Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.643 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. července 2008 ve 13:39 ® Flid reakce na …
-
JJ na plaž taky nechodím,tam chodí pouze zoufalci,to je to samé jako kdyz nekdo chodí na přítok k Bělé a tam provádí masařinu.
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 13:14 ® pipa reakce na …
-
Lojza: ježiš
reagovattam nedojdu,ani když jdu jen na prochazku
) ten flek se mě uplně ekluje !!!!! když,přijedeš .. tak pujdem na moje tajemny mistečko
)))
- Sobota 26. července 2008 ve 13:07 ® LojzaRybka
-
pipa>no,jsem 100km od střekova,ale na pláž jezdim
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 13:03 ® pipa reakce na …
-
OK … rad
reagovatmy se zname ne ? si ze střekova ?
- Sobota 26. července 2008 ve 12:58 ® Flid reakce na …
-
Není problém na Labe taky chodím a rád.Tak můžeme někdy pokecat u vody až do rána
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 12:58 ® LojzaRybka
-
pipa>dík
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 12:57 ® Flid reakce na …
-
Nevím nic o tom že by se na Labi nad Střekovem lovilo non stop .
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 12:54 ® pipa reakce na …
-
neee !!!! jen na labi 9
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 12:52 ® LojzaRybka
-
pipa>nahoře nad střekovem je povolenej lov nonstop ??
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 12:22 ® pipa reakce na …
-
čus Vaclave … tady asi nikdo takovej nebude ?? at neco čapneš … Přitom u Labička by se krasne chytalo a klabosilo az do rana
reagovat) je tam klidek !!!
- Sobota 26. července 2008 v 11:03 ® Flid
-
Dneska pujdu vláčet na Podhoří.A co nějaká ta společná rybačka ?
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 10:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
Tomash: chceš upřímnost??? seš ubohej
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 10:03 ® cormoran reakce na …
-
Piranha: To je asi nej, nech tomu volnej průběh, wono se to nějak sleze:) Jak to bylo na přehradě:D
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 9:56 ® Flid reakce na …
-
Tak to tady čtu a zdá se ,že se tohle téma sklouzlo někam úplně jinam.Co se takle třeba domluvit a sejit se někde u vody a společně si zachytat.Je to rozhodně lepší než se tady pokoušet získat titul sprosťák roku.
reagovatJinam mam v Srpnu od 01.08.2008 do 11.08.2008 dovolenou tak se ničemu nebráním.
- Sobota 26. července 2008 v 9:47 ® LojzaRybka
-
Tomash>hele ty joudo Teplickej
reagovatkdyž už jsi věčnej školák,tak se pokus navštívit školu slušného chování a školu kde tě naučej slušnějšímu vyjadřování,zjišťuju totiš že i vysokoškoláci maj dost málo IQ,ale naopak dost IÁ. Tak a máš to
!!
- Sobota 26. července 2008 v 5:27 ® Piranha reakce na …
-
pardom ,,myslis,, nectu to.
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 5:26 ® Piranha reakce na …
-
Kdyz si to myslis, tak klidne.Ja od toho davam ruce pryc, aby si nejakej zamindrakovanej ubozak nemyslel, ze chci lidi okrast o 2 stovky.Udelej si zavody na spinavy plazi mezi bordelem a budes zase stredem pozornosti, jak ty to mas rad.Ale upozornuju vsechgny, nesmite tomu arogantnimu kokůtkovi nic rict, jinak je ohen na strese.O tobe se povida, ze se rad hadas, vyvolavas hadky a rozpory. Ty si mislis ze nechci aby pri zavodech byla srande?Chci, tak,chci udelat zavody v jednom odveti.Ale ne radeji to mrdam.Jeste bys tady pak psal, kolik mi to vyneslo a tak,tak si veser voko a ja du na ryby.
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 2:13 ® cormoran reakce na …
-
Já vždycky z těch tvejch frází chčiju:D Kam na to chodíš…:D
reagovat - Sobota 26. července 2008 ve 2:01 ® Tomash
-
cormoran : Musíš uznat, že karasí usrání je super – sám se tomu směju ještě teď
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 1:54 ® cormoran reakce na …
-
No paráda klucí, to je jak na tenise, jen do sebe…a pořádně:D
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 1:46 ® Tomash
-
Piranha : Hele, to je nářez, ty jsi fakt vymaštěnej. Co to bleješ za ejakuláty? Jednak odkrýváš, jakej jsi negramot a meleš tady slinty pátý přes devátý. Myslíš, že z tebe má někdo strach? Že se bojím, že mě přechytáš? Chlapče, už se prober! Běž se vyonanovat, to tě zklidní, pak přemýšlej. Má smysl dělat závody „v houpačce“, protože to máš rád? Tak vyhlásím závody a je mi fuk, jestli plavačka, feeder, houpačka, nebo přívlač – ať každý chytá, jak chce. Jestli si myslíš, že si namastíš kapsičku – chceš od každýho 200Kč a ještě ceny – seženeš nějakej uprasenej pohár a všichni si sednou na prdel, tak to určitě ne. Já jsem „závody“ udělal. Trvalo mi to dva dny a byla sranda. I když to zpočátku vypadalo, že nikdo nedojde. Jen si vyhlas závody a uvidíš, kolik těch „kamarádů“ máš a určitě před tebou budou mluvit hezky. Ty hňupíku, moji kamarádi mě rohodně nepomlouvají, co mi chtějí říct mi řeknou. Pokud máš kamarády, který tě pomlouvají, nejsou to kamarádi, ale věřím, že tobě stačí. Narážku na ufiklý hlavy radši neřeším, bo jsi zase prozradil, že jsi závistivá píča. TY jsi totiž hovno! Nebo spíš takový kapří usrání, pardon karasí…
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 0:37 ® LojzaRybka reakce na …
-
Piranha>se hned nerozčiluj
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 0:36 ® pipa reakce na …
-
Ostuda usteckejch (rybařu)… nedokažou udelat akci u vody ???? děs !!!! ja teda koupim ceny za sve
reagovat))
- Sobota 26. července 2008 v 0:06 ® Piranha
-
Jinak zitra spolecna rybacka na amury s monasterem a s tatou.Nakonec jel, odpadla mu navsteva.Koupil jsem novej navijacek, malinkej, 10 lozicek, zitra dam foto a info o nem.
