Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 442.146 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. prosince 2008 v 1:11 ® 1Mara
1Mara

Tak to máte dobrý když jste v Děčíně jen dva,aspoň vámto nikdo nevychytá :-)) .

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:09 ® 1Mara
1Mara

Já je kupuju po kelímcích v Litvínově , a jsou docela pěkný,ale od jara jsem v lovosicích nebyl a oni se tam mněli přestěhovávat o kousek blíž do centra tak ti ted nevím jestli se už přestěhovali. Ale kluci Ústecký to vědí a ty ti rádi poradí kde to je přesně. Myslím že se ten obchod jmenuje Colmik.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:06 ® 

Ve velkym mnozstvy se to postovny ani nepozna,ale to by jsme museli odebrat minimalne ve ctyrech,nevim jestli se tu v decine nekdo najde dalsi,jsme jen my dva :-((

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:04 ® 

Kde v Lovosicich?Ze bych tam skocil protoze to postovny je prece jenom hruza…A neodebiras taky cervy?Ze by jsme se dohodli a prijel bych treba i zachytat nebo tak nejak

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:02 ® 1Mara
1Mara

To si děláš srandu né za 250kč. Jinak blíž je to do Lovosic tam jsou ještě levnější.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:57 ® 

NO ja bych rekl ze casto..170 kacek to je dobry ;-) ..NAsel jsem za 250kacek litr,tak to je o dost dobry..

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:47 ® 1Mara
1Mara

Já to nebudu komentovat,sic něco na tom pravdy je , ale vím že si já tím neublížím. Jinak mannice – červíky mají u nás,aspoň podle mé skušenosti po celí rok,jinak se dají obědnat přes internet příklad od Mila Brno,sice litr stojí asi 170kč,a i barevný,ale v lednici ti vydrží dlouho, záleží jak často chodíš na ryby.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:38 ® jiris
jiris

Tome – asi nevis co je zprasena voda, mohl bych o tom vypravet.

Cervy – ted? Vem si kelimek a skoc za Tomashem a ten mu dej na chvili pod prdel, naklepe Ti.

Tome – sorry, musel jsem ;-)

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:31 ® cormoran
cormoran

Tomash: Bych blil z mnoha jinejch věcí… Nějak si nepamatuju, že bych v „každém druhém příspěvku“ psal něco o (ne)zveřejňování. Ale nebudu to řešit…
V kajním případě si můžeš nastavit (jak jistě víš) ignorace na určitý uživatele. Nechtěl bych ti způsobit zvracení, bo snad jebání v hlavě;) Toť vše, co jsem k tomu chtěl.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:18 ® 

Kluci od koho kupujede pres zimu cervy?U nas prej nebudou k dostani bilý cervy.U vás budou a za kolik a jaky mnozstvi prodavaj u vás?

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:12 ® Tomash reakce na …
Tomash

Rulfíku, nedělej tajnýho! Začíná mi to lézt krkem a blil bych ze strachů a obav (nejsi to z daleka jen ty) o to, kdo ti kam půjde chytat „tvoje“ a „ostatních“ ryby, který jsi TY, nebo někdo jinej chytil, OBJEVIL a pustil. Všeho moc škodí, snad tě znám, vím, že to svým způsobem myslíš dobře, ale zkus v každém druhém příspěvku neřešit, kdo kde co zveřejnil, nebo nezveřejnil. Bo mi z toho už snad jebne v hlavě…

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 22:34 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Jak to myslíš řádí? Loví? Taháš pomačkaný ryby?,…,??
A Máro, s tím zveřejňováním fleků bych byl opatrnější. Loni jsme tam chodili téměř sami až do tý doby, než jsem zveřejnil pár fotek…

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 21:45 ® farnas
farnas

mooody: tak cojak si poridil s fishbodama?

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 21:42 ® sgt.mooody

zaprelil nebo zakurvil? :-D :-)) )

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:53 ® 1Mara
1Mara

Pirna :-)) ).

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:26 ® Piranha
Piranha

Piranha na vas mysli,dneska moc nenandelal ale zaperlil koupelnu.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:59 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:hele vzdit vis,ze kdyz jdou ryby v UnL tak ty ryby v Dc nejsou :-) :-) :-) ,tohle je moje teorie :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:57 ® sgt.mooody reakce na …

mannice:Kamarád chytal cejny na Slapech a házel to tak cca 90m od břehu i plotice se někdy povedla tak by snad měli jít na rybníkách i řekách určitě:-) Ale bílá ryba je taky někdy hodně náladová tak nwm.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:34 ® 

Hele kluci víte co by mě zajímalo,jestli u vás jdou ještě cejni a prostě celkově všechna bílá ryba..Chtěl jsem si u nás lehce prokrmovat flek aby se tam něco stáhlo a pak bych si šel zachytat..Tak aby to nebylo zbytečný..Jdou u vás??Řekněte..

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:17 ® 1Mara
1Mara

Jak tu není Piranha tak je tu nuda, doufám že se moc neupracuje :-) .

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:53 ® 1Mara
1Mara

No jo no stím nic nenaděláme.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:51 ® Kazan reakce na …

No, oni zamrzají rybníky tak to zase začne :-((

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:45 ® 1Mara
1Mara

Ne u nás nejsou pomaloučku vůbec,jen Volavky.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:43 ® Kazan reakce na …

1Mara> ale já mám na mysli tentokrát ptáky, před lidmi se nechá zašít. Už jsou ty černý potvory na Běle? Naposled co jsem byl v Ústí tak jich pod zdymydly sedělo jak sra..k

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:32 ® 1Mara
1Mara

Kazan: to nemám strach každej na běle chytat neumí,a o těch flekách vý málokdo,ale jak je vidět tak ty to tam asi znáš né ???

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:28 ® Kazan reakce na …

1Mara> aby jsi nedopadl jak já, taky jsem jednu zimu připravil krásně flek na Běle a pak se tam chodili cpát každý den kormoráni

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:20 ® 1Mara
1Mara

Ahoj Foxíku , neboj myslím na tebe.Už jsem ti tam připravil fleka na celou zimu.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:13 ® foks01
foks01

Mára-pěkná práce :-)

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:13 ® 1Mara
1Mara

Hošani řádí my tam Sumík tak okolo 120cm,nechceteho vyndat ? Lucio,Cormorán.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:11 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2008/th-img6330.jpg