Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 442.268 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:57 ®
-
A ja mam poctivou tisicovku,a to vkladam jen inteligentni nazory a poznatky
reagovat).
..A taky se nenudim
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:55 ® 1Mara
-
No jó to neplatí ty se tady na netu z 89,99 % dohaduješ s Tomasem takže to já nepočítám
reagovatDDDDDDDDDD. To já mám za 2,5 mněsíce 1700 fiš. Ale zase zato že jsem ukecanej a nudímse.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:53 ®
-
tak to ja mam eco pod 1000 bodu
reagovat.. 1Mara: jasny urcite by jsme dorazili s udicema..Uvidime
…
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:51 ® sgt.mooody reakce na …
-
1Mara:No jo já mám taky 2055 fishbonů za odpovědi do diskuzních fór a to z hlediska 99% píšu jen tady na UL
reagovat)
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:51 ® 1Mara
-
Tak to nevím kdo ti tak odborně poradí Prasek tam nebude a sám za sebe , to se toho moc odemně nenaučíš já taky poprvé letos chytám na feder. Koukej dorazit a i s udicema,ať se lepe poznáme a můžeš nám pak na jaře vykecat jakto jde u vás v Děčíně
reagovat).
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:48 ® 1Mara
-
Oprava né tadi,ale tady
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:47 ®
-
1Mara: No nevim to jistě,ale možná že by jsme s kámošem přijeli okoukat vaše techniky a nechali si poradit od skušených
reagovat..
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:47 ® 1Mara
-
Kuva já jsem tadi na netu pořád ňák ukecanej ( za fišbody to bude celí komplet )
reagovatDDDDD.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:45 ® 1Mara
-
Mannice no preci v Ústí, vše se dozvíš na netu jakmile se tak ňááák všichni domluvíme co,kde,jak a v kolik neboj . Dorazíš ???
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:41 ®
-
1Mara: Kdy vidis ten sraz?20?A kde?
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:41 ® 1Mara
-
Tak tose naučíš já taky umím ještě prt ale snažímse rozeznávat záběr kdy to má ryba v tlamně.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:37 ®
-
No sem tam se spicka treba zachvela,nebo trosku ohnula,ale nebyl jsem si jistej,az ten jeden zaber ten byl jasnej,taky ji hnedka dostal na rypak
reagovat..Skoda nic jsem z vody nevytahl no
..Spis se ucim nez abych tahal jednu rybu za druhou,byl to muj prvni lov s feederem..
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:35 ® 1Mara
-
Mannice to jsi měl jen jeden záběr na feder ? A nic jsi nevyndal z vody ?
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:33 ® 1Mara
-
To je hrozný být doma e né na rybách
reagovat.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:22 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mara:Rád bych
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:12 ®
-
kluci nehadejte se uz
reagovat..Dnes jsem byl poprvy na feederovacce a celkem dobrej pocit z toho mam
..V ty zime me to teda poradne prozkouselo
.Prisel jsem a vse co jsem cetl o feederovani jsem najednou zapomel,tak jsem chytal tak podle intuice,zabery jsem se snazil poznat,ale nic moc asi
Jsem novacek no
..Ale skoro ke konci se mi povedlo neco zaseknout,nevim co to bylo ale urcite ryba..Po chvilce co jsem ji tahnul se mi vyhakla..Musim rict ze to je vazne pocit mit na feederu rybu,to je mnohem tezsi,mnohem vetsi kontakt ma clovek..Pripadalo mi to jak kdybych tahal nakou kladu
,akorat se to pak rozjelo a bylo po vsem.Skoda no,typuju parma
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:08 ® foks01
-
cormoran-dnes sem pořídil tohle a učím ho vábit candoše,tak sem zítra zvědav co to umí:)…jinak sem se ptal prodavače na dauhu a koukal na mě jak na sovu pálenou .
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:02 ® 1Mara
-
Prasek to je škoda že nemůžeš
reagovat.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 17:58 ® 1Mara
-
Sgt-Mooody doraž na sraz ???
reagovat.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 17:16 ® farnas
-
JEEEEEEE tady to nějak zas vře?
