Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.168 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. srpna 2007 v 9:23 ® Vlackar
-
Opožděná gratulace pro BlueShark. To je ale štika. Takovejch už je v našich vodách málo
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 20:12 ® BlueShark
-
Chlapici, byl jsem dneska na soutoku s Bilinou a na feeder par plotic a jeden cejn, tak jsem vzal plavacku na feedera a sel podel zdi dolu a cca 24 tloustu, par ploticek a cejnku, krasne jsem si zachytal, plavacka na smotky rohliku z impeka, nejlepsi navnada na splavecek
Jinak na rybku zivou kamarad jeden nebo dva kratky rozjezdy na oukleje. Ale vzdy to pustily. Byla zima ale dopolko to zaclo brat pekne co se oteplilo. Ted jsem zase v praci, zitra na ryby nemuzu pravdepodobne a jestli pujdu tak az v patek do 13:00 od rana pak mam zase praci do noci. SO NE jsem u slecny takze nebudu moci jit ale po a ut je nase a kdyz nekdo bude chtit jit muzem vyrazit. Ale na rovinu rikam nevlacim letos, vlacel jsem loni ted se soustredim na jiny zpusob lovu! A za rok si koupim poradny nacini i prsacky.
Preji krasny vecer a kdo se chce domluvit piste na 776374447 muj mobil a dame to do kupy. Rad Vas poznam i kdyz nejsem zadnej super znalec
Beryrybara poznam rad vypada na moji krevni skupinu a zbytek se pridejte
Kdo chce piste dnes vecer na jan.boruvka@o2.com do prace…
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 15:45 ® Vichrzhor reakce na …
-
lucioperca: viděl bych to od zdymadel po proudu…rád bych chytil candoše/sumce/parmu. Včera jsem byl na Labi v Brandýse, kolega tam dostal za soumraku tři menší candoše a já nic, tak potřebuju napravit reputaci!
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 15:41 ® Tomash
-
V pátek jsem v Praze, jinak celý příští týden mám volný
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 14:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
já sem dneska a zejtra v práci takže já bych mohl v pátek co kde se sejdem
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 14:06 ® Vichrzhor
-
Teda čučím jak vejr, co za ščuky jsou v Labi! V pátek se konečně utrhnu, takže od rána jsem na rybách v Ústí – nejdete někdo taky?
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 11:14 ® Tomash reakce na …
-
lucioperce69 : Pohoda, můžu od pondělka do pátku, tak nevím, jak se to hodí vám – pracujícím
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 10:32 ® Beryrybar reakce na …
-
lucioperce69: TAkze ja taky pod mostem sumce nechytam,ale vim tam o jednom velkym,ale toho chytit je umeni
)
BlueShark: jj budu rad za video. A stim utrzeni chapu,skoro pro kazdou trofejni rybu jsem byl ve vode nebo spis kamos. A chpu ze jste si ji nepustily.Lepsi nez aby plavala v labi brichem nahoru
reagovat) Tatim cus.Preju pekny ulovky. Petruv zdar
- Středa 29. srpna 2007 v 8:48 ® lucioperce69 reakce na …
-
Blueshark:Tak to já se taky připojím a zajedu si s váma zachytat můžu ráno vyzvednout tomashe cestou pres tpc. Jinak v sobotu večer od 18 do 23 pod novym jeden candátek pár okounů jeden bolínek a tlouštík ale sumec žádnej nevim jak to děláte že máte furt záběry na vláčku když na trhačku na výstavního lejna neni záběr
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 7:54 ® BlueShark
-
Tomasha: pristi tyden uvidim podle toho jak mam smeny. Psini mi to na ICQ. domluvime se pujdu rad. I kdyz chodim s kamosem ale jednou pocka
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 7:53 ® BlueShark
-
Az bude VIDEO poslu. Jinak neriskovali jsme utrzeni tak jsem drzel udici a kamos pro ni sel. Jinak vracena vode nebyla, bohuzel… Trofejni ryby poustim ale tahle co jsme ji vytahli byla tak vycerpana ze ani po 2 hodinach uz se nevzpamatovala ve vezeru a jen po dlouhe dobe klapla. Kamos chtel hlavu na zed (zni to hnusne
reagovat) , ale doprejte mu zivotni ulovek se mnou, zbytek jsem delal ja a s kamarady to nekdy ugrilujem nebo tak neco. Jinak veskere ryby poustim beru si opravdu malo kdy a trofeje jsem pustil vzdy. Tenhle kus yl i raneny u huby a krvacela hodne
- Středa 29. srpna 2007 v 7:20 ® Jarda carp
-
čau – přopojuji se ke gratulacím. Je to kus ........jestli máš video -pošli mi ho pls e-mailem
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 1:14 ® Beryrybar reakce na …
-
Heeezzkkyyyyy.Gratuluju!!!!!!!Pekna.Tak takovou bych chtel taky vytahnout.Normalne mam radost za tebe
A taky by me zajimalo jestli byla vracena vode.A co naky to video nebo tak posles mi ho na e-mail??? beryhop@seznam.cz
Jeste jednou gratuluju
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 1:10 ® Beryrybar
- reagovat
- Středa 29. srpna 2007 v 0:21 ® Kuba V.
