Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 442.691 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 20. prosince 2008 ve 20:44 ® 1Mara
-
Tááák a teď jsem nas… jdu radči do hospody.Pirnho máš os. Nemyslím to zle . Ahoj lidi.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:42 ® filip111
-
já myslím, že si musíme uvědomit, že tohle místo je už stejně profláklý. neřeknu kdyby jsme odhalili jiný místo.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:38 ® BlueShark
-
Jojo chytěj
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:38 ® 1Mara
-
Nemyslímsi že tam budou chodit,to co by se jim podařilo chytit mezi mosty to chitěj na pláži a mnohem víc.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:35 ® BlueShark
-
Piranho, za tou vetou, ze si byl nastvany ze si nebyl s nama, byl smajlik, to znamena ironie nebo vtip
reagovatto snad uz chapej
)
- Sobota 20. prosince 2008 ve 20:29 ® Piranha reakce na …
-
Honzo ja nejsem nastvanej na vas kvuli tomu,ze jsem nemohl byt s vama, to je detinsky.Sere me to, ze Filip tady neco spustil, vsichni se toho uspesne chtly, ja jsem hodiny travil u PC a zbytecne.Ted ta pakaz co hnije zavisti na plazi, sem pritahne a ja az si pujdu do konce roku jeste pofeederovat, si nebudu mit kam sednout.Bylo to zbytecny a jen to bylo hnusny plkani. Jen jsem rekl a znovu rikam,ze uz se v takovehle ,,akci" nechci iniciovat.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:23 ® BlueShark
-
1Mara tak se domluvime
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:23 ® BlueShark
-
Navic nase misto to neni. To je grabet vyse
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:23 ® 1Mara
-
BS 26 na 95% jedu.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:22 ® BlueShark
-
PS: take me mrzi, jak nas hned vykosi, muzou za to najednou vsichni a pan X je nej
reagovatMozna te stve ze si nemohl byt s nama a pak by si tam poslal fotky nase a nekdo by ti napsal totez
- Sobota 20. prosince 2008 ve 20:21 ® monaster reakce na …
-
Piranha: čus bejku. nějakej hustej ne? sice částečně máš pravdu ale stejně by mně zajímalo co do tebe ty moraváci lejou
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:21 ® BlueShark
-
Milý Piranho. To, kde jsme byli uz jsme mohli ukazat. Zvlast, kdyz jsme videli, ze vsichni tahli na plaz a my nikde
To uz vedeli. Ten pohled na tech 20 chudaku musel stat za to. Tam kde jsme byli, braly ryby ne zrovna moc a stejne tak berou i jinde.
Jde o to jak chytas.
Jinak 27 mam turnaj v salovce tak bych mohl 26.12.2008 muze nekdo?
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:20 ® 1Mara
-
A já jsem se natebe těšil že nás podržíš jako vždy a ty jsi tady teď jako rozuřenej bejk. Něco natom pravdy je,ale to šlo přeci Davide říct i jinak než takle né ?
reagovat(((((((.
- Sobota 20. prosince 2008 ve 20:06 ® Piranha
-
Tak panacci, blahopreju za ulovky, ale zaroven si klepu na celo a musim konstatovat, ze jste volove prvniho razu. Mesic skoro, tady placate po osobkach plany, jak nachytat lidi, aby,chodily mezi mosty, skodily proste masarum a ochranovali, nebo se aspon se snazily obsadku labe a pak nafotite parmy a plno ulovku na miste, ktery uz ted zacaly okupovat masarky.Kdyby jste je radeji zmasili a neukazaly kde, tak to beru.Stydte se.Seru na vsechno, seru na zamazavani fotek.Budu zabarvovat jen svoje mistecka, ktery nikomu nereknu.Seru na labe, at se vymasi, stejne to nema cenu.Ja si ryby nachytam vzdycky, z 95% je vrati zpet, ja jo a ostatni at si je žerou, serou a berou.
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:46 ® sgt.mooody reakce na …
-
Hany máš osobku
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:46 ® Olihen reakce na …
-
je ale pravda to že mi dleska Mara poradil jak na ně.
reagovat
Mara dík. - Sobota 20. prosince 2008 v 19:44 ® 1Mara
-
Nebojte se hadi však pomyslím a pak budou lítat z vody samy
reagovatDD
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:41 ® Olihen reakce na …
-
a ostříhaný
reagovatD
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:40 ® 1Mara
-
Tajná zbraň která nefunguje
reagovat.
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:36 ® foks01
-
Mára-voe ty zas chytáš na plastový červy
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:30 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mara:Jojo,.. to musí bejt prima!
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:30 ® 1Mara
-
Je divný že BS se vám nepochlubil že chytá na hermelín
reagovatDDDD a když nemá náhodou záběr tak néé aby to dal kačenkám co tam plavou , on to strčí do pusy stím,že doma mu to spadlo na zem a teď to má prý umitý
DDDDDDDDDDDDD
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:28 ® Kubah reakce na …
-
foks01– Neokoukal, ale náš pes vypadá líp než já
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:27 ® foks01
-
Hany-na seznamu když si do profilu nedáš foto tak tam je člověk taky jako pes ,to si okoukal tam ?
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:26 ® 1Mara
-
Hany nevzal bylato levota
reagovat(. Na zítřek mám spicha s dalším tak uvidíme. Mooody byla prdel a ani se není čemu divit když chytáš ryby s prima partou:DDD
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:24 ® foks01
-
Mára-neboj ,admini se o to postaraj:)
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:23 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mára:Ahojda,no vúbec jsem ted na rybách nebyl neni čas
reagovatale už se na ně těšim. Koukám že ale vy jste tam měli hezky
- Sobota 20. prosince 2008 v 19:22 ® Kubah
-
1Mara- Ahoj, tak jak dopadla ta Octávka? Vzal si ji?
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:22 ® sgt.mooody
-
Když se tak na to koukám muselo tam bejt fajn a hezká rybačka
reagovat - Sobota 20. prosince 2008 v 19:21 ® 1Mara
-
Nazdar Mooody byl jsi na rybách ???
reagovat