Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.476 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 15. března 2009 v 19:21 ® BlueShark
-
Pípa: bylo to tam mladí nebo mladý?
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 18:21 ® BlueShark
-
Na Glaser bych šel
reagovatAle když bude Labe down tak jdu na labe
- Neděle 15. března 2009 v 17:20 ® pipa reakce na …
-
Ale bylo tam touživí..
reagovat)
- Neděle 15. března 2009 v 17:17 ® pipa
-
Tak ja dnes opět Nulka
reagovat) ale zaběry byly… volal sem Cormoušovi s BS,jestli je nepřijdou nachytat,ale prej už měli plny saky
))
- Neděle 15. března 2009 v 16:11 ® Flid reakce na …
-
Pepo vložil jsem nová videa,tak se koukni jsou super
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 15:54 ® filip111
-
jarda carp: pokud mi přijde matchka tak se přidám
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 15:38 ® Jarda carp
-
All : Pudu v sobotu nebo v neděli na Glaser jen tak proházet Angličáka a vyzkoušet prosekaný fleky,kdo se přidá ?
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 15:30 ® monaster reakce na …
-
Podhoří c ca 2 hodinky. a ani ťuk. feeder, položená. červy, žížaly, kolínka. nula
reagovat - Neděle 15. března 2009 ve 13:55 ® BlueShark
-
Tak dnes na Labi s Cormoušem. Pěkné počasí jen ryby nic. Nakonec mistr žravej zobák přemluvil jednu plotku na mé červy
reagovatsamozřejmě zmasena. Jinak Monaster, jsi ve sprše že je podle Tebe hnusně?
- Neděle 15. března 2009 v 9:49 ® 1Mara
-
A takhle to bude vypadat až budem odcházet od vody , takže Lojzíku obědnej i technický služby
reagovat).
- Neděle 15. března 2009 v 9:46 ® 1Mara
-
Tak takhle to bude vypadat na našem prvním srazu v Žatci, tak se Lojziku připrav
reagovat.
- Neděle 15. března 2009 v 9:37 ® 1Mara
-
Dobré ráno holky
reagovat.
Filipe opět prázdný imeil,jenom prázdná schránka to je divný.
- Neděle 15. března 2009 v 9:11 ® monaster reakce na …
-
Jarda: dneska jsem se na kolo chystal. ale je pěkně hnusně
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 8:39 ® Piranha
-
Ale mezi temy stromy musej bejt hovbada nehorazny.
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 8:39 ® Piranha
-
Tak fotky pekny, akurad ta lod nevim, kde to vubec kua je.Schovej si ty fotky a za 50 let budou za dobry love.
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 7:17 ® pipa
-
Tak dem nato !!!!
Piranha: beru i par rybiček ..
reagovat)) přij dat drink
))
- Neděle 15. března 2009 ve 2:48 ® pipa reakce na …
-
A naše sponzorska Loďka
reagovat)))
- Neděle 15. března 2009 ve 2:44 ® pipa reakce na …
- reagovat
- Neděle 15. března 2009 ve 2:41 ® pipa
-
Tak sem to konečně dokazal sesnoubyt!!!!
reagovat)
- Neděle 15. března 2009 ve 2:35 ® pipa reakce na …
-
Pirano:ses nak nasral
reagovat))) ja si taky přeci naky rybindy odnesu.. Nema cenu to dal řešit
))) a BRZDI STEMA NADAVKAMA !!! neboj u vody to vyřešime
))
- Neděle 15. března 2009 ve 2:21 ® pipa reakce na …
-
Kuncaku ale jdeme na Glaser !!!
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 22:16 ® Jarda carp
-
BS : Hokej dobrý, koukám ,že už sem nechodí ani ten turista na kole s maskáčovým kloboukem…:D Tenhle tejden jdu pro noty a o víkendu na ně.Vemu si sebou boxérky ,protože jde se mnou Pipa s Dravou rybou.....:D
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 22:01 ® BlueShark
-
Proč Labe nejde dolu? Kdo poradí
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 21:49 ® Luda
-
Piranha: Já to zbalil půl hoďky po vás. ani ťuk. Zejtra bych měl jet na ty Nechranky se učit házet mušákem, tak ti pak poreferuju jak mi to jde.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 21:36 ® cormoran reakce na …
-
BS: Tak hybaj domu, ať jsi ráno čilej:)
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 21:34 ® BlueShark
-
Nehádejte se kurva, už jste jak já!!! Jinak já jsem po hokeji v knajpě s brňákama a nehádáme se
reagovati JardaCARP byl na hokeji a vy lebedíte doma
- Sobota 14. března 2009 ve 21:24 ® 1Mara
-
Nechte toho braší .
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 21:22 ® Piranha
-
Nehlede na to ty pane rybari, ze jsem mu to psal nekdy v prosinci a okouni jsou tesne pred trenim v prosinci?Vem si knizku nauc se cist a pak si precti o rybach.Ty rybari.V lednu pod benesakem na mrtvou rybicku a to si rikas rybar jo.
reagovat)
- Sobota 14. března 2009 ve 21:20 ® Piranha
-
Pipo ty ses čuráček ty vole vymastena hola lebka s dechem alkáče a dylyna jak rikas.Ja jsem chtel okouna, ano zeru je mam je rad a co, ale nikdy jsem nerekl, ze bych jel pro ryby, aby se mi to vyplatilo ty kokoti hlavo.Neser mne a nenarazej s vymyslenejma kecama tvyho abstinosexualniho mindroše, nebo ti ten benesak schodim ne repu.Se vzpamatuj.To s tim okounem jsem nerikal tobe ale luciovi a jestli to lucio nekde troubil dal tak skoncil.Ja se nestydim za to, ze si vezmu obcas rybu, kazdej si ji veme BS, monaster a hlavne ty okouny.Ale abych nekdy rekl, aby se mi to vyplatilo, tak se di vyblejt.
Ated at mi da HaD ban za sprosty slova, nelituju jich a patrej ti.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 21:05 ® pipa
-
Mysliš,že mě to nesere …
reagovat(((