Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.859 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:17 ® 1Mara
-
Vodáku jsem doma mám jednu navíc a jednu pro Piraňáka tak ti tu jednu můžu dát , ale až se sejdeme u vody
reagovatné utebe doma
))).
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:06 ® Flid reakce na …
-
Já mám zasloužené volno
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:03 ® VODA reakce na …
-
MARO PROSIMTE KDO TEDA UDAJNE MA VIC TECH SAMOLEPEK NA AUTO MNEL JSEM SLIBENOU Z PRAHY A NEDORAZILA NEMAS TY 1 NA VIC NEBO NEVIS KDO MA DIK?????????????
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:00 ® VODA reakce na …
-
ahoj kluku co je ty nemakas
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:00 ® Flid reakce na …
-
Včera prochazka u vody,všechny stojaky v okolí Ústí jsou pod ledem a Labe strasne tahne a je v nem plno sracek.
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:56 ® 1Mara
-
Mooody když už nejsem mistr v plavaný tak jsem aspoň ministr ve všem a proto sebou vozím stála cca 5 klacků.
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:45 ® 1Mara
-
Michale proč si něco neřekl rád bychtě o 35ks navijáků zbavil
reagovat.Jinak cesta od doktora a nedalomito se nepodívat u nás na vody a jsem spokojenej , viděl jsem 1 okyše 2 kapříky a jednu drzou kačenu
.
- Čtvrtek 5. března 2009 v 8:44 ® BlueShark
-
A nebo ho kup a mazej na rybyyyyyyyyyy
reagovatKurník já bych čapal a voda u Větruše skoro…
- Čtvrtek 5. března 2009 v 8:35 ® BlueShark
-
Piranha: Přesně tak, zase se bezhlavě do něčeho hrneš
reagovatŠetři a mysli
- Čtvrtek 5. března 2009 v 8:23 ® Prasek_2007
-
Neblázni,přivezu ti ho z ČK levněji. Už bys měl vědět,že když chceš poradit s výběrem prutu,tak musíš specifikovat na co ho chceš…
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 8:04 ® Piranha
-
Tak ja byl zase okukovat nadobi u nas.Navijak Shimano exage + shimano katana feeder bude dobra kombinace.Ten navijacek je citlivej a klacek jsem mel v ruce, jesteale nevim jakou vrhacku.Mam jit do media nebo lihtky.Jen u te katany mne trochu vydesila cena, nejakejch 2700,–-
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 7:57 ® sgt.mooody reakce na …
-
Prasek tak to se máš!!
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 7:55 ® Prasek_2007
-
Já mám doma zas kolem 80-ti navijáků
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 7:49 ® sgt.mooody reakce na …
-
Márouši prutů neni nikdy dost já mám 26ks
reagovatale nechápu ty tašky,myslel jsem že se chytá na dva pruty:D:Djá si k vodě beru do tašky 3ks,pokud to neni náká výjímečná výprava,ale nevěděl jsem že ty si sebou vozíš pokaždý celej vozejk:D:D
- Čtvrtek 5. března 2009 v 1:17 ® Flid reakce na …
-
Honzo to nejsou moje videa,to vis mam hodne práce a pristup na internet
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 0:31 ® 1Mara
-
BS- já si koupil tydle dva a zaty peníze jsem spokojenej,ale je fakt že jsem je ještě neměl u vody,ale v ruce mi sedí
reagovat. www.tropicliberec.cz
- Středa 4. března 2009 ve 23:38 ® cormaxx
-
Jsem z Mostu(viz.karta
reagovat)
- Středa 4. března 2009 ve 23:37 ® cormaxx
-
BS: Tak podle tvých fotek vim jak ± vypadáš,pak už jen zdravý oči
reagovatPS: Kouření zabíjí
- Středa 4. března 2009 ve 23:26 ® BlueShark
-
Cormaxx: Ja jen koukal a nechytal
reagovatTys byl ten co přišel na skok, pak tam byl jeden co okounél asi 2 hodky na židličce. Odkud jsi? A jak si mě poznal
- Středa 4. března 2009 ve 23:25 ® BlueShark
-
Kamarádi, chci si koupit plavačkový prut na šoulačku. Naprosto super je Matchový prut Colmic Victory Pro Match 3,9m 2–20g nebo 4.2m, cena cirka do 2tisíc. Cca 300g a vrhací zátěž 2–20g.
Co vy na to?
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 23:17 ® cormaxx
-
Blueshark: Jj byl jsem to já
reagovatSem šel akorát ze školy a měl jsem 10 minut než mi jel vlak a chtěl jsem vidět tu masu vody.Sem ani nevěřil že tam někdo bude chytat
- Středa 4. března 2009 ve 23:04 ® BlueShark
-
Cormaxx: ptal jsem se Tě na něco před pár dny.
Flid: Kde bereš ty videa, tos točil ty?
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 22:58 ® monaster reakce na …
-
mara: hezky. a cajk taky
flid Venco špica video. hlavně jak ho ten sumejš proplask
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 22:10 ® cormoran
-
Foksik: Kouči, nebereš nový lidi do teamu?:D
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 20:40 ® Piranha
-
Dekuji vsem co mi prali.Malej se ma k svetu a mamina taky se uz zotavuje.Ja se musim zotavit jeste po tom lihu, kua jsem to prethanul.Ale zapas jsem dneska dal.
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 20:37 ® 1Mara
-
Ty voe to jsem měl pořád zato že toho mám málo a furt nemám udice na chytání a furt převazuji a dnes jsem jich napočítal 18 ks a furt mám málo
reagovat.
- Středa 4. března 2009 ve 20:30 ® filip111
-
1Mara: kterej obchod jsi vykradl? přiznej se
reagovat - Středa 4. března 2009 ve 20:21 ® 1Mara
-
lojzíku došli neboj
reagovat. Jinak chřipka je svinstvo ale zase si konečně můžu trošku srovnat rybařinu
. Celej den jsem tam strávil a to mám teprv polovinu no hrůza
.
- Středa 4. března 2009 ve 20:15 ® LojzaRybka
-
Fiksik>došli love?
reagovat - Středa 4. března 2009 v 19:56 ® cormaxx
-
Piranha: Já si taky stoupám do řady ke gratulantům.
reagovat