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 0:03 ® Piranha reakce na …
-
Tomash>tak nechod, nikdo te nenuti, delas jako by si nevedel, ze jsou to zavody v houzpacce.Uz pred tim, jsem rikal, ze jsou to zavody v lovu na houpacku.Proste ten zpusob mam rad.Ty si udelej zavody treba kdo lip ufikne kebuli rybe na preparaci, to mi je fuk.Zase resis picoviny aby si mel moznost vyvolat hadku.Kamarade vzpamatuj se a zamysli se nad tim, co vybleje tvuj asi mozek.Mozna by ses divil, jaky tvoji hoooooooooodne znami kamaradi o tobe mluvej a jak.Seru na to, kdo ma zajem si jit zachytat a za zavodit, tak at napise na osobku, jestli nechcete, tak nikoho nenutim.Kdo nevi, jak se lovi na houpacku, at si precte clanek na chytej, detailne jsem to popisoval. Tebe tomasi nikdo nenuti.Mimochodem kdyz jsou zavody v privlaci tak tam nebudu chytat na splavek ne, pochopil si to, nebo ti mam poslat doporucenej dopis.Nevim co zase resis.Tak tam nechod jestli nechces.Nejde ani tolik o to, kdo co vyhraje, jak, nebo na co, ja chci poznat lidi novy jako je foxik a loupak-cormoran.ja klidne chytat nebudu, aby sis nemyslel, ze to znam a mam to vyhrany.Proste chci udelat usteckou rybarinu zajimavou ale ty to proste atakujes.Asi ustoupim a treba se tady poserte.
reagovat - Pátek 25. července 2008 ve 21:16 ® farnas
-
BlueShark v brne na ohri co jsi tam chytl ja jsem byl na posledy v terezine pekny tloustici a jeden linek
reagovat - Pátek 25. července 2008 ve 20:25 ® pipa reakce na …
-
Jdu do všeho !!!!! Ale řekl bych že ustečaci nato nejsou
reagovat(((((( Važnej zajem poznaš až ti nekdo brnkne !!! zatim čus ..
- Pátek 25. července 2008 v 19:09 ® LojzaRybka
-
pokud jde omě ,tak já mám zájem o závody pořád,ale někde vejš proti toku
reagovat - Pátek 25. července 2008 v 18:05 ® Tomash
-
Piranha :
reagovatSi děláš kozy, že chceš udělat houpačkový závody?
Taky občas rád chytám na houpačku, ale přijde mi to dost debilní, určit jediný povolený způsob lovu houpačka a šoulačka
To je skutečně jahodový… Good Luck
- Pátek 25. července 2008 v 16:13 ® Piranha
-
Kamo psal jsem na UL aby se vsichni nejakym zpusobem vyjadrily, zadna odpoved, tak asi neni zajem o zavodeni.Pokud ano, tak kdo bude moci, at pise na osobku ve tvaru ,,Mam zajem-jmeno.Termin treba 2.8 od 6:00 misto urcim, popř zadam i GPS.Zavodit se smi dle radu na dva pruty se splavkem na houpacku, povolena je i šoulačka, ale pouze z mista ktere zavodnik dostane.Lovit se smi i na car masa, ocasek, nebo hlavu, na celou rybku ne.A pouze na houpacku. Pokud urcite jinej termin tak muzete ale budeme se tu pak dohadovat.To datum je sobota tak muze i foxik.Startovne navrhuji 200 a cena bude podle poctu zavodicich.Pokud bude zajem, bude putovni pohar + nejake ceny.Kdo je pro vyssi castku tak at ji navrhne.Pokud bude malo lidi, bude pouze pohar mozna nejake jine trofejni predmety.Je to na vas kolik lidi prijde.Nebylo by spatne aby kazdej zavodnik prinesl nejakou vlastni cenu a venoval by ji do válu. Pokud bude opravdu velka ucast, zaridi se i obcerstveni a osvezeni.Kdo navrhuje lov nocni, od 18:00 do 00:00.Osobne si myslim ze by to take stalo za zkousku.V noci se da krasne lovit na splavek se svetilkem a je to opravdu krasny pohled na vodu, monaster potvrdi. Tod vse a cekam na odpovedi jak na os. tak i zde.
reagovat