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 15:14 ® sgt.mooody reakce na …
-
1Mara:Nevšímej si ho jeto prostě nechápavej a provokativní člověk
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 13:07 ® Prasek_2007
-
Omluva: a,omlouvám se všem obyvatelům ÚL za to, že jsem si dovolil promluvit jejich jménem b,omlouvám se všem čtenářům tohoto fóra za to,že jsem se nechal unést a zaplevelil tuto stránku rozhovorem s Tomashem – už se to nestane,pokud najdu chuť reagovat na jeho urážení,najdu si jinou formu c,omlouvám se své učitelce ČJ za to,že jí dělám ostudu d,omlouvám se svým rodičům za to,že se zahazuju s lidmi,kteří za to nestojí
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 8:09 ® cormoran reakce na …
-
Mára: Je to tak, kamarádka s pinďourem:D Jinak toho 20. na 99% jedu:)
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 8:01 ® Prasek_2007
-
1Mara: 20tého se vracím z Slovenska z meetingu,takže bohužel beze mně.Pak mám volno až do 5.1.,takže se určitě do ÚL podívám.M
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 1:59 ® 1Mara
-
Zrovna na tebe myslím že jsem na tebe a Lojza rybka zapoměl tak se hoši omlouvám
reagovat.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 1:55 ® Flid reakce na …
-
Omlouvám se ,ale 20 tého nikam nemůžu mám dení a pěkně mě to ser…
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 1:47 ® 1Mara
-
Nazdar hoší- Piranho berutě za slovo na žejdlík není nikdy pozdě
reagovat). Teda vy jste to tu rozjeli čím to je že Tomas začne sem do fora něco psát a hned je to tu jako na bitevním poli, to je divný né
. Jinak Filipío 111 dával jsi návrh že by jseme mohly na tvůj flek, ale jak říká Foxík tam by to bylo asi nejlepší , si myslím
. Filipe00 neboj nezapomněl jsem natebe že chceš jít snáma na srazík a poslední federovačku v letošním roce.
Tomas nechápu tvé věčné nespokojení s někým jako je třeba Mooody ? Mně osobně je uplně fuk odkaď je ale na jaře chce zamnou přiject na fišky na Labko tak nevídím důvod proč by nemohl snáma na Ústeckém foru klábosit,vůbec si tě nevšímá, a ty ho stále atakuješ a ať jeto Mooody, nebo Prasek, nebo BlusHark stále se ti neco na něčem nelíbí a myslímsi že jedinej komu by to mnělo vadit,že píše do Ústeckého fóra je sám BS co fórum založil, a když se ti to nelíbí tak si založ své fórum a máž ve svém životě o problém míň. Cormoráne ty jsmě teď roštíp:DDD. Takže bředběžně to vidím já ten srazík asi tak přítomný : Mára,Foxík-?,Prasek,Filip111,Filip00,BluShark,Monaster,Cormorán-?, Lucioperce-?,Olda-?,Mannice,Piranha -? No zhruba). No a do pátku se snad dohodneme kde a v kolik. Chosebaits – ne na novou nemám,starší ale pěknou, no uvidíme mám z toho radost jako malej kluk, no uvidíme zítra jakto dopadne. Jinak dnes večer Pirnho 1kus sele 33kilo:DDD.
- Pondělí 15. prosince 2008 v 0:37 ® Filip00
-
Ahoj lovíte někdo na Dukle 1,2 a nebo v Újezdečku? co jste tam chytli?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 22:47 ® cormoran
-
Pípa: Obávám se, že tam pokypetr nebyl s přítelkyní, ale s kamarádem:D Málem jsem si uchcal:D:D
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:43 ® pif
-
mužu taky mluvit za UL?-.)))mám to teda k Vám přes 400 kiláků,ale mockrát jsem chlastal s vaším bejvalým ředitelem špitálu,Pavlíkem Polachovým…to se přece počítá-.)))
reagovat