Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.486 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. března 2009 v 18:13 ® Trepifajxl reakce na …
-
Já jezdím do Liberce tam to ho má taky dost špičky tam maj akdyby nepasovala tak mi sežene original.Jen ty očka se moc špatně shanějí
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 18:09 ® 1Mara
-
Pirno každá špička je jiná a krátit jí je blbost. Je to u kostela. Tam by je měl mít náhradní a jjak říkám podél hor po hlavní silnici přes Litvínov u Jordána tam má všechny druhy a není to pro ně žádnej problém.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 18:05 ® Trepifajxl reakce na …
-
Kde je v teplicích ten trousi to je tam u kostela?moc už teplice neznam ale něco vim
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 18:04 ® Trepifajxl reakce na …
-
Já vím každej ho chvalí.Ja si budu kupovat novou špičku,ale tuhle sem chtěl mít nahradní.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 17:47 ® Piranha reakce na …
-
Tprepifajxl>
reagovatty vole ty mas nyck, ale k veci, kup si nahradnispicku od jakyhokoliv feederu a ocko si sundej.spicka stoji okolo 150 korun sice, ale budes mit i nahradni ocko treba druhy nebo treti.
- Pátek 13. března 2009 v 17:44 ® 1Mara
-
Trepifajxl- V teplicích Trousil a v Litvínově nahoře na tý hlavní , já si teď nevspomenu tam ti to udělaj na sto procent na počkání.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 17:32 ® Trepifajxl reakce na …
-
Maro to se máte u nás seženeš očko ale velký a to je mi na prd
reagovata nalepit si ho musíš sám.Tak to až pojedu do Teplic tak se tam juknu.Jo a děkuji
- Pátek 13. března 2009 v 17:02 ® Piranha
-
Jo nekam tam jak byly ty dedkove masaji.Hazet budu zase spis do ty zatoky jako prve.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 16:46 ® Luda reakce na …
-
jooo, tam jak byli ty důchodci.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 16:45 ® Luda reakce na …
-
pujdem tam jak chytal ten fanda na tu obrovskou kačenu? a v kolik?
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 16:34 ® Piranha
-
Luda tak zitra jedu s tatou na kacu, dedek uz ma konecne papejry, tak ho vemu taky.Tak prijd jestli budes chtit.Pujdu asi naproti jak jsem sedel na tu spicku. Du se lecit
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 16:03 ® 1Mara
-
Trepifajxl- nevím jak u tebe v rybářství to chodí,ale u nás v Litvínově nebo v Teplicích ti to očko na počkání zalepí cca za 50kč plus to očko
reagovat.
- Pátek 13. března 2009 v 15:33 ® 1Mara
-
Jinak jsem chcíplej mezek takže výkend je pro mě pase
reagovat(.
- Pátek 13. března 2009 v 15:31 ® 1Mara
-
Jo jo v Bílině tam už se vraždilo i za větší píč…y .
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 15:17 ® foks01
-
Lojza-ty informace jsou zkreslený,já toho člověka znal,oba byli závislí na svinstvu,ty pruty nejspíš někde lohli,kámošovi je chtěli prodat ,nějaký klacíky s emkačkama,zasraný zaprášený,…pak se asi pohádali a už to bylo
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 14:54 ® Trepifajxl reakce na …
-
Mam malej dotaz da se někde sehnat koncove očko na feeder?nějak se mi to nedaří
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 14:19 ® Luda reakce na …
-
Jasně Davide, nelamej to přes koleno. Slíbil mi prodavač od nás, že mě dá dyštak v neděli školení na Všechlapech
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 13:25 ® Piranha reakce na …
-
Lojzo tak to ma asi peška.
Luda> jeste uvidime, je mi malinko huř.
sus(sprava a udrzba silnic) my Piranhove neřvem a spíme jako dudek.
