Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.842 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. března 2009 ve 20:06 ® foks01
foks01

filip-něco se chystá na neděli,pošlu ti os.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:58 ® 1Mara
1Mara

Oldo stoho si nic nedělej já mám krk jeden oheň a náš pan doktor říká nato vám nic nepomůže to musíte jen vyležet :-) ocas jeden a mě to v krku pálí jako kdybych žral žiletky :-((

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:53 ® filip111
filip111

v neděli chci jet někam zachytat. Jak jste na tom? přidá se někdo? Co Lucio?

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:39 ® standas reakce na …
standas

piranha: skoro určitě na Vltavu skusíme jednu zátoku kde by mněly bejt ryby natlačený a doufám že i hladový.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:28 ® Piranha reakce na …
Piranha

Kam jdes na berunu.Na plavacku nebo fejdr.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:26 ® standas reakce na …
standas

piranha: tak to zakrm a až přijedu bude veselo,počítám že bydlíš mimo záplavu ale voda se teprve zvedne mám info od jednoho kámoše,snad to nebude tak horký jako v roce 2002 bo by to bylo v pr…,zejtra du s kámošem k vodě tak snad večer vložím fotečku do lovu.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12 ® foks01
foks01

Lojza-jasan došli od všech co řekli a už dávno aj předáno.

cormo-jedno místo je ještě v teamu volný,tak tě teda adoptuju,dnes sem vyndal 3 pidndi pruhatý,přišel sem na bomba věc na ně ,pak ukážu až pujdem ..estli to nevykecáš :-))

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 19:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

Stando joo posilej klido, cim vic vody, tim vic ryb ve sklepe :-D :D:D Jinak na labi jsem byl na kukacku a vari se to tam kurevsky uz aby byl vikend.Pri ty velky vode to docela jde.Jinak jsem dneska dostal materialek a budu to testovat jako krmeni.Je to z lihovaru vyprany zbytky ze semmen.Je to bez tuku a je to smesice vseho mozneho.Od psenice po repku, kukurici nevymaje.Mam toho dva kyble a jeden kybl peletek.Testem vody uz to proslo.I kdyz je to suchy a vypada to jako tabak, pada to na dno a peletky se krasne rozpoustej.Prej uz na to par lidi chyta a vim ze to davaj zveri do lesa a domacimu zvirectvu.Voni to jako chleba akorad 10× silneji.Jsem na to zvedavej.Flaknu tam PV1 na slepeni a mozna nejakej partikl jemnej.Peletky se daj dobre nastrelovat a za 20minut jsou rozpadly krasne.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:51 ® standas reakce na …
standas

piranha: čau fotříku,přivaž si děti posílám ti pár tísíc kubíků vody na propláchnutí.D­.D.D.D.D.D.D.D­.D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:44 ® olda
olda

Aspoň se člověk zasměje

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:34 ® Piranha
Piranha

Oldo to si tocil z okna :-D :D:D ja ti rikal odstehuj se s predlic a tobe se tam asi libi :-D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:32 ® olda
olda

www.youtube.com tady toto tamto taky není špatné

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:29 ® olda
olda

Pro lepší náladu toto si poslechněte www.youtube.com

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 18:24 ® Piranha
Piranha

BS po hlavne do niceho nejdu vim na co to chci ale nevim zda se mam rozhodnout pro medium nebo light.Vim ze chci Katanu a vim ze exage navijak.Ja bych potreboval vsechny, jak mediumko tak lightku i WPčko.Chci rybarit na vsechny pruty ale nevim kterym bych rybaril vic.Asi zustanu u media a caeem vemu light.A jestli na nem usetrim 200,– tak ho vemu v krame.Jinak tu cenu jsem popletl to byla cena za hotovy ale pres net je za 2400

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 17:15 ® olda
olda

Obědnal jsem splávek Cralusso surf tak jsem zvědavej jak se stím nadřu než se něco naučím.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 17:13 ® olda
olda

1Mara:Já na houpajdu nechytám,pouze feedr,plavaná odhoz.Ještě marodím už mi to leze na mozek.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 16:45 ® 1Mara
1Mara

Oldo už máš nastavenou houpajdu ?

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 16:18 ® 1Mara
1Mara

No na přítoku je větší očko :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 16:05 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Nepustili náhodou přítok? Že je takový pěkný vočko:)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:58 ® 1Mara
1Mara

Honzíku už ses kouknul na ty plav, udice ?

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:52 ® BlueShark
BlueShark

:D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:42 ® 1Mara
1Mara

:-) .

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:39 ® VODA reakce na …
VODA

pospicham jdu do prace viš a ta cestina to jste si jeste nezvykli KURNA!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:38 ® VODA reakce na …
VODA

jestli budes mit cestu do DUCHCOVA PRO CORMORANA TAK JI NECH U KOMINA TAM JSEM PORAD PETU TED MOC NEVIDAM ale diky moc

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:34 ® BlueShark
BlueShark

opraví VONO ale RAZÝŠ NE :-D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:33 ® 1Mara
1Mara

Ted jsem nachcípanej takže nevím a má my volat Patlaloš takže uvidím,kdyžtak ti jí nechám u Cormouše neboj.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:27 ® VODA reakce na …
VODA

volno

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:24 ® VODA reakce na …
VODA

OK a kdy se sejdeme nech mi ji prosim teda ju moc dik a kdy razys na fisch nekam ja mam vono jenom nedele

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:19 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2009/th-img7951.jpg
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:18 ® 1Mara
1Mara

Už je to tam lepší né :-) .

reagovat
foto/forum/2009/th-img7950.jpg