Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.484 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. března 2009 v 16:44 ® pipa reakce na …
-
Tak toje jasny …
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:44 ® IVO reakce na …
-
Koukám pánové, že zima byla dlouhá a tak do sebe šijete alespoň po netu. Není to zbytečné ?
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:41 ® IVO reakce na …
-
Nejprve mi zavolej. V tom skladu nejsem pořád.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:37 ® pipa reakce na …
-
Piranha: ja nereju akorat mě štveš jak si protiřečiš .. a ja řikal at Slamičovi brnkneš a ty hold si to Nepochopil !!!!
)))
PS: a vzpomensi jak si měl zkracovanou špičku na tom feederu cos mi nabízel
reagovat)))) A nebo sem nacpanej ??!!
- Sobota 14. března 2009 v 16:37 ® IVO reakce na …
-
Je to zboží ze SRN od firem Mosella, Dega ,Pelzer a Sänger.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:18 ® Piranha reakce na …
-
Jendo ja zitra taky nikam nejdu.Pockam az labko trosku spadne aspon na tu hladinu jak jsem byl minule s tebou.A navic jsem nachcipanej, mala uz se lepsi i malej, Petra zdrava a ja nakonec budu chcipat buhvi jak dlouho.Zitra doma cajovat, pondeli arbajt celej tejden.Potrebuju taky vydelavat nejaky korunky a ne litat po rybach.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:11 ® BlueShark
-
Rybaňha: vždyť Ti nic špatného neřekl. Radši mi napiš jestli nejdeš na ryby. Já chci jít zítra před prací a nikdo nejde
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 16:05 ® Piranha reakce na …
-
pipa zase nacpanej a s tradicnima vyjevama.Nerej neser a nech bejt.Netazal jsem te.Pak, az te zase potkam u vody, tak budes jako milius. Kdo by dnes nechtel usetrit.Pokud mi Slámič nabidne dobry veci tak udelam kseft.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 15:33 ® pipa reakce na …
-
IVO: přiští tejden se aspon stavím na kukajdu
reagovat) Piranak tu určitě propásne
)))
- Sobota 14. března 2009 v 15:23 ® BlueShark
-
IVO: Takže to je nějaký doprodej nebo Tvá prodejna? Stopro potřebuju špičky, těžko se shání 4mm jemný, všude prodávaj kopyta…
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 15:20 ® IVO reakce na …
-
Doporučuji ovšem neotálet. Zboží poměrně rychle mizí. Zatím tam ještě máme pruty (především přívlač, feeder a sumec/moře), nějaké pelety, krmítkovky, woblery, bivaky, deštníkové přístřešky, deštníky,batohy, kempingové grily, broďáky, pouzdra na pruty a na navázce atd. Sortiment i množství pozvolna díky těm cenám ubívají.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 15:10 ® IVO reakce na …
-
Piranha: veškeré zboží máme ve skladu v Předlicích.Pokud něco budeš chtít, tak mi zavolej na 777600686. Dohodneme podrobnosti. Zítra tam budu kolem dvanácté hod. I.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 15:08 ® IVO reakce na …
-
+piranha:
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 14:59 ® pipa reakce na …
-
Pirana kratí aby ušetřil stováka
reagovat)) ted si zas zaperlil mistře piranaku
))) jinak šude jich po kramech maj mraky !!!!! vem telefon a cinkni Ivošovi,když ti udělal tak dobrou cenu..
- Sobota 14. března 2009 ve 14:24 ® Piranha
-
Ivo kde to mas u tebe na strekove?Poku mas vsechny nosnosti tak bych taky neco pobral.Jestli muzes poslat nejaky míry, tak to sem nahazej.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 13:06 ® BlueShark
-
Špičky od feederu nemůžete krátit!!! Jsou konstruovány jen a právě na nosnost a dannou délku. Tím se zruší její vlastnosti…
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 13:05 ® BlueShark
-
IVO: To si piš, že se ozývám, kde je máte?
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 10:19 ® sus1 reakce na …
-
Si sem dal asi ten negativ,že jo??
reagovat)))
- Sobota 14. března 2009 v 10:15 ® pipa
-
kurňa co stim je ???
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 9:43 ® IVO
-
Pokud potřebuješ nějakou špičku na feeder, tak se ozvi, máme jich zatím dost v různých průměrech a variantách. Cena 50,–Kč za kus.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 8:34 ® 1Mara reakce na …
-
To víš ta je od Salma
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 23:34 ® pipa reakce na …
-
Mara: dik,je touživá.....
))))
Piranku: toje uloveček co …
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 23:11 ® 1Mara
-
Pípa máš to tam , mám jen jednu.
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 23:05 ® 1Mara
-
Vydrž chlape už jdu na to
reagovat.
- Pátek 13. března 2009 ve 22:53 ® pipa
-
1Mara: pošli to touživí foto
reagovat)))
- Pátek 13. března 2009 ve 22:30 ® pipa reakce na …
-
filip 111: eště nic nedorazilo…
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 19:22 ® filip111
-
Pípa, 1Mára: pošlete mi do osobky adresu kam chcete poslat ty fotky
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 19:15 ® Luda reakce na …
-
Davide v kolik?
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 18:52 ® pipa
-
čus Touživáci …
reagovat))
- Pátek 13. března 2009 v 18:35 ® Piranha
-
Maro ja nepsal, aby ji kratil vole, ale aby ze spicky levnejsi cenove skupiny sundal ocko a nalepil ho na tu spicku, co ji ma jako hlavni a co na ni shani ocko.Kratit spicky je hovadiny, i kdyz tim ziskas treba ,,H,, spici.
reagovat