-
Moc pěkný úlovek gratulace. A aroč jste pro ni šli do čtvrtky řeky nešla ode dna holka jedna:) a jen mě zajímá jestli byla vrácena vodě. Ďíky za odpovědi a přeju hodně dalších rybářských zážitků.
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 0:20 ® Tomash reakce na …
-
To víš, že ne, ukousla mu to Příští týden bych zajel s feederem a boloňkou k Běle na soutok, zajdem spolu?
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 0:19 ® BlueShark
-
a neuvalcil
reagovatasi mu to urvala nebo jak dlouho tahal a na co? jedu z prace huraaa zitra rano asi plavacka u zdi u biliny
- Úterý 28. srpna 2007 ve 23:22 ® Tomash reakce na …
-
BlueShark : Perfektní zubatice! Vřele gratuluji, viděl jsem, jak s ohromnou štikou válčil loni jeden kluk na pláži – velikostně jsme ji tipovali kolem 100cm – možná je to tenhle krokodýl!
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 21:31 ® BlueShark
- reagovat
- Úterý 28. srpna 2007 ve 21:31 ® BlueShark
-
:)
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 21:11 ® BlueShark
-
podotykam chytil jsem to s kamaradem, zabralo to na jeho prut, ale ja ji tahal a on pro ni sel do vody
Vlasec 0.25, prubezne olovo, velky hacek
Az budu mit vsechny fotky napisu a dodam informace…
loni 19kg kapr, chytam 4. rokem na feeder vetsinou posledni dobou, jsem stastny no
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 21:05 ® filip111 reakce na …
-
gratuluju, moc krásná ryba. Jaký jsi měl vybavení? vlasec, prut, apod…
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 21:00 ® skwor
-
BlueShark: Gratulace, takhle má vypadat životní ryba.
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 20:28 ® regulus reakce na …
-
BlueShark – tak to je teda parádní kousek.
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 v 19:51 ® cercer reakce na …
-
BlueShark:Gratuluji!!Krasavice!!Nádherná!
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 v 19:34 ® BlueShark
- reagovat
- Úterý 28. srpna 2007 v 19:33 ® BlueShark
-
Tak panove a damy, vcera se nam kolem 13:00 u mostu Edvarda benese podarilo s kamaradem chytit tuhle stiku. Rovnych 120cm!!! Doba zdolavani 30minut na zivou rybku na tezko. Nutno dodat ze pro ni kamarad musel do pulky Labe
Ale dukaz ze v Usti stiky jsou a jake… Nikdy jsem nic podobneho nevidel, obrovsky krokodyl…
Jinak meli jste moznost shlednout vcera od 19:00 na Prime ve zpravach tento ulovek. Zajemcum zaslu fotky nebo video ktere si domluvim s Primou…
Zitra jdu zase ted jsem v praci
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 v 18:05 ® filip111 reakce na …
-
no že by to bylo moje nejoblíbenější místo se říct nedá, ale sem tam tam zajdu, raději třeba chodím pod pláž na ty hráze. Ale proto, že jsem u novýho mostu letos ještě nechytal, tak to tam prubnu, uvidíme.
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 ve 12:13 ® Beryrybar reakce na …
-
Ale stejne si myslim ze je lepsi kdyz je vic vody.Jako na nekterych mistech ne.Ale proste na labi od novyho mostu k cisticce a dal si moc nezachytam kdyz je mala voda.Co vy jak se vam chyta lip?
reagovat - Úterý 28. srpna 2007 v 11:55 ® Beryrybar
-
No prave me to prijde takovy divny chytani.A ty chodis k mostu casto nebo tam jdes poprve?! Jestli tam mas naky zkusenosti vis.
reagovat