Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.655 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. března 2009 v 17:45 ® sus1
-
Baví se tři rybáři(Pirana,1Mara a Cormoran) o tom, jaké úlovky kdo chytil. Prvni: „Já chytil 3kilovýho kapra.“ Druhý: „Pche, já 5kilovou štiku.“ Tretí: „To nic není, já chytil 10 kilovýho sumce“
A první říká: „Že já debil vždycky začínám první.“Pánové prominou,že jo??
reagovat)
- Pondělí 9. března 2009 v 17:10 ® 1Mara
-
Vým co nasazuji za chytrou rybu né ? Nejsou blbý přeci se nenechaj chytit Cormoránem
reagovat).
- Pondělí 9. března 2009 v 17:08 ® cormoran reakce na …
-
Zdar, koukal jsem, jak jsi vyzkoušel voba z výstavy:)
reagovat
S těma duhákama je to divný, krmení je mělo stáhnout k ďouře, a pak měl bej masakrrrr:D - Pondělí 9. března 2009 v 17:06 ® 1Mara
-
Máš vidět jak zobali vobíky a tvistříky
reagovat.
- Pondělí 9. března 2009 v 17:05 ® 1Mara
-
Čus Cormoši- no je to tím že jsme chytaly ve 4–6m hloubce a já je tam mám těd ve 70cm.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 17:01 ® cormoran reakce na …
-
Mára: To je divný, teďka je tam mydlíš a pod ledem se na nás ani nevys*ali:)
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 16:54 ® 1Mara
- reagovat
- Pondělí 9. března 2009 v 16:53 ® 1Mara
- reagovat
- Pondělí 9. března 2009 v 16:52 ® 1Mara
-
Ahoj lidi rybkové
reagovatDnes jen 5 kousku , ještě se kapříkum nechce zobat tak snad příště.
- Pondělí 9. března 2009 v 16:39 ® Luda reakce na …
-
Mě by se to hodilo zitra. Akorát kdyby to nebylo nějak daleko.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 16:27 ® Luda reakce na …
-
Piranha: Maš nějakej revír v plánu??
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 16:10 ® Piranha
-
Caps lock
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 16:02 ® Piranha
-
kua co jsem to mel zmackly Tab
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 16:01 ® Piranha reakce na …
-
TAK TO SI KAMARADE MUSIS DOJIT NA OCNI, JA MAM ZRAK OK, TY MAS BREJLE, TAK JESTLI TO NENI TIM ZE NEMAS BEZVADNEJ ZRAK.JA CHYTAL I V NOCI BEZ CHEMICKYHO A POZNAL JSEM ZABER.STACILO MI SI DAT PRUT TAK ABY SPICKA BYLA SMEREM NA NEJAKY OSVETLENI NEBO MESIC.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 15:29 ® filip111
-
já ho používám i při běžném chytání. Když jsem použil čistě bílou plochu tak to moc nepomáhalo proti těm mžitkám.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 15:16 ® Piranha reakce na …
-
terc?k cemu, ten je na neco jinyho
reagovatten je na nepatrny zabery, myslel jsi cedulku bilou dat pred spicku a nasvitit to, uz jsem o tom taky premejslel, ale chemicky svetylko, proste ta fosforove zelena ma svoje kouzlo.
- Pondělí 9. března 2009 ve 14:43 ® filip111
-
Piranha: hlavně si vezmi terč, jinak se ti bude zdát, že máš záběry v jednom kuse. Alespoň já jsem měl vždycky mžitky před očima.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 ve 13:07 ® Piranha
-
Bud zitra nebo ve ctvrtek, nejpozdeji v patek pojedu na stojak.Chci jet az tak na 17tou hodinu a budu tam az do tmy do 21ti.Zkusim vecerni lov na kapriky s chemickym svetylkem na feederu.Tesim se jako malej kluk
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 10:35 ® BlueShark
-
Mě šlo o to, že Mona mě před 4 dny našel y/i špatně a hned mi to sem vrazil, tak mu to vracím
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 10:34 ® BlueShark
-
Ono není co psát z práce
reagovatMě říkaj blábolman
- Pondělí 9. března 2009 v 10:20 ® filip111
-
BS: člověče, nemůžu si pomoct, ale mám takovej pocit, že píšeš poslední dobou jen bláboly
reagovatJen takový „rejpání“
- Pondělí 9. března 2009 v 9:42 ® BlueShark
-
Jak tak čtu Pepíkovo zprávu první ze včera, nemůžu se zbavit pocitu že je to Pepinka. Ženská. Píše byly jsme, tak tam byl ještě s dalšíma babama
reagovatDDD
- Pondělí 9. března 2009 v 8:52 ® sgt.mooody
-
Tak jsem byl včera už po druhý:D:D na rybách a dopadlo to uplně stejně jako minule krásná rybačka za 2 hodinky asi 30ks cejnků okolo 25cm:D:D
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 7:38 ® Piranha
-
Monaster ja mel dve sluzky a ted mam k nim jeste sluhu
reagovat - Neděle 8. března 2009 ve 20:00 ® monaster reakce na …
-
Piranha: to víš ne každej má na služku
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 19:59 ® monaster reakce na …
-
Piranha: já ti ukážu babu počkej hňupe
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 19:55 ® Piranha
-
Monastere sam si peres varis zehlis mozna i si to sam ..... tak ze jako baba ses
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 19:22 ® monaster reakce na …
-
už aby bylo teplo. potřebuju do akvárka trumana a znova hrouzka
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 19:21 ® monaster
-
filip: bral jen Piranha. roha, voda ledová brrrrrrrrr po umytí rukou ze mně byla skoro ženská
reagovat - Neděle 8. března 2009 v 18:06 ® Piranha
-
vsak jsem taky nadaval na tu bandu tupcu, co nahazely do vody rakosí, vole ja bych te přetáh.Cela voda zasr. od bordelu, horší jak labe.Jak rikam zasypat.
reagovat