Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.641 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. března 2009 ve 20:55 ® BlueShark
BlueShark

s kím máš tu čest :-D DDD

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:54 ® VODA reakce na …
VODA

tak neprovokuj toje jenom odezva na tvoje fotky !!!!!!!! PETRU ZDAR !!!!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:54 ® BlueShark
BlueShark

Regulus: Mýlíš se, Brno je vyspělé co se týče FANS a problém s nimi nikdy nebyl a naopak, fandili našemu kotli a my jim.

VODA: Zase neblázni, trošku jsme tu hodili oko jinam, ale fotit jsem 3× kus těla a dresu :-D DD Já jdu na pěknej hoket a tímhle hecováním nic nesleduju a jsme na to malí páni. Museli bychom sedét na kase nebo hrát :-)

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:53 ® VODA reakce na …
VODA

A jeste jedna s jmenem abys vedel s kim mas tu cest

reagovat
foto/forum/2009/th-img8075.jpg
Středa 11. března 2009 ve 20:28 ® sgt.mooody

Že se na to nevykašlete chlapy ;-) :D AC Sparta Praha!fotbálek je lepší:-)

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:23 ® regulus reakce na …
regulus

VODA – -:))))))))))

Jednak tě zklamu, do Ústí fakt na hokej nedojedu, jednak nejsu úplnej hokejovej šílenec a dovedeš si představit, jak bych byl nasranej, kdybych dojel a nesehnal lístky. Na hokej spolu jít nemůžeme, protože jeden z nás by řval Ústí a druhej Kometa, dopadlo by to tak, že bysme dostali na tlamu buď jeden nebo druhej, v krajním případě oba dva. -:)))) Jo pěknej dres.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:16 ® VODA reakce na …
VODA

tak to teda nejsem kamo ja jsem USTECKEJ LEV!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:15 ® VODA reakce na …
VODA

A JESTE JEDNA TED SE UKAZ TY PRDE!!!!!!!!!!!!

reagovat
foto/forum/2009/th-img8073.jpg
Středa 11. března 2009 ve 20:14 ® VODA reakce na …
VODA

A JESTE JEDNA

reagovat
foto/forum/2009/th-img8072.jpg
Středa 11. března 2009 ve 20:13 ® VODA reakce na …
VODA

Tak tady mas ty slibeny fotky abys vedel co vas tady ceka ty BRNENSKA KOMETO u nas dostanete NA TRIKO !!!!!!!!!!

reagovat
foto/forum/2009/th-img8071.jpg
Středa 11. března 2009 v 19:59 ® BlueShark
BlueShark

Jsem zmaten myslel jsem že EL NINO je VODA :-D

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:55 ® VODA reakce na …
VODA

Tak ti přeji mnoho uspechu doufam ze das vedet jak jsi dopadl jestli sli alespon Cejni u nas ted nejde nic

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:54 ® filip111
filip111

Flid: mluvil jsem s jedním rybářem na Katřině včera prej nestíhal 2 pruty a dnes prd.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:50 ® Flid
Flid

Tak jsem na noční a rano v šest jedu na ryby,Srbice nebo Kateřina

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:27 ® VODA reakce na …
VODA

jestli to je na mne tak se omlouvam !!!!!!!!!!

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:26 ® VODA reakce na …
VODA

ja uz tam jezdim od te doby co hrali exstraligu bidli tam kluk uz se tesim na patek ale mam trochu obavy

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:22 ® dedacek reakce na …

běž někam, to neumíš být trochu slušnější? Musím konstatovat prudké wsnížení inteligence v tomto kraji

reagovat
Středa 11. března 2009 v 19:08 ® BlueShark
BlueShark

VODA: Ty taky šoupneš plochou nohou až do Ústí? :-D DD

dedacek: tááákhle velký :-)

reagovat
Středa 11. března 2009 v 18:10 ® VODA reakce na …
VODA

Dnes s KOMINIKEM a LUCIOPERKOU NA 3 VODACH A ANI SUPINA NEVIM COSE DEJE VCERA JATKA DNES H…O ALE TOJE TO KRASNE KAZDY DEN NENI POSVICENI???????

reagovat
Středa 11. března 2009 v 18:08 ® VODA reakce na …
VODA

vecer ti poslu par fotek abys pochopil s kim mas tu ces ty brnaku tak doufam ze v patek prijedes rad bych te poznal ja tam budu na 100% tesim se ale jak rikam bude to tezky v tyhle seriji neni FAVORYT

reagovat
Středa 11. března 2009 v 17:40 ® Kazan

Piranha> neznáš toho pána na titulní straně :-) sportcarp.cz

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:50 ® Luda reakce na …
Luda

ááá Piranha se objevil. Co chystáš na výkend? Jestli to není tajný. :-))

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:47 ® dedacek reakce na …

jsou tam ryby a jak velký ?

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:45 ® dedacek reakce na …

č. revíru nevím, když jsem tam byl naposled cca před třiceti léty tak tam byly dvě vesnice Tuchomyšl a Vyklice.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:42 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus- tak že pššš.)

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:42 ® Piranha
Piranha

Neda se tam chytat, ale zkusit to muzete, davaj pekny pokuty a pravidelne je to tam hlidany.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:24 ® ESKY reakce na …

Ano ? To je potěšující zpráva, jaké je číslo revíru ?

reagovat
Středa 11. března 2009 v 16:12 ® dedacek

dá už se chytat na novém jezeře Chabařovice- Vyklice

reagovat
Středa 11. března 2009 v 15:38 ® BlueShark
BlueShark

regulus: Se to tu zvrtlo. Myslím, že něco vím i z minulých let, kdo měl jít kdo nemě nahoru a proč. I jsem měl podložené ty postupy Bolky a ČB před 3 lety. V rodině mám přímo trenéra… ;-) Do brna extraliga patří a u nás na ni borci Kyslík/Hořava ještě letos nemají vše připravené. Ale když se to povede, neříkám že to pustěj!! Nejsem blázen a fakt, že pujde extraliga do Brna tu je :-) letos :-)

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 14:34 ® regulus
regulus

chosebaits – ja vtááák, až teď jsem se ti mrknul do karty. -:))) No upřímně, moc jsem ve výhru nevěřil po posledních dvou zápasech (pochopitelně Komety).

reagovat