Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 442.286 zobrazení | 12.772 odpovědíPánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. prosince 2008 v 18:07 ® BlueShark
-
Tak po x dnech na foru zase
Koukam zilo to tu pekne. Ja byl fuc a nebo maloval doma. Na ty minuly prispevky cloveka, ktery se sem vtlacil a nema tu co delat, uz reagovat nebudu
Jinak 17. se blizi a s tim i me volno a rybacka doufam
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 17:58 ® chosebaits
-
1Mara,–pro novou?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 17:33 ® 1Mara
-
Tak hošani přestante se tady hašteřit o pí,,,, a raději my držte palce na zítřek,jestli to dobře dopadne tak zítra si jedu pro oktávku, a to potom do Ústí budu jezdit za 3 min.
reagovatDDDDDDDD.
- Neděle 14. prosince 2008 v 17:17 ® chosebaits
-
foks01-U nás na Želině bejvávalo taky dost ryb(né jen na Želině),ale jen do tý doby než jse vše vymasilo.Jinak tu máme v celku dost ryb,ale musíš opravdu vědět kam a kdy.Toto se snažim držet pod pokličkou,abych nemusel jezdit k vám pokaždý když mám chut si pěkně zalapat.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 16:59 ® foks01
-
pipa-ale vubec nedávám na názor druhých,co si o tobe myslí BS je mě jedno,nemám důvod si vymýšlet že ti nerozumím,hold máš svůj zbůsob komunikace tak se pak divíš že ti nikdo neodepisuje ,kolikrát jsme tu už řešili že se sejdem a ty ses nikdy neozval a nepřišel,ted 20 se jde zas a ty si nereagoval tak co bys po nás chtěl????
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 16:51 ® pipa reakce na …
-
foks: ale nestracej !!! spiš trošku přichlebuješ BS a radadyeji nerozumite
)))
PS:např.. o mem fleku touživaku
reagovat) vim trošku vic neš ty… A mnohokrat sem tady nabizel společnou rybačku a kusani atd… a měli stemě za blba
))) a ted basniš
) Jo a pěkně si nalakal masařiky
)) pěkně okupujou
)))
- Neděle 14. prosince 2008 v 16:32 ® foks01
-
pipa-jen ti na rovinu říkám že tvé odpovědi občas ztrácej smysl ,tod vše,
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 16:25 ® pipa
-
Jinak ted sem dorazil.. akorat jeden okyš na 6metr
reagovat) jinak asi 5 rybind pouze sedřeny od zubaty,asi neměly svoji touživou chut
)) ale kolem splavku se pěkně předvadeli
) Jo adal sem pokec s Pokym a jeho holkou,chytal vedle mě… no jinak vlovu vyhraly oni
)
- Neděle 14. prosince 2008 v 16:10 ® pipa reakce na …
-
foksO1: co tady teď dělaš chytraka !!!!!
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 15:45 ® foks01
-
chose-úplně ti rozumím s těma autama atd,bohužel tolik ryb jako je kolem mostů nikde nenajdeš,
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 14:02 ® Tomash
-
sgt.moody : Co má Sázava v Choceradech společnýho s ústeckým fórem?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 12:12 ® chosebaits
-
mart,nazdar špijone.)
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 12:11 ® chosebaits reakce na …
-
foks01 -Ne,v pohodě.Vždyt nejde jen o candoše.Feedrovačka dobrá až brutální,plavačka taky dobrá a na vláčku jsem taky dostal rybu.Ryb tam máte dost,máte to tam po této stránce dobrý,ale ty vlaky,auta a lidi my u vody docela vadí.Mám rád u vody apsolutní klid a pohodu.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 12:03 ® 1Mara
-
Filipio 111
reagovatDDD.
- Neděle 14. prosince 2008 ve 12:00 ® 1Mara
-
No a já jedu do P..... kleklo auto ( kepka )
reagovat(((.
- Neděle 14. prosince 2008 v 11:55 ® foks01
-
chose-jj,mart už mě informoval,snad jste na Labe nezanevřeli že nepřišel candoš,včera to tam párkrát pěkně zalovilo,tomu se říká bejt ve správný čas na správném místě:)
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:52 ® chosebaits reakce na …
-
foks01-Ahoj,jsem ten co chytil ostroredku na kopejtko.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:48 ® foks01
-
sgt-kup si gumový,ty jim taky chutnaj.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:44 ® sgt.mooody reakce na …
-
foks:Už mě to nebaví
reagovat)) potřeboval jsem změnu a halvně rybičky na který je budu chytat
- Neděle 14. prosince 2008 v 11:33 ® farnas
-
dneska nA labi na vlacce a nic.,.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:30 ® foks01
-
pípa-gramatika mě nezajíma,nerozumím obsahu vět ..tvá extravagance vyjadřování je zajímavá ale bohužel pro některé nepochopitelná,
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:24 ® foks01
-
sgt-ty taky umíš chytit něco jiného než štiku
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:22 ® monaster reakce na …
-
Pipa: psal jsme ti v akvakoutě a nic. no zkusím dneska něco lapnout sám ikdyž minule to bylo žalostný ani se to nehlo
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:03 ® filip111
-
1Mara: to ne, to bude Jelen Proutník
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 11:00 ® 1Mara
-
:DDDDDDDDDDDD.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 10:59 ® 1Mara
-
Mooody nebudeto jelec proudník ?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 10:50 ® sgt.mooody
-
Připadne mi to jako Jelec skříženej s tlouštěm
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 10:40 ® 1Mara
-
Já v noci o vlku a on ráno tady
reagovat). Jakto že nemakáš takle ten kapitalismus nevybudujem
DDD. Koukej na tom potůčku vyprasknout něco většího,ale jinak hezký rybky. Mooody co je to za druh ten jelen 25cm
já že bych šel na čekanou
)). Jinak pěkný fota tam musí být nadherně
.
- Neděle 14. prosince 2008 v 9:08 ® sgt.mooody
-
Piranha:Taky pěkný macci ale je s nima krásný zachytáníčko
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 9:06 ® sgt.mooody
-
filip:Jojo,měl jsem tam moc silnej vlasec 0,22 takže na to ty velký nešli ale přemýšlim že se vydám neska na ty větší s 0,16 vlascem
Jinak jak tu pořád básníte o tlouštích ostroretkách apod.Tak jsem si prostě povyrazil a krásně jsem si zachytal pod ještě krásnějšim splavem prostě nádhera ještě to tam pudu omrknout.
Taky jsem koukal že byli náký divný ale třeba je to tim že jsou ještě celkem malí
Co byste mi na ty větší doporučili?A určitě tam budou pod kamenama zajetý i parmy
reagovat