Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 443.317 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. prosince 2008 v 15:55 ® 1Mara
-
Pípa tos mně dostal s tím fotem :0DDDDDDDDDDDDD
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 15:49 ® 1Mara
-
Nazdar vydry :o) Dnešní vánoční vláčka bez úspěchu, ale krásná procházka. Všem Vám přeji krásné vánoce, hodně dárků, hodně peněz, hodně záběrů v roce 2009 (hlavně zdravíčko). Urazil se na mě kapr, že ho vážně neberem, nejvíce se ho však dotklo, že ho večer sežerem. Tvážil se moc potměšile, když mě viděl s paličkou, ukazoval na mě z vany sprostá gesta ploutvičkou. Vyhrožoval sebevraždou, prý vypustí si vanu, nechce župan ze strouhanky, nesnese tu hanu.
reagovat
I vyhověli jsme mu přece – v obýváku bazének, ať si s námi oslavuje, i náš rybí kretének. Veselé vánoce přejí 1Mara a Veronika. - Středa 24. prosince 2008 v 15:31 ® Prasek_2007
-
Foks: OK,vše vysvětleno.Sice o praktikovi nic nepadlo( včera v 20:09 – Prasek-ne,ty jsi naopak Dr.teoretik! ),ale jsem rád,že jsme v pohodě.
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 14:04 ® foks01
-
Prasek-vše sis špatně vyložil.tím Mr.teoretikem jsem reagoval na někoho jiného,a to že tebe sem nazval Dr,praktikem jsem myslem to ,že ty chytáš a nemluvíš co a jak by mohlo jít.ani v nejmenším sem proti tobě nemyslel nic špatného…
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 13:41 ® monaster reakce na …
-
Jardo ty kurvo
reagovatrád jsem Tě zas viděl
- Středa 24. prosince 2008 ve 13:29 ® Jarda carp
-
i s Papínkem .....:D
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 13:25 ® Jarda carp
-
Hezké prožití vánočních svátků a hodně záběrů všem Chytejákům v Novém roce 2009 přeje Jarda.
reagovat
S Monastrem jsme si přáli včera…beer - Středa 24. prosince 2008 ve 13:20 ® pipa
-
Taktež všem přeji překrasnej Advent… od Pípáčka Touživáčka
reagovat))))))
- Středa 24. prosince 2008 ve 13:11 ® pipa
-
Tak ted sem se vratil z Adventní Vlačky s kamošem Maňousem… a uspěch
reagovat)))))) Ja boleňaka ± 45cm a Maňous vyhral!!! dostal 2kousky ± 25cm…
- Středa 24. prosince 2008 ve 13:07 ® monaster reakce na …
-
i já se připojuji
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:55 ® Piranha
-
Samozrejme hezke proziti svatku a toho 26. se na vas křepelky tesim.
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:54 ® Brendy
-
A teď se přiznejte, kolik z vás má letošní největší rybu z kádě před GLOBUSem?
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:52 ® Brendy
-
Přeji všem krásné prožití svátků vánočních, nějakej pěknej rybářskej dáreček pod stromkem, a v Novém roce co nejvíc, co nevětších a nejbojovnějších ryb.
A hoši ať vám nezaskočí kost…
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:51 ® Piranha
-
Jinak vam taky preju zasrany a zkurveny vanoce a aby jste chcipali v bolestech po celej rok
reagovat:D:D:D:D:D:D
- Středa 24. prosince 2008 ve 12:12 ® farnas
-
mooody: pekna peefka
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:11 ® Prasek_2007
-
Něco jsem zaspal?
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:11 ® ness
-
I já přeji ústeckým rybolovcům hezké vánoce a při malé vánoční chytačce velkej úlovek(pustit!!)Petrův zdar
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 12:05 ® farnas
-
pridam se k bluesharkovi: taky vsem preji prijemne proziti svatku a do pristiho roku 2010 hodne ulovku.
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 11:59 ® BlueShark
-
Také všem Přejy krásné vÁNOCE a přýjemné dalšý dni plné láski. Hurááá
reagovatDDDDDDDD
- Středa 24. prosince 2008 v 11:48 ® olda
-
Všem,všem,všem hezké Vánoce hodně hezkých chvil u vody at se vám splní vše co si přejete hlavně pevné nerv.
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 11:31 ® Piranha
-
Bud zase pod mostem, nebo co zkusit okna pod plazi.Je dost vody a mohlo by se tam neco ukazat. Ja byl pod zeleznicnim mostem a i tam se da dobre chytat
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 10:22 ® sgt.mooody
-
Zapálil jsem rachejtli ozvala se rána s natrženou prdelí nedožiju řána,doktoři se radili k smrti jenom krok,pak mi prde zašili štasný noví rok.
TAKŽE RYBAŘÍCI,HODNĚ ŠTĚSTÍ ZDRAVÝ DÁRKŮ A SAMOZŘEJMĚ RYB DO NOVÉHO ROKU!
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 10:15 ® Prasek_2007
-
Přeju všem lidem dobré vůle hezké prožití těchto svátečních dní.Zkusme se v tomto uspěchaném světě na chvíli zastavit a najít si chvilku na své blízké.Řekně me jim,že je máme rádi a že nám na nich záleží.Vychutnejme si kouzlo vánoc. To Vám všem přeje Prášek
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 10:06 ® 1Mara
-
Monaster ty jsi tam byl s Dufkem, nebo sám , nebo si Cormouš komouš dělá zase prdel ???
reagovatDDDDD
- Středa 24. prosince 2008 v 10:04 ® 1Mara
-
Co se tady zase kočkujete ? hadi
reagovatDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pirho máš nějakej návrh kde a v kolik toho 26.12.2008 ???? nebo někdo jinej ????????? takže čekám na osobku co a jak:DDDDDDDDDDD
- Středa 24. prosince 2008 v 9:59 ® 1Mara
-
Nazdár klukovský chytejácí:D Prasek děkuji za pochvalu, stejně umím houby musím se hodně učit od Cormorána,ale nevím jak ho vystopuji když nechce semnou už chytat na vláčku had jeden
reagovatDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dědek Dufků nemněl na vánočního kapra,tak masil opět na soutoku ??? no na každou prašivku přijde mráz a uněj na jaře přilítne celoroční počasý až se do něj pustím:D
- Středa 24. prosince 2008 v 9:16 ® monaster reakce na …
-
já vám dám bezdomovce holomci
reagovat - Středa 24. prosince 2008 v 9:00 ® Piranha
-
JJ v maskacich byl myslim celej a byl tam skulenej ze si ani nevedel, jestli je to nejakej bordel, nebo rybar.
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 2:49 ® Prasek_2007
-
1Mara: gratuluju k pěkné štice. Jen nevím,jestli jsem ten pravý k posouzení.Přece jen se specializuju na jiný druh ryb.techniky.Od toho jsou tu jiní.Patří jim můj obdiv a klobouk dolů.Každopádně by mně 60tka na konci roku potěšila.Jen tak dál…
reagovat - Středa 24. prosince 2008 ve 2:41 ® Prasek_2007
-
foks: a, nechápu tvoji reakci,asi jsem ti nějak nesedl -
reagovat
chápu,sám sobě jsem sem tam nepříjemnej b, s tou teorií si se spletl,zde jsou moje zkušenosti chabé c, praxe je o dost lepší d, za každého mluví výsledky,nechci se nijak chvástat,ale
letos si fakt nestěžuju… e, pokud tě něco trápí,mám pro tebe dvě rady: ad1, můžeme se vidět osobně,např.26.12.08 ad2, mám spoustu známých psychiatrů,ti by ti určitě poradili… Feederu Zdar