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 12:33 ® LojzaRybka
-
hoj klucí,včera bylo ve zprávách že v Bílině někdo ubodal nějakýho rybáře,nějakýho Zelenku a to kvůli prutum,rybář nepřežil
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 11:15 ® BlueShark
-
Tak kulišáci, večer jsem nasbíral kopec žížal akorát velikost a zítra vyrážim, dneska ještě oddych
reagovatA večer hokejík
- Pátek 13. března 2009 v 11:02 ® 1Mara
-
Pepo já mám z lovosic takový tvrdčí a 4m a neřekl bych že se dá jentak zlomit , to bys musel být fakt kopyto
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 9:01 ® Luda reakce na …
-
Davide, to jsem rád. Já mastil z krámu rovnou na rybník, na návazec jsem dal kuličku z papíru a hned jsem zkoušel házet. To prásknutí se mi stalo jen několikrát. Jestli nepujdem v sobotu ráno na káču, tak ti cinknu a prijel bych k Tobě. Mušky budu mít do příštího týdne. U Brunsteina mají mušky k prodeji?
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 8:07 ® sus1 reakce na …
-
Piranha:Doufam, že tě malej doma brečí celou noc aby ses nemohl vyspat!!!!Jemu to nepřeju ale tobě??!! JO..-)))To máš za ty rajčata?!
reagovat)
- Pátek 13. března 2009 v 8:00 ® Prasek_2007
-
Pepa: ono je to o tom,jak s ním zacházíš.O rybu jsem ho ještě nezlomil.Spíš na něj šlápnu při balení nebo se mi dostane mezi trubky písek… Piranha: ten 4metr bych spíše využil tam,kde je u břehu třeba stulík nebo rákosí
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 7:51 ® Piranha
-
Pasek> Michale plne s tebou souhlasim, sam mam 3m a opravdu to postaci.Chce to i trochu cviku nez se s tim rybar nauci.Myslim kdyz ma v ruce prut s kaprem a v druhy 3m podberak.Ja si ho stahuju pres nohu a je klid.Obcas se ale zapomenu ubranit a skolacky ho zvedam
reagovat4m tyc uz je opravdu vyjimecny a spis bych ji bral u plavackaru na delicky.
- Pátek 13. března 2009 v 7:47 ® Piranha reakce na …
-
Luda> klasicka zacatecnicka chybicka, musis cekat az se ti pri zpetnem hodu kdy vracic snuru za sebe snura cela natahne.V tom okamziku ji vracis na vodu a pri odletu si s sebou bere jeste par metru co mas vytoceny z kolecka.Ja ti to ukazu.Tak prijed do Trmic, ja vemu musak taky a pujdem na belu. Musis mit prut v zakladnim postavevi a to 10 a 13 hodin.Tzn. kdyz se vraci snura a ty mavnes prutem dozadu nechas ho na 13 hodinach, reknes si v duchu jedenadvacet a prutem mavnes zpet a nechas ho na 10 hodinach.V zadnym pripade nespis s nim praskat jako bicem, jinak uprasknes mouchy, kor nymfy.Tohle je hod pres hlavu ja hazu taky timhle, nebo bocnim a kdyz je nad hlavou nebo zamnou bordel pouzivam nerad valivej hod.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 6:37 ® monaster reakce na …
-
Pilulek
reagovatděkuju mocza radu. tím že zlomíš 3 jsi mně nepotěšil
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 22:59 ® Luda reakce na …
-
Piranha: OK. Nic se neděje. Na káču bych zase jel. Důležité je že už mám mušák. Byl jsem si sním hned zapráskat. Docela to šlo, ale potřebuju školení. Práskalo mi to jako s bičem a na návazci jsem vyrobil chuchvalec nevídanej.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 22:42 ® Prasek_2007
-
Mona: jestli myslíš tím Míšou mně,tak já jsem zatím používal max. 325cm.Jsou místa,kde bych jistě využil 4m trubku,ale na běžné chytání kolem ÚL,bych já volil 3m. Je to také o ceně,nešel bych přes 700Kc.Během sezóny zlomím 2–3 a kdybych dával 2.500Kc za jednu,tak bych si asi pokaždé pěkně zanadával,když mi spadne na kameny… Myslím,že ručka od Mivardi za cca 250Kc je úplně v pohodě a když jí zlomíš,tak se zase nic tak strašného neděje…
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:42 ® Piranha
-
Pepo mam ten zarucak od feederu
reagovatbyl v aute.