Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.859 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:17 ® 1Mara
1Mara

Vodáku jsem doma mám jednu navíc a jednu pro Piraňáka tak ti tu jednu můžu dát , ale až se sejdeme u vody :-) né utebe doma :-)) ))).

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:06 ® Flid reakce na …
Flid

Já mám zasloužené volno :-D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:03 ® VODA reakce na …
VODA

MARO PROSIMTE KDO TEDA UDAJNE MA VIC TECH SAMOLEPEK NA AUTO MNEL JSEM SLIBENOU Z PRAHY A NEDORAZILA NEMAS TY 1 NA VIC NEBO NEVIS KDO MA DIK?????????????

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:00 ® VODA reakce na …
VODA

ahoj kluku co je ty nemakas

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:00 ® Flid reakce na …
Flid

Včera prochazka u vody,všechny stojaky v okolí Ústí jsou pod ledem a Labe strasne tahne a je v nem plno sracek.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:56 ® 1Mara
1Mara

Mooody když už nejsem mistr v plavaný tak jsem aspoň ministr ve všem a proto sebou vozím stála cca 5 klacků.

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:45 ® 1Mara
1Mara

Michale proč si něco neřekl rád bychtě o 35ks navijáků zbavil :-) .Jinak cesta od doktora a nedalomito se nepodívat u nás na vody a jsem spokojenej , viděl jsem 1 okyše 2 kapříky a jednu drzou kačenu :-) .

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 8:44 ® BlueShark
BlueShark

A nebo ho kup a mazej na rybyyyyyyyyyy :-) Kurník já bych čapal a voda u Větruše skoro… :-((

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 8:35 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Přesně tak, zase se bezhlavě do něčeho hrneš :-D Šetři a mysli :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 8:23 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Neblázni,přivezu ti ho z ČK levněji. Už bys měl vědět,že když chceš poradit s výběrem prutu,tak musíš specifikovat na co ho chceš…

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 8:04 ® Piranha
Piranha

Tak ja byl zase okukovat nadobi u nas.Navijak Shimano exage + shimano katana feeder bude dobra kombinace.Ten navijacek je citlivej a klacek jsem mel v ruce, jesteale nevim jakou vrhacku.Mam jit do media nebo lihtky.Jen u te katany mne trochu vydesila cena, nejakejch 2700,–-

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 7:57 ® sgt.mooody reakce na …

Prasek tak to se máš!!

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 7:55 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Já mám doma zas kolem 80-ti navijáků :-))

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 7:49 ® sgt.mooody reakce na …

Márouši prutů neni nikdy dost já mám 26ks :-D ale nechápu ty tašky,myslel jsem že se chytá na dva pruty:D:Djá si k vodě beru do tašky 3ks,pokud to neni náká výjímečná výprava,ale nevěděl jsem že ty si sebou vozíš pokaždý celej vozejk:D:D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 1:17 ® Flid reakce na …
Flid

Honzo to nejsou moje videa,to vis mam hodne práce a pristup na internet :-D

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 v 0:31 ® 1Mara
1Mara

BS- já si koupil tydle dva a zaty peníze jsem spokojenej,ale je fakt že jsem je ještě neměl u vody,ale v ruce mi sedí :-)www.tropicliberec.cz

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:38 ® cormaxx
cormaxx

Jsem z Mostu(viz.karta;-) )

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:37 ® cormaxx
cormaxx

BS: Tak podle tvých fotek vim jak ± vypadáš,pak už jen zdravý oči:-) PS: Kouření zabíjí:-D

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:26 ® BlueShark
BlueShark

Cormaxx: Ja jen koukal a nechytal :-) Tys byl ten co přišel na skok, pak tam byl jeden co okounél asi 2 hodky na židličce. Odkud jsi? A jak si mě poznal :-D

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:25 ® BlueShark
BlueShark

Kamarádi, chci si koupit plavačkový prut na šoulačku. Naprosto super je Matchový prut Colmic Victory Pro Match 3,9m 2–20g nebo 4.2m, cena cirka do 2tisíc. Cca 300g a vrhací zátěž 2–20g.

www.braunstar.cz

Co vy na to? :-)

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:17 ® cormaxx
cormaxx

Blueshark: Jj byl jsem to já:-)) Sem šel akorát ze školy a měl jsem 10 minut než mi jel vlak a chtěl jsem vidět tu masu vody.Sem ani nevěřil že tam někdo bude chytat:-)

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 23:04 ® BlueShark
BlueShark

Cormaxx: ptal jsem se Tě na něco před pár dny.

Flid: Kde bereš ty videa, tos točil ty?

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 22:58 ® monaster reakce na …
monaster

mara: hezky. a cajk taky

flid Venco špica video. hlavně jak ho ten sumejš proplask

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 22:10 ® cormoran
cormoran

Foksik: Kouči, nebereš nový lidi do teamu?:D

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 20:40 ® Piranha
Piranha

Dekuji vsem co mi prali.Malej se ma k svetu a mamina taky se uz zotavuje.Ja se musim zotavit jeste po tom lihu, kua jsem to prethanul.Ale zapas jsem dneska dal.

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 20:37 ® 1Mara
1Mara

Ty voe to jsem měl pořád zato že toho mám málo a furt nemám udice na chytání a furt převazuji a dnes jsem jich napočítal 18 ks a furt mám málo :-) .

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 20:30 ® filip111
filip111

1Mara: kterej obchod jsi vykradl? přiznej se :-D

reagovat
Středa 4. března 2009 ve 20:21 ® 1Mara
1Mara

lojzíku došli neboj :-) . Jinak chřipka je svinstvo ale zase si konečně můžu trošku srovnat rybařinu :-) . Celej den jsem tam strávil a to mám teprv polovinu no hrůza :-(( .

reagovat
foto/forum/2009/th-img7936.jpg
Středa 4. března 2009 ve 20:15 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Fiksik>došli love?

reagovat
Středa 4. března 2009 v 19:56 ® cormaxx
cormaxx

Piranha: Já si taky stoupám do řady ke gratulantům.

reagovat