Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 442.220 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:42 ® pipa reakce na …
pipa

PS: kolem svatku planuji dole u vody u labička … MIS KŘIVAKU …

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:35 ® pokypetr reakce na …
pokypetr

letos trumf,myslim ze lucio a cormoran maji co delat,78 cm

reagovat
foto/forum/2008/th-img6341.jpg
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:25 ® pipa
pipa

No Kamil říkal,že ten narvanej bagl ani neuzved !!!!!! :-)) )))

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:14 ® pipa reakce na …
pipa

No pěkně my začali okupovat moje touživy mistečko :-)) ))) jinak ja hlasim nulu :-(( (((

PS: mitny…

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 22:42 ® 

tak jsem si privezl feeder a drobnosti k tomu dneska domu od vas z Usti..Super hned se cejtim lip :-D ..Jinak jel jsme kolem mostu a vidim pod nim asi 10 rybaru,kluci vy to berete poctivě :-D …

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 22:39 ® jiris
jiris

Kucí s Váma je taky prdel :-))

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:37 ® Tomash
Tomash

Hany : ;-D jiris : Chytrému napověz, hloupému dolož… :-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:35 ® Tomash
Tomash

Právě, že jsem tou fotomontáží chtěl pobavit někoho úplně jiného, ale chytá se toho zase BluShark a moody. Jane Borůvko, nepřijde ti to trochu zvláštní? Pokud na tebe nemám já reagovat, žádám tě po Xté, aby ses ke mně neprojevoval a já ti pak nebudu psát, že jsi nula.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:23 ® Flid reakce na …
Flid

Kouknete sem je to docela zajimave www.chytej.cz

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:07 ® filip111
filip111

foks: bumm frr pic cák :-)) ) takhle výstižně popsanej lov jsem dlouho neviděl :-)) )

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 20:12 ® LojzaRybka
LojzaRybka

koukám že na ústecku je pořád candátobraní :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 20:00 ® foks01
foks01

piranha-pořád koušou neboj,od 2 hodin dnes feederovačka,plot­ky,podoustvič­ky,tloušt,a cormoran mě sdělil že sem chytil proudníka,pak mezi mostama chvilec se smáčkem a 6 hod bumm a frr ,pic a cák..a už tam visel

reagovat
foto/forum/2008/th-img6339.jpg
Pátek 12. prosince 2008 v 19:48 ® sgt.mooody reakce na …

lucio:Tak to potom jo:-)) ))jen jsem dával příklad…

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 19:47 ® sgt.mooody reakce na …

Degene

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 19:31 ® Kubah reakce na …

sgt.mooody- Mně připadáš trapný spíš ty :-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 19:03 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

sgt.mooody: ten okoun je tomashovo

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 18:54 ® sgt.mooody

Příde mi trapný si dávat cizí trofejní ryby na svoji fotku:-)) ))

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 18:15 ® BlueShark
BlueShark

jiris: Tak to jsem pochopil :-D Jen to tu nekoho strasne trapi :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 18:07 ® jiris
jiris

BlueShark / ona ta fotka měla myšlený podtext…

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 17:52 ® BlueShark
BlueShark

filip: ahááá :-D

Tomash: nereaguj na me, nestojim o to jak si nekdo prisvojuje vety, ktere na nej ani nejsou. Ja tu lidi necastuju. Nulou nebo mimonem, ale vazne je Tva mluva jako huceni vetru v mych usich. Nikoho tu nastvat nechci, jen pisu co vidim. Orezat rybu bez jakekoliv aproximace vzoru nebo zarovnani kontur. Ble ble, hruza… Jinak bylo mi 9.

PS: Vyhozeny jedinec ze smecky, se vrati. Je to v podobe lidi kodovano prirodou? Ne, je to porucha mozku a zesmesneni. To byla myslenka dne, otec Sharky :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 17:15 ® 1Mara
1Mara

Tak to si masaříci na ten novej flek nebudou vejít mezi profíky haha.:-) .

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 17:06 ® 1Mara
1Mara

Kazan neboj oprava třetího dílu , teda nového bude stát okolo1000kč takže v pohodě.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 17:00 ® 1Mara
1Mara

To si děláš prdel né vy jedete s náma ?

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:52 ® Kazan reakce na …

1Mara> jen aby až budeš platit opravu boloňky jsi nezjistil že nová tě vyjde na pomalu stejné peníze.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

1Mara: doufám že máte natrenováno zejtra sme na vás s cormoranem v plný síle tak sem zvědavej co předvedete

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:41 ® Tomash
Tomash

BS : Borůvko, ty mě chceš naštvat? To budeš muset být trošku jedovatější, jinak mimoň budeš pro mě navždy ty. Tvoje smsky typu „kde jsi chytal, v kolik jsi chytal, na co jsi chytal, v jaké hloubce … apod.“ mi taky přišly jako od 9ti letého chlapečka, ale nemusím to sem psát ty nulo. Já dobře vím, jaký jsi velrybář ty trotle (a nejsem sám křiváku).

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:38 ® 1Mara
1Mara

Hoši na noc jedu do lesa, a ráno s Foxíkem na Labko na ten nový flek, beru i rybičky tak jsem zvědavej.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:36 ® 1Mara
1Mara

Filipe já si myslím že o rybu ani tak nepujde jako o rýmu :-)) )). Lucio dej pokoj stačí že mám zlomenou boloňku 8m a dva mněsíce budu na opravu čekat. No a jak jste natom vy dva ???Luc.Corm.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:13 ® filip111
filip111

lucio, dej pokoj špičku jsem zlomil jak jsem byl s piranhou na rybách.

BS: jdeme asi na ryby :-¨)))

1Mara zatím to vypadá, že mi to vyjde taky. Já bych navrhl jít na sraz na to moje místečko co vy na to :-)) ale to by jsme asi moc nepokecali jak by jsme se snažili kdo chytí větší rybu.

Cormoran: je to tam zamrzlý? co myslíš na zítra bude tam led?

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:11 ® cormoran
cormoran

Tomash: Odpovím jednoduše…Kvůli těm čulám určitě ne…Kdybys měl zájem o tom dál plkat, tak pls přes osobku…

reagovat