Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 442.613 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. prosince 2008 v 11:49 ® Prasek_2007
Prasek_2007

skwor: někdy se to hold zchumelí…

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 11:46 ® foks01
foks01

jo a že se tam chodí chytat můžeš vynadat nebo poděkovat mě ,tak tady netrub že si nebudeš mít kam jít zafeederovat :-)

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 11:43 ® foks01
foks01

26.se přidám jo…

Piranha-vymysli nápoj neviditelnosti a je po problému:) též si nemyslim že tam bude někdo chodit masit,musíš mít opravdu chytací sestavu co funguje jinak si tam neškrtneš,že, klucí mohou potvrdit..cormoran třebas:))

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 11:39 ® skwor
skwor

Prasek_2007: Teď jsem se hrabal ve starších fotkách a zjistil jsem, že Tě mám zdokumentovaného, jak na MiČR v Mělníku pracuješ na vítězství :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img6438.jpg
Neděle 21. prosince 2008 v 11:09 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Ahoj fšem,hlásím návrat z dalekého východu.Pokud se nestane nic mimořádného,tak bych dorazil toho 26-tého taky.

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 9:03 ® Piranha
Piranha

www.pardal.cz

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 8:53 ® Piranha reakce na …
Piranha

niko79 diky a ja za sebe, ti preji totez a hlavne zdravi.

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 v 7:24 ® nyko79

Ahoj chlapy moc sem tedy nepisu ale jsem tu dene a nevim kdy jsem zase prijdu mam toho ted hodne tak jsem vam chtel poprat prijemne proziti vanocnich svatku mnoho uspechu v nadchazejicim roce a hodne krasnych chvil stravenych u vody at uz z rybou ci bez ni ale hlavne v klidu na rybach. tak zatim Ahoj vsem

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 ve 3:21 ® 1Mara
1Mara

Coirmoráne co by jsi chtěl,lítal jsi tam jako o závod a ministra Máru jsi neposlechl, tak žádná Parma hošo pěkně se učit, jako se musím já učit opět češtinu :-D DDDDDDDDDDDDD.

reagovat
Neděle 21. prosince 2008 ve 3:18 ® 1Mara
1Mara

Pirno to že tě máme rádi víš , to že si byl hustej taky víš, to že mně se to trchu dotklo taky víš,ale to že jsem kvůli tobě utratil 1332 kč protože jsem neustále myslel nato co jsi napsal, a chlastal wisky tak to ti hošku neodpustím :-D DDDDDDDDDDDDDDDD jedině že 26.12.2008 přijdeš my to natřít na feder hade :-D né to je prdel, doufám že už jsi po krámech a móc se natebe těším:DDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDD.

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 23:03 ® cormoran
cormoran

Olihen: Taky jsi mohl napsat, že tahám parmu jaxsviň:D Jináč klucí, moc povedenej den:)

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 23:03 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Máte fotku té parmy?

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:40 ® filip111
filip111

cormo: SZ

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:20 ® BlueShark
BlueShark

A Mara taha parmu…

reagovat
foto/forum/2008/th-img6432.jpg
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:19 ® BlueShark
BlueShark

to je ta ryba :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img6430.jpg
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:19 ® BlueShark
BlueShark

Tohle je s toulcem Robin Mood :-D DDD

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:18 ® BlueShark
BlueShark
reagovat
foto/forum/2008/th-img6429.jpg
Sobota 20. prosince 2008 ve 22:18 ® BlueShark
BlueShark

Jinak par fotecek z dnesni rybacky focene mobilem :-) Takhle dopadne ryba po monasterovo utoku, kdyz dochyta dravce :-D

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:44 ® BlueShark
BlueShark

Piranha :-D DDDDD

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:43 ® Piranha reakce na …
Piranha

Kua ja zase kousu, asi budu mit kramy :-D :D:D

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

Šulin,nejses zaregistrovanej tak co by si chtel, bez naplaz a mas.Kdo ti ma verit, nikdo te nezna a nevi o tobe nikdo nic a mame ti prozradit nase fleky, howno kamo, howno

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:39 ® LojzaRybka
LojzaRybka

BS>osobka

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:31 ® BlueShark
BlueShark

jinak sorry, to melo letet do POMSTA PAREM V UL

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:30 ® BlueShark
BlueShark

Jiny priklad. prijdete ke krasnemu jezeru, kde jeste existuje priroda, skaly nebo utesy, kece ve vode, nekde pruzracna voda. Ticho a priroda si tu proste hoví. Prijde clovek nahodi udici. je mu tam krasne? Musi mit rybu domu? Ano, zabere mu krasny kapr „tak akorat“ a rekne si, chodim na ryby dlouho, chytam je a uspesne. Domu si ho vezmu i kdyz mi je lito ho vytahnout z tak krasneho bydleni. Rybu mam rad tak si ji vezmu. Ja osobne si vezmu treba do 10 ryb rocne. Das si rybu, chytis dalsi a proc ji nepustit, minula byla vyborna, ale momentalne bude jeste lepsi ziva a zpatky ve vode. Dam si radeji rizek z prasete, treba i jen proto, ze tu rybu vratim zpet tam kam patri. Ovsem pravo si ji vzit mam, ale jestli rybareni miluju, neudelam to. Nekdo je mene uspesny a jakakoliv ryba prijde, proste jde do saku. Nebo si reknu, tu prodam. Dnes je jidlo a maso drahe, proc neusetrit. Atd atd a to uz je pruser…

Vyzrat, vysat, vydojit… to neni reseni. Nekomu neprijde hloupe rozbalit tatranku a pustit obal z ruky, ktery volnym padem s podporou vetru a par dalsich fyzikalnich zakonu dorazi par metru za nej. Nekdo tohle odsuzuje. Ja to nikdy neudelam a clovek komu to neprijde divny, udela to same i u ryb. je to v MOZKU, je to o cloveku, je to o sanci ucit ostatni a delat vetsi a vesti skupinu fair rybaru. At si vezmou, ale at myslej. Myslim, ze rybareni uz dospelo tam, kam z casti melo. Uz se tolik nemasi, ale tlak je tak velky, ze se musi masit asi min nebo v CRS vice premyslet :-) PRISNE ZAKONY A TRESTY, ale o tom uz to tu bylo tolikrat.

Podle me je reseni prave tento server, ktere opravdove RYBARE spoji a najde dalsi a ryby tim ochrani…

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:27 ® Šuli

Kurnik kluci kde jste byli? Jsem vás přišel podpořit na pláž s transparentem a vy nikde.Ale aspoň byl klid a pěkně jsem si zachytal.Salátek bude luxusní:-)

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

26. jedu s vama na ně.Určo

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:19 ® Roroo
Roroo

Ahoj tak jak jste dopadly??

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:11 ® LojzaRybka
LojzaRybka

26.12 platí,jedu a Piraňáku chci tě tam vidět,nebo si protebe domu zajedu :-)

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 21:01 ® BlueShark
BlueShark

Ja si nic nemyslim, vse bylo udelano nebo udelano bude, myslenkama toho nedocilim a me je to jedno, Masari jsou kopyta :-) A o tom to neni, je to o nas o kamaradech a kazdy pozna kdo k nam patri a kdo ne.

Piranho, mam te moc rad :-)

reagovat
Sobota 20. prosince 2008 ve 20:47 ® Piranha
Piranha

Honzo promne za mne si mysli o mne co chces,Mara ty taky, reaguji na osobku, at si tam chodej vsichni, svuj nazor jsem rekl jasne, uz NE!

reagovat