennym podstavcem a s vygravirovanou destickou s textem za 300 tak ho koipim.Vis hovno co je v prdely mekkyho, tak drz tlamu a krok.Kdyz budou klucí chtit zavodit, tak pujdou.Jestli ti jde o penize zalozim forum s nazvem prispevek na Tomashe a nejak ti tech 200 dame dokupy. Nejde mi ani o nejaky zavodeni, ale chci si zachytat v parte lidi jako lucio, fox, lojza, BS a proste ustecky rybari.Jestli nechces, nechod, mne to vadit nebude.A uz se k tomu vyjadrovat nebudu.Ja se ti taky nesral do tvej zavodu, tak ty, se do mejch neser taky.Bud respektuj, nebo nechod.

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: pssttt, ale co už ukázali tak co snima :-D :D

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:24 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Navrhoval bych BAN pro Tomashe :-D :D:D:D

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:24 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio nelži, a co jak jsme tam mydlili v zimě ty parmy?? Ještě teď mám doma v mrazáku asi 8 kousků, tak roztop udírnu a dáme si, ok??

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:23 ® monaster reakce na …
monaster

a pro všechny ostatní. kluci vzpamatujte se. velmi mně mrzí kam se tohle forum dostalo. forum na který jsem se těšíval. forum kde jsem poznal spoustu lidí. od Tomashe, přes Piranhu , Bluesharka a další. a teď jen pročítám se smutnejma očima kupy hnoje co nemá s rybařinou nic společnýho.

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:22 ® monaster reakce na …
monaster

Flid: koukal jsem že jsi ze Všebo já taky. třeba s eněkdy na rybách potkáme a pokecáme

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:21 ® cormoran
cormoran

To je wono hošani, už to nabírá slušnejch otáček:D Jen tak dál, fandím vám…

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:21 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Flid: je fakt že na OMAHA beach taky chodim a nevidim v tom nic špatnýho, nebudu tvrdnout ja trubka někde u železničáku bo kde já vim jinde kde nic nechytnu když na pláži ryby sou. To je to samý jako kdybys řek že je ubohý chodit střílet do lesa že tam je zvířat hodně že radči půjdeš na náměstí:D:D:D, zamysli se nad tím. A neber si to špatně nechci aby to vyznělo jako útok na tvojí osobu

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:12 ® Flid reakce na …
Flid

Tak sem se chystal na rybindy !!! nova šnura,krabice na nastrahy sem koupil !!!! a zasrany dusno a ja sem v prdeli s tlakem :-(( (( ja blb sem měl vilizt hned ve 4 a byl klid …

Tak to já večer napíšu jak jsem dopadl.

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:11 ® monaster
monaster

Flid: co je na tom chytat na pláži, na soutoku, u tonasa nebo někde jinde? chytám kde ryby berou i zkouším nový fleky. nevidím v tom nic zoufalýho ani masařskýho

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:10 ® Flid reakce na …
Flid

Já chytám na pletenku a na tu chytají sportovní rybáři. To že chytáš na pletenou šnůru ještě neznamená že jsi sportovní rybář to totiž není všechno.A nevím proč pořád musíš používat sprostá slova to neumíš psát bez nich?

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:08 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: jak něco neni podle tebe, tak je to špatně, jak má někdo jinej názor na věc jak ty, je to kokot. A ty si o sobě myslíš že seš asi ředitelem Planety. A ohledně těch dvou stovek, jenom taková poznámka nikde sem neviděl že piranha napsal každej mi dá prachy, ale NAVRHOVAL bych 2stě. Stačilo na psat že sou dvě kila moc a tim to hasne nechápu proč to tak hrotíš

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:00 ® pipa reakce na …
pipa

Tak sem se chystal na rybindy !!! nova šnura,krabice na nastrahy sem koupil !!!! a zasrany dusno a ja sem v prdeli s tlakem :-(( (( ja blb sem měl vilizt hned ve 4 a byl klid …

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 14:00 ® Tomash
Tomash

Flid : Na pláž nechodím, tam chodí pouze zoufalci.
O čí mentální a morální vyspělosti pak chceš vůbec uvažovat ty gumo? Tvoje výblitky, pardon „příspěvky“ mají stejnou váhu, jako bych napsal. Na světlej vlasec nechytám, na ten chytají jen masaři, na tmavej na ten už vůbec, na ten chytají jen zmrdi a na ostatní vlasce chytají dobytci. Já chytám na pletenku a na tu chytají sportovní rybáři. Už to chápeš? Bože, dneska každej, kdo má díru do prdele, soudí a hodnotí ostatní…

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 13:56 ® Tomash
Tomash

Nedá mi to a ještě se znovu pokusím vysvětlit Piranhovi, proč mě deptá, jeho „božský nápad“. Možná, že si pak Lucio uvědomí, kdo je vlastně ubohej. S pořádáním závodů již celkem mám zkušenosti a umím si představit, co a jak stojí. Letos budu pořádat již 4.ročník střeleckých závodů. Na střeleckých závodech je vstupné 200Kč, s tím, že je v ceně limonáda a grilovaný kuře – k obědu. Náklady na limo a kuře(1/2)? Dejme tomu 200Kč, tedy jsme na 180Kč – za pronájem střelnice a za rozbité asfaltové terče i papárové terče chce majitel střelnice 120Kč na osobu, tedy jsme na 60Kč. 60Kč Piranho, chápeš to? To je ta částka, která je na ceny! Pokud ti totiž přijde 10 osob, máš na ceny 600Kč, ke mně na závody jezdí cca 80–120 lidí, takže si to vynásob 60Kč a víš, kolik Kč můžeš investovat do cen. To je pro názornost, abys věděl, jakej seš zasranej hamoun! Vybírat 200Kč od kluků a ještě chtít, aby si každý donesl cenu je potupný. Jsi tragéd. Můžeš dál psát, jakej jsem kokůtek a že se to o mně říká, ale nějak jsem si pořád nevšiml žádného argumentu. Tak čekám dále a prosím další, aby se do toho radši nezapojovali, bo jsem alergickej na „zastávání se“ kamarád, kamaráda, apod. Mám ten blbej pocit, že mě a ostatní kluky z tohoto fóra, chtěl pan Piranha zedrat z kůží. Koupit vyjeblej pohár za 300Kč a mlátit se do kolen, jak jsem ostatní přechytračil… Nebo jak jsi to Piranho kalkuloval? Čekám na odpověď

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 13:52 ® Brendy
Brendy

Tak jsem byl týden na dovčě. Prokousal jsem se těma sračkama tady a koukám, že v Ústí se už na ryby asi nechodí, ale lidí kteří jsou schopni si sprostě nadávat na úrovni Předlického dlaždiče je tu dost a dost…

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 13:51 ® Flid reakce na …
Flid

Tak to jsi trochu přehnal ,nevím proč se do mě navážíš napsal jsem asi 3 příspěvky a ani v jednom jsem se o tobě nezmiňoval a najednou jsem kokot number 1 ? Tak to je trochu uhozené ,začínám opravdu pochybovat o tvé morální a mentální vyspělosti.Pokud nemáš co napsat k tématu tak raději nepiš.

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 13:44 ® Flid
Flid

Ne nejsem jsem ze Všebořic,ale na Labi jsem hode často,většinou Vaňov,Brná,Církvice a okolí.

reagovat
Sobota 26. července 2008 ve 13:43 ® Tomash
Tomash

Flid : Kokot number 1 Piranha : Kokot number 2 Lucio : Kokot number 3 LojzaRybka : Sereš mě Tak a poserte se! :-D

reagovat