Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 442.230 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. prosince 2008 v 9:03 ® Piranha
-
Etě jedna
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 9:02 ® Piranha
-
Plky, plky, plky.Tak aby jste vedely, u brachy jsem nasel potok,je to sajrajt asi 2–3m sirokej co tece do pole a tam se vzakuje.Je to vytok z malinkyho nesvazovyho rybnicku co je ve vesnice, ale do nej tece reka Hloučela, nebo teda jenom malinky raminko.Tak jsem tam byl pojukat a v ty strouze jsem videl zivot.Jen se mihnul a byl v pi… tak jsem vzal strouhnku a skoro zakukleny cervy co jsem mel jeste z labe a sel jsem s klackem to otestovat, hned rano.A vysledek?Sami vidite.Jsou tam podoustve a jelci.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 9:00 ® Piranha
-
Plky, plky, plky.Tak aby jste vedely, u brachy jsem nasel potok,je to sajrajt asi 2–3m sirokej co tece do pole a tam se vzakuje.Je to vytok z malinkyho nesvazovyho rybnicku co je ve vesnice ale do nej tece reka Hloučela, bebo teda jenom malinky raminko.Tak jsem tambyl pokukat a v ty strouze jsem videl zivot.Jen se mihnul a byl v pi… tak jsem vzalstrouhnku a hnojaky a seljsem sklackem to otestovat, hned rano.A vysledek?Samy vidite.Jsou tam podoustve a jelci.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 8:55 ® filip111
-
sgt: jelínka jsem ještě nechyt, na co berou? to je nějaká zakrslá forma jelena ne když má jen 25cm
)
NIC VE ZLÝM
doufám že se neurazíš.
moc pěkný místečko, koukám, že dost jezdíš za rybama i dál co?
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 8:48 ® sgt.mooody
-
Byla to hezká rybačka i ty malí potěšili chyt jsem jich za dvě hodinky na plavanou asi 8.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 8:46 ® sgt.mooody
- reagovat
- Neděle 14. prosince 2008 v 8:44 ® sgt.mooody
-
Nádhera
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 8:43 ® sgt.mooody
-
Nazdar rybáři,tak včera jsem se byl zas po dlouhý době podivat na Sázavě v Choceradech pod jezem a krásně jsem si zachytal malí Jelínky okolo 25cm
reagovat) ale bylo tam hezky a ti špunti brali na nához
- Neděle 14. prosince 2008 ve 2:02 ® pipa reakce na …
-
Mara: no ja jen že dyl pišu
reagovat))) a nebudu tady řešit moje zdrav.broblemy… je mi zle
(( du chrnět a když budu rano fit… tak du naně
) a pak ti brnknu … rad pokecam než pišu
) zatim čus..
- Neděle 14. prosince 2008 v 1:33 ® 1Mara
-
Farnas myslím si že nebude určitě,chitil i větší ostro,ale bude nasranej že nemůže na ryby a to se mu nedivím
reagovat. Pááááč makat celej den a ještě si na foru přečíst ty kecy co tady zase plodíme,tak to ho jen nasere, a zase to bude jen plky, a vy rejpalové
). Tímto ho chci povzbudit a říct mu – Pirno neboj my natebe myslíme od rána do noci abys vydělal hodně peněz,a už mohl na ryby jako my a mít veget
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). rybyLojza Rybka máš pravdu tady žádný ryby nejsou
)))))). Mannice- tak jim dej zabrat,ale opatrně my kvám do dečína nepustíme ani šupinu,samy máme málo Hahaha, Pipa- co to plácáš za kraviny ????? Já se tě ptal na to kde jsi dnes byl a co trojnožka, a ty jsi my ani neodpověděl,a to že datluješ na počítači tak to nejsi bouhužel sám,taky datluji a na čšeštinu kašlu ta mě neživí a kdo si to chce přečíst tak se vždy dočte o čem píši,bohužel málo jsem se učil páááč jsem byl furt na rybách, a jak je známo ryby jsou němý a nic tě nenaučí
(.Todle prostě neřeším.
- Sobota 13. prosince 2008 ve 23:19 ® pipa reakce na …
-
Foks: co nerozumiš ..
Neumim psat na PC , Jen jednim jak datel
reagovat) marodim s něčim … A dal snad nemusim ???? ne
- Sobota 13. prosince 2008 ve 23:08 ® foks01
-
pipa-až ti budem rozumět tak pokecáme
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 23:06 ® pipa
-
Fakt dete se vysrat
reagovat(( ANI Posrany buuuu neumite odpovědet !!!
- Sobota 13. prosince 2008 ve 22:52 ®
-
1Mara:Tak to musela bejt super rybacka co??
reagovat…Hmmm zavidim
..Zitra vyrazim ja,tak uvidime..Bude ot moje prvni skouska na feeder
- Sobota 13. prosince 2008 ve 22:13 ® LojzaRybka reakce na …
-
foks01>
reagovatmě je jedno jestli si sem někdo jezdí zapíchat,poslední dobou jsem tu měl plno kamarádů a taky jsem mluvil s plno rybářema a nikdo nic nechytá,já chytám jen kvůli tomu že jsem tam pořád
- Sobota 13. prosince 2008 ve 21:48 ® foks01
-
Lojza-ty tajnůstkáři,nevěš nám bulíky na nos,neboj mi ti to tam nebudem jezdit píchat:)
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:46 ® mart reakce na …
-
jasně Lojzo…
reagovat........a na Nechrankách letos taky ne.......
- Sobota 13. prosince 2008 ve 21:43 ® mart reakce na …
-
jj…to je pravda, na řece máme krásný ryby, ale s přístupem k vodě je to už horší…chce to loď…
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:41 ® LojzaRybka reakce na …
-
foks01>na ohři ryby nejsou
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:37 ® foks01
-
mart-chose řikal že jste od Kadaně,ale že nechranky nemusí,radši Ohře,tam prý máte hezký fišle,
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:26 ® mart reakce na …
-
reagovat.......máme to k vám trochu z ruky.....jsme od Nechranic, a rybníky mimo Nechranek (letos jsou totální propadák)nám zamrzli, tak jsme se byli trochu provětrat…alespoň jsme si zalapali čudly…
- Sobota 13. prosince 2008 ve 21:18 ® foks01
-
mart-já to z vás cejtil že jste taky chytejáci:)…
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:18 ® farnas
-
1mara: pekna ostra to bude piranha zavidet.,
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:16 ® foks01
-
111,cormoran-ale přesně tak to proběhlo …ješte ke konci udělal mrmml..ale jen trochu:)
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 21:15 ® mart reakce na …
-
foks01…odpovídám za chose..
reagovat......jo, jo je to on byli jsme tam spolu......
- Sobota 13. prosince 2008 ve 21:10 ® foks01
-
chosebaits-ty jsi ten s tou ostrou na přívlač?
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 19:51 ® 1Mara
-
Hoší všechno se ješte dohodne . Jdu na pivko tak se tu mnějte.
reagovat).
- Sobota 13. prosince 2008 v 19:46 ® LojzaRybka reakce na …
-
1 Mara>kde v ústí??
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 19:39 ® 1Mara
-
Jo a připomínám toho 20.12.2008 v 8.00 ráno v Ústí poslední letošní federovačka a takovej malej srazík , tak dejte vědet do čtvrtka kdo půjde zatím na tuty jsme dva.
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 19:36 ® 1Mara
-
Zato může lucio péro mněl my to říct ať si tu bekovku víc nasadím
reagovat).