Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.476 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 29. září 2007 v 11:22 @ ??? reakce na …

blue shark: na tebe ty magore ulhanej.!!!! řeč je o těch candatech a nedělej že neviš u tebe musi člověk všechno dělit dvakrat.!!!!!!!

reagovat
Sobota 29. září 2007 v 10:04 ® BlueShark
BlueShark

Vubec nevim na co je tato reakce, crosby…

reagovat
Sobota 29. září 2007 v 5:17 @ ??? reakce na …

Ty debile bylo jich 8 chytal jsem vedle něho a ty jsi tam vůbec nebyl, koukám, že tady mají někteří lidi pravdu o tom, že lžeš a ty si potřebuješ pořád něco vymejšlet. Připadáš si pak zajímavější a líp se ti pak spí.

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 16:01 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska rybacka od 8:00 do 13:00, bohuzel prselo a ja na to nebyl vybaveny. Neslo v tom hustem desti ani nahodit a ryby zraly jak prdly. PAr cejnu, tloustiku i ploticka. Jeden velky cejn, nadhernej Lín 41cm a 2× okoun na zivou rybicku. Jeden opravdu peknej cca 35cm.

Skoda ze prsi a ja nemohl autem s velkym destnikem. Ale ryby berou ted nadherne, asi nejvic za cely rok!!!

reagovat
Úterý 25. září 2007 v 16:21 ® BlueShark
BlueShark

Tak kdo byl ted na rybkach a co chytil na Labi? Uz se tesim z amesic na rybniky :-) Ma nekdo neco zajimaveho? Kamarad chytil pred 3 dnama na Labi navecer 12 candatu vsechno 43 – 46, krasavci :-)

reagovat
Pondělí 24. září 2007 ve 23:48 ® BlueShark
BlueShark

rad poradim jen uz se to zase zakecalo :-)) ) tocil me bol, ale uz dotocil :-)) )

PS: ja dnes ani ryba potreti letos :-)) )ostuda, ten chichot kdyz jsem sel od vody jak se mi ryby smaly :-))

reagovat
Pondělí 24. září 2007 ve 22:23 ® Beryrybar reakce na …

Tak co hele bol tvoje komentáře už vůbec nevnimam jen pro info :-)
A co tedy budete se tu dohadovat nebo mi nekdo poradíte :-)

reagovat
Pondělí 24. září 2007 ve 21:14 ® BlueShark
BlueShark

Without komentáře :-)

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 18:53 @ ??? reakce na …

sharku: kazdyho.??????? snad se bavim jen s tebou ne ?

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 18:49 ® BlueShark
BlueShark

bol: ok nema cenu se tu dohadovat vylozene s „DEBILEM“… Neumis ani psat a jeste tu kazdeho kritizujes. Koncim s tebou :-)

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 1:14 @ ??? reakce na …

sharku: no jak pro koho..! neres vec,ktery nerozumis..!

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 0:48 ® BlueShark
BlueShark

Zitra jdu na rybky :-) feeder nebo plavana je moje :-) vlaceni nema letos cenu, az za rok snad :-) dobrou

reagovat
Neděle 23. září 2007 ve 12:53 ® Beryrybar reakce na …

Tak včera na přívlači a ani drbanec na Labi.Kamoš zkoušel woblery twistery a já třpytky(tamdemky) a poppery a nic. Asi ho špatně taham nebo co.Poradte jak na poppera.Ja porad navíjim a tak po 2–3 sekundach vzdy priseknu.Zatím mi na něj nic neskočilo no :-((

reagovat
Neděle 23. září 2007 v 11:44 ® cercer
cercer

tak švára chytil kousek od Hřenska včera kapříka..91cm­.16,5kg.Krasa­vec!Fotku dodám až po neděli.Tak čus…jdu tvořit hodnoty..kuňa..je tam tak pěkně…ruce mě svrběj…

reagovat
Neděle 23. září 2007 v 11:19 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tak co je ústečáci piš te ať vim kam zejtra vyrazit

reagovat
Sobota 22. září 2007 v 10:38 ® Piranha reakce na …
Piranha

Regulus: delam si prdel ne vole to vis ze sem mel blbej den a ty mi na to skocis ty tajtrliku :-) jinak pekna voda

reagovat
Sobota 22. září 2007 v 7:36 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

to Regulus: tak tenhle revír se nachází pouze bohužel ve snech davidovích :-D :D:D

reagovat
Pátek 21. září 2007 ve 20:27 ® regulus reakce na …
regulus

Piranha – to seš teda borec jak svińa (pokud myslíš duhoušem pstruha duhovýho) 50-ti cm nemá ani 1,5 kg, tak by mě zajímalo, kolik měli ty dvoukilový a kolik 3,5 kilovej. No a konec konců by bylo zajímavý, na kterým zázračným revíru jsou takový ryby.

reagovat
Pátek 21. září 2007 v 19:02 ® Piranha reakce na …
Piranha

Lucioperca keca byl s mim tatou na brodu a jeho panfotr chrapal u klacků a ja tam vyndal ve vyvaristi 3,5 kilovyho duhouše a par okolo 2 kil.Jeste ted mne bolej pracky :-)

reagovat
Pátek 21. září 2007 ve 12:32 ® lucioperce69
lucioperce69

tak sme byli tedy s pirahnou na ohři no moc se nevytáh jeden okounek a jinak nic já sem jich drapnul trochu víc a taky 5 duháčkou vše na 00 meps ale jako jeho tatík a můj pantáta nám to natřeli chytli několik okounů a myslim že pantáta 15 potočáků a jednoho duháčka škoda jen že david musel před polednem do práce

reagovat
foto/forum/2007/th-img2488.jpg
Čtvrtek 20. září 2007 v 16:37 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska opalovacka v Olsinkach. Ja 3 ryby (hrouzek velkej +2 maly cejni) kamos 7 ryb. Bida, ale jak rikam slo o slunicko a hlavne den volna :-) A uz nemelo cenu prejizdet, bylo tam hezky :-)

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 23:41 ® BlueShark
BlueShark

Spravne SCANIX :-) a jinak zitra mam volno tak sama rybacka :-) Gl vsem…

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 23:03 ® Tomash
Tomash

Ou – druhý pohled perlín + cejnek

Jinak na Labi jsem ten deštivej den vyvláčel několik různejch ryb – od okounků, jelců a bolenů a jednoho mini sumce :-)

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 23:01 ® Tomash
Tomash

pěkně vybarvenej perlín

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 23:01 ® Vlackar
Vlackar

BlueShark: že by kříženec cejna a plotice?

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 23:01 ® Scanix reakce na …
Scanix

BlueShark: Ploticocejnek jak vysitej, tech je dost i u nas na Vltave :-)

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 22:28 ® BlueShark
BlueShark
reagovat
foto/forum/2007/th-img2486.jpg
Středa 19. září 2007 ve 22:25 ® BlueShark
BlueShark

Tohle je asi tyden z5 chycena ryba a Labi, kdo uhodne co je to za druh? :-)

reagovat
Středa 19. září 2007 v 15:23 ® Tomash reakce na …
Tomash

Jebu na to, půjdu na okouny :-)

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 14:49 ® Piranha
Piranha

lucioperca na mne bude cekat v 7 v biline na parkovisti u lidlu a ja prijedu asi s tatou a vemu ho tam aby nejela dve auta zbytecne a pak ho vezmu zase zpatky do biliny a my pojedem do UL domu

reagovat