Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 442.250 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:53 ®
-
foks01: To se urcite nenecham odradit
reagovatzitra vyrazim a uvidime co to udela
Snad na krmeni budou reagovat mrsky jedny
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:41 ® Piranha
-
Mara az prijedu a budu mit volnejc nesjel bys zachlastat do UL? vemem flida BS filipa monase a skocime na hrnek nekam a pak udelame u monastra mejdlo a prespime tam.Bydli sam.S Pucíkem
reagovat:D
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:41 ® foks01
-
mannice-nedej se odratit práškem,ostrejm to neva,berou pěkně , aj nosálové,tlouštíci,plotky…chce to vedet kam jít a najít tu správnou montáž,je pravda že na krmení moc nereagujou nebo to je tím že nevím co namíchat,ale zachytat se dá,já chytal v sobotu na pevnou montáž s 2 většímy bročky na vedlejším přívěsu a forpas 14 a delka cca 60 cm,záběry byly krásně vidět,2 krasavice sem vyndal ,2 spadly ,krásného tloušte ,jen se nebát a pohrát si stím
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:38 ® Tomash
-
Piranha : Davide, ty mi nerozumíš. Pokud někdo rybaří v Ústí, tak ok, to beru, ale proč sem moody věčně cpe svoje pražský fišle? To nechápu. Když někdo chytne pěknou rybku, chce se pochlubit, chodí jinak třeba chytat do Ústí na řeku, tak samozřejmě, ať sem píše, pokud je Prášek z Děčína, chytá na hodně podobném úseku řeky, občas do Ústí zajede, ok, všechno beru, ale proč sem házet pravidelné úlovky z okolí Prahy nepobírám. Rozumíš? Prášek : Na co si to hraješ? Ty jsi komunista? „Pokud můžu mluvit za UL“, jako že „HLAS LIDU, HLAS BOŽÍ“
reagovat– na blbou otázku blbá odpověď. Je mi celkem fuk, o co stojíš, nebo nestojíš, ale nepiš kraviny.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:36 ® farnas
-
ne vubec
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:35 ® Piranha
-
Pipouši, takhle budes vypadat za 20 let
reagovat:D:D:D:D, jako ten pytlak dole
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:33 ®
-
Kdyz tak ctu prispevky jdu si dat taky pár škopků…Zdarec
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:30 ® Piranha
-
Tome neni snad jedno odkud je kdo?Rybarej v usti a okoli a o tom si myslim, ze forum je a ne jake ma kdo bydliste. Ja jsem z Usti nad Labem, nebo spis z Trmic a to je blizke okoli UL-1km, stejne tak muzu napadat tebe, Teplicaka, Lucia Duchcovaka,nebo Foxika z Biliny.Je to jedno,ne?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:24 ® Prasek_2007
-
Buď v klidu,teď to moc o rybách není.Podle mně je potřeba,aby si ryby zvykly na zimu.Nyní jsou velké teplotní i tlakové rozdíly.A proto napodobím BS a jdu ochutnat několik žejdlíků chmelového nektaru.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:21 ®
-
díííky klucíííí
reagovat..A co byli jste ted´ někde na fishkách?Tyjo já nebyl očtvrtka a mám normálně depku
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:14 ® BlueShark
-
Pokud vim tak kolegu z DC jsem sem pozval ja protoze psal o necem
reagovattake te tu rad vidim
- Neděle 14. prosince 2008 ve 20:11 ® pipa
-
Co ta h.PRAHA ? Jinak takhle vypadaji spokojeni zakaznici Prahy… jak Rudy Slivovička
reagovat)))) až uplně z toho zapomene jit druhej den na ryby
))))))
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:53 ® Prasek_2007
-
T: Od tebe svolení nepotřebuju.Nereaguj prosím na mé příspěvky,opravdu o to nestojím.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:52 ®
-
Tak to jsem rad ze jsem takhle branej…Dnes jsem a feederu enbyl protoze pocasi nic moc a tak dlouho jsem se rozhodoval az jsem skoncil u telky na MS ve florbalu
reagovat..Skoda ze Cesi prohrali,byl to moc peknej zapas..Ale zitra mazu na rybky
drzte palce
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:50 ® Tomash
-
Prasek_2007 : Mluv za sebe, proč bys měl mluvit za UL? Kdo může mluvit za UL? Z jakýho důvodu? Že si tu náčelník křiváček BS léčí mindráky? Z toho se snad normální lidí nepokakají…
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:45 ® Prasek_2007
-
Mannice:Pokud můžu mluvit za ÚL( i když jsem z NB
reagovat,tak tvoje příspěvky jsou přínosné a jsi vítán…
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:37 ®
-
Jsem se lek
reagovat..No doufam že tu nikomu nevadim ..
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:35 ® Prasek_2007 reakce na …
-
mannice: ani ty to nejsi,buď v klidu
reagovat))
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:35 ® pipa reakce na …
-
BS: ty rad pomlouvaš za zadama viď !!! ptam se naposled! chovej se jak chlap
reagovat))
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:33 ® foks01
-
mamnice-a kdo jinej
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:09 ®
-
Jestli jsem to ja nevim cim jsem si to zaslouzil..
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:08 ® foks01
-
111-no už sme přemejšleli si přivstat a obsadit masárum pláž ,dobře tam všici na sebe uvidíme ,a nebo pod lod
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:05 ® filip111
-
nějak nám to tady houstne.
Kde bude ten srazík 20.12. co navrhujete?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 19:04 ® BlueShark
-
Ryba smrdí od hlavy
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:58 ® foks01
-
pipa-mě si se na něco ptal? a na co..rád odpovím
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:56 ® pipa reakce na …
-
Jen at BS: pěkně narovinu napiše koho !!!! bez lhani !!!!!
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:55 ® olda
-
Chlapci jsem nasr.podělal jse mi počítač musel jsem před vánoci koupit nový aby se to nepletlo nemohu na ryby bolí mi ruka marodím je to posraným navrh.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:43 ® Prasek_2007
-
PIPA: Neboj chlape,o tebe néé.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:30 ® pipa
-
BS: o koho de prosim…
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:17 ® pipa
-
Ale už po 2 druhe ses vyhnul me otazce ??? tak to fakt nerozumíš
reagovat)))) Jinak 20.12 Samozřejmě na touživem mistečku … a pak Hospudka PRAHA . super tam vařej a dost levně !!! i piti !! mam zajistit mista ??