Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 442.336 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 0:25 ® 1Mara
1Mara

Chosebaits – zítra ráno se jdu kouknout na tu octávii,ale moc naděje si nedávám,no uvidím. Pak jedu do Ústí pro udici,a zároveň juknout k jelínkovi na auta, dnes jsem mluvil přímo s p.Jelínkem M. kterej si mně pozval na zítřek a chce to semnou vše probrat a vysvětlit pár věcí ohledně starších aut, a nabídnout my nejlepší řešení,jeto strýc mého velice dobrého kamaráda a nemám se u něj bát žádné levoty,vše probere semnou osobně a prý dohlídne nato abych už nezahučel do vraku jako to bylo třikrát předtím, že my lhaly lidi i o kterých jsem si myslel že mně se to nemůže stát.Takže uvidím co stoho bude.:-(( ).

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 0:17 ® 1Mara
1Mara

Tak jsem tady holoto rybářská:-) . BluShark jde snámi jen se ještě neozval Lojza rybka tak uvidíme. Monaster doufám že to platí ta sobota vím že jsimy to potvrdil už minulý týden takse radči ještě připomínám. Pirno zato ty se tady rozkecáváš, od té doby co makáš tak žádná perla odtebe :-D DDDDD.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 23:25 ® cormoran reakce na …
cormoran

Jsme mysleli, že už jsi rezignoval…

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 23:05 ® monaster reakce na …
monaster

nazdar pacholci jen Vás jdu pozdravit aby ste neřekli. njn . mám teď krapet jiný starosti ale v duchu furt na rybách. mějte se.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 23:01 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Dneska jsem si napravil chuť a trošku i sebevědomí.Na Ploučce jsem vytáhnul 35 kapříků od 30–40ti cm.Oproti včerejšímu výtuhu to bylo dnes feederové nebe…

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 22:22 ® Piranha
Piranha

Vcera jste se tu malem upovidali a dneska ani nedutate.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 20:27 ® chosebaits
chosebaits

1Mara-Tak jak jsi dopadl s autem???Dal bych ti radu jak vybrat auto,ale byl jsem na cestáh.Najetý kiláky neřeš,to poznáš na tom autě.Jinak já mám auto tři roky starý a má najeto podctivýh 19000 tak že bude mít za osm let taky tak 60000 km.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 19:42 ® olda
olda

1Mara:Jel bych ale marodím držím vám palce at vás nebolí hlava po setkání druhý den.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 16:42 ® BlueShark
BlueShark

Maluju byt, tak kdyby nekdo chtel nejakou belici, tak staci rict :-))

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 16:20 ® 1Mara
1Mara

Pirnho tak dělej oběma a můžeš jít na ryby snáma né jako my :P

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 16:06 ® 1Mara
1Mara

Jinak pozitivní správa pro mně,mám opravenou Boloňku :-D DDDD.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 16:04 ® 1Mara
1Mara

To jó klid před bouří :-)) .- zdarec rybaříci, tak umě je to naopak umně se to bouří až moc. Lucio jsem rád že jedeš snámi odškrtnusitě z neomluvený apsence:-)) . Takže zatím pro vaše info: jede- 1Mara,Foxík,Mo­naster,Filip111,Fi­lip00,Oliheň,Cor­morán,Lucio, Mannice. Ještě nevím jestli pojede- BluShark,Lojza rybka,a další pozustalí :-) . TAKŽE HOŠI DO VEČERA DEJTE VĚDET:-)) .

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 14:51 ® cormoran
cormoran

Tady je klidno jak před bouří…

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 8:39 ® Piranha reakce na …
Piranha

LuciPéro si delam kozy ne, nesmis vsemu skocit na spek, vy mladi kluci… :-D :D:D:D

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 8:22 ® cormoran reakce na …
cormoran

Luciper: No neke, máš proustku jo? A do kolika, do 11?:D

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 8:09 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

mara1:jináč sobota na tuty jedu musim si zpravit reputaci s těma čudlama

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 8:03 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

piranha: Kangoo že je off road???? dovol abych se zasmál :-D :D:D

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 7:36 ® foks01
foks01

iranha-všichni víme jak vypadaj cihly a beton,tak nezasírej forum a neplkej jo :-)

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 23:07 ® Piranha
Piranha

kuci zitra jdu zase tvrde makat, tak jdu do chrápova.Zitra hodim nejaky fotecky kseftiku co mam rozdelanej, tak snad se nenajde nekdo kdo to zase nazve zasirani fora a plkani :-D tak sa tu majtě.

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:50 ® 

1Mara: Je to slozity no :-) …Kup si nakou sunku hyundaie;-) ja ho mam a uz skoro celej rok bez poruchy..a jakej to je rok..V rodine mame jeste jedno a taky bez problemu…Ani dily uz nejsou to co driv je to skoro stejny…No nebudu nic cpat tak se mej a hodne stesti ;-)

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:48 ® 

1mara:je to tvoje vec,ale takhle bych to udelal asi ja :-) … tak zdarec kluci jdu do hajan ztra brzo vstavam :-)

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:48 ® 1Mara
1Mara

To jsi zase píchnul do vosího hnízda.

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:40 ® Piranha
Piranha

Dete do prdele ja mam of road renault kangoo 14í :-D :D to je stroj 40cm nad zemi ani si nesterejcnnu.Ale na pipinu nemate pipa ma auto a misto kol ma nafukovaci cluny

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:34 ® 1Mara
1Mara

Mannice zrovna to řešíme s koleginí :-)) ).

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:31 ® 1Mara
1Mara

Cormoráne to si piš :-)) .

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:22 ® 

Hele mam hyundaie accent 1.3 62KW 94 rok a vim ze ted bych ho uz ani neprodal..Ale pro me jakos tudenta to je super kara..Uplne staci ;-)

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:19 ® cormoran
cormoran

Mára: To bude určitě nějaká hambárna:))

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:19 ® 

1Mara: s prepisem problemy budou ale s odpisem jsem nic neslysel.Nebo ho nekomu nechas pod cenou na nahradni dily.Nebo si najdi neco roku 95 za tu cenu a hotovo,to pak prodas treba za 7..No a zas tak moc neprodelas,zatimco kdyz ted koupis auto do pul roka prodelas 100 nasobne podle me

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:16 ® foks01
foks01

mannice má recht ,auta pujdou hodně dolu a kdo počká jen vydělá,

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:16 ® 1Mara
1Mara

No právě to by šlo ale od novýho roku to bude na houby s odepis. a přepisem a zbytečně vyhodím 20klacků do vzduchu.

